- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Pendrive javítással foglalkoznak valahol? (Transcend 8GB) Mármint nem ragaszkodom hozzá, hogy ismét működjön, mert fillérekért lehet venni másikat, de az adatok amik rajta voltak sokkal fontosabbak.
Szegény halála úgy történt, hogy mikor az imént bedugtam nem ismerte fel, illetve melegedett nagyon, úgyhogy gyorsan ki is húztam. Utána láttam csak, hogy valami van belül a csatlakozóban. Kipiszkáltam, és egy ilyen fémes papírdarabka volt, amiben a rágók szoktak lenni, biztos a zsebemben mászott bele.
Persze az eset óta egyik gép sem tud vele mit kezdeni, ismeretlen eszköz. Le tudom-e nyerni valahogyan róla az adatokat? (kisebbnek tartom rá az esélyt, mint 1 winyónál, mert itt az elektronika tárol..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bittorrent topik
- Anime filmek és sorozatok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Arc Raiders
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 G5,15.6",UHD,TOUCH,i7-8850H,32GB DDR4,1TB SSD,P2000 4GB VGA,WIN11,IR KAMERA
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest