Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
e00dgy
aktív tag
Üdv!
Tudnátok-e segíteni? A következő a gondom. Van egy Kingston 8 gigás pendriveom. Alapból Fat32 es a fájlrendszer rajta, de én Vista segítségével NTFS re formáztam. A gond ezze az , hogy a másolás a pendrive ra baromi lassú lett, de csak a saját gépemen. Más gépek villámgyorsak így is vele. Esetlegesen annyi lehet még alapból a gépek között a különbség, hogy nekem az USB frekvenciám 250 re van kapcsolva. Bízom benne, hogy más is tapasztalt hasonlót, és abban hogy már lett ilyen probléma megoldva.
Gépkonfig nem hinném, hogy számít, de azért itt van. (P35 ös alaplap, Core 2 6550, 2 giga 1066 os ram).Köszi...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kingston Fury Renegade PCIe 4.0 m.2 SSD (7300mb/s) ÚJ! BONTATLAN! 3 ÉV GARANCIA!
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 250GB Sata SSD-k / Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / Kingmax /
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980 PRO Heatsink 1TB NVMe - Garancia 2028.04.13.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 15 Plus 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest