Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
GReddy
tag
Annyira igaz, hogy én pl leszedtem a házát (32Gb Kingston, az undorító csúszkálós cucc) és epoxigyantával feltöltöttem a belső házat. Most van egy icipici 32Gb pendrive-om.
(Tönkrement a zárópöcök, lekopott, és lehetetlen volt normálisan bedugni USB foglalatba, ezért a modding) az parás volt, hogy amikor szárad az epoxi az ugye a párolgása miatt összehúzódik, úgyhogy azért, hogy ne tépje le a nyákról az alkatrészeket, először feltöltöttem pillanatragasztóval. Az egy nap alatt kőkeményre kiszáradt, a pendrive túlélte, úgyhogy immár nyugodtan tölthettem az epoxit neki. Majd ha lesz kedvem csinálok képeket. Ja, és innentől ugye vízálló...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(Tönkrement a zárópöcök, lekopott, és lehetetlen volt normálisan bedugni USB foglalatba, ezért a modding) az parás volt, hogy amikor szárad az epoxi az ugye a párolgása miatt összehúzódik, úgyhogy azért, hogy ne tépje le a nyákról az alkatrészeket, először feltöltöttem pillanatragasztóval. Az egy nap alatt kőkeményre kiszáradt, a pendrive túlélte, úgyhogy immár nyugodtan tölthettem az epoxit neki. Majd ha lesz kedvem csinálok képeket. Ja, és innentől ugye vízálló...