Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SpG
csendes tag
válasz
Yszapos #4402 üzenetére
Én is jártam már így. Azt szűrtem le az esetből, hogy a pendrive szigorúan csak átmeneti tároló. Ha lehet kerülni kell a nagyon sok apró fájl tárolását/mozgatását (inkább RAR használata), a rajta végrehajtott sűrű adminisztrációval járó fájlműveleteket... (pl. MP3 attributumok módosítgatása, tömeges fájl átnevezés) stb.
Az adminisztrációs terület megmakkanhatott.A leválasztás hiánya nem feltétlen kiváltó ok (a torrent valószínűleg igen).
-
King Unique
titán
válasz
Yszapos #4402 üzenetére
Ha tartósan írásvédett lett a pendrive és nem segítettek a különféle szoftveres praktikák, vagyis formázás, törlés stb., akkor az kuka... Vagy garanciális csere, ha még van rá garancia.
Az pedig köztudott, hogy az ilyen pendrive és társai flash-alapú tárolók kevésbé bírják a sok és intenzív írást. Vagyis ha folyamatos torrentezésnek volt kitéve, akkor az okozhatta a problémát. Ugyanis emiatt valószínűleg a memóriacellák kritikusan elhasználódtak és a vezérlő bekapcsolta az írásvédelmet, ezzel megakadályozva a további elhasználódást és az adatvesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest