Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reflax
tag
válasz
üzenetére
Nem gondoltam, hogy a géppel lenne a gond, mint feltártam az USB hubos dolgot az alaplapból, szerintem az alaplapiprobléma és az nem is lesz jó. Mivel 2 pendrive és egy telefon adatátviteli lehetősége bánta. Újra hozzáteszem, hogy a pendrive minden más gépen felismerhető valamint új információként mondhatom, hogy más pendrive is felismerhető tehát az alaplapon lévő USB kivezetés a házba ronotta el a felsimerhetőséget és nem pedig a windows rendszer. Utána olvasva leírták máshol, hogy a rendszer az ha probléma van az eszközzel biztonsági okból letilthatja azt.
A hibakód pedig: az eszközkezelpőben ezt írja : "Ismeretlen USB eszköz (sikertelen eszközleíró-kérés)
A kód pedig:A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Kód: 43)
A request for the USB device descriptor failed.KU megoldását pedig megpróbálom. Az egyik penrive egy 32G Kingston DataTraveler SE9 G2 3.0
Új hozzászólás Aktív témák
- 256 GB mSATA SSD eladóak (Hynix, Sandisk, Samsung)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingston A2000 500GB M2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD 100/93
- Kingston A2000 500GB M2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD 100/95
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garancia 2029.02.10-ig
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest