Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
GReddy
tag
Annyira igaz, hogy én pl leszedtem a házát (32Gb Kingston, az undorító csúszkálós cucc) és epoxigyantával feltöltöttem a belső házat. Most van egy icipici 32Gb pendrive-om.
(Tönkrement a zárópöcök, lekopott, és lehetetlen volt normálisan bedugni USB foglalatba, ezért a modding) az parás volt, hogy amikor szárad az epoxi az ugye a párolgása miatt összehúzódik, úgyhogy azért, hogy ne tépje le a nyákról az alkatrészeket, először feltöltöttem pillanatragasztóval. Az egy nap alatt kőkeményre kiszáradt, a pendrive túlélte, úgyhogy immár nyugodtan tölthettem az epoxit neki. Majd ha lesz kedvem csinálok képeket. Ja, és innentől ugye vízálló...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Tönkrement a zárópöcök, lekopott, és lehetetlen volt normálisan bedugni USB foglalatba, ezért a modding) az parás volt, hogy amikor szárad az epoxi az ugye a párolgása miatt összehúzódik, úgyhogy azért, hogy ne tépje le a nyákról az alkatrészeket, először feltöltöttem pillanatragasztóval. Az egy nap alatt kőkeményre kiszáradt, a pendrive túlélte, úgyhogy immár nyugodtan tölthettem az epoxit neki. Majd ha lesz kedvem csinálok képeket. Ja, és innentől ugye vízálló...