Új hozzászólás Aktív témák
-
Reflax
tag
válasz
üzenetére
Nem gondoltam, hogy a géppel lenne a gond, mint feltártam az USB hubos dolgot az alaplapból, szerintem az alaplapiprobléma és az nem is lesz jó. Mivel 2 pendrive és egy telefon adatátviteli lehetősége bánta. Újra hozzáteszem, hogy a pendrive minden más gépen felismerhető valamint új információként mondhatom, hogy más pendrive is felismerhető tehát az alaplapon lévő USB kivezetés a házba ronotta el a felsimerhetőséget és nem pedig a windows rendszer. Utána olvasva leírták máshol, hogy a rendszer az ha probléma van az eszközzel biztonsági okból letilthatja azt.
A hibakód pedig: az eszközkezelpőben ezt írja : "Ismeretlen USB eszköz (sikertelen eszközleíró-kérés)
A kód pedig:A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Kód: 43)
A request for the USB device descriptor failed.KU megoldását pedig megpróbálom. Az egyik penrive egy 32G Kingston DataTraveler SE9 G2 3.0
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate 3TB SATA HDD (7200 RPM) 100/100% hibátlan állapot
- Western Digital 2TB SATA HDD 100/100% hibátlan állapot
- Western Digital WD Purple 6TB - WD64PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- 2db WD Purple 3TB HDD (WD30PURX) - 100/100% Kondíció, Hibátlan!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Licencek + laptopok + dokkolók
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest