Hirdetés
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Neked az algoritmus mondja meg, hogy ki vagy
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yszapos
tag
Sziasztok! 2010-11 körül vettem egy Kingston DataTraveler G2 4GB pendriveot, ami kb. 3-4 év után megadta magát. Egyszerűen írásvédett lett. A linuxos formázáson kívül már minden létező módon próbáltam formázni meg bűvészkedni vele. A
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Controlmódszerrel sikerült csak működésre bírni, de miután elkezdtem rá másolni egy pár perc múlva leállt a másolás...az eszköz írásvédett...akárhányszor újra próbáltam ide lyukadok ki vele. Nyilván kuka már. Meg sokmindenre nem is lenne jó, de odaadtam volna a nagyszülőknek a TV-be, családi fényképek fértek volna rá azért.
Az lehetséges, hogy azért halt meg a pendrive, mert egy időben folyamatos torrentezésnek volt kitéve, és sokszor volt olyan is, hogy csak lehúztam és vittem magammal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Arc Raiders
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Western Digital Purple 3.5 4TB SATA3 (WD43PURZ) új
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 990 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest