Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
voyi
aktív tag
válasz
King Unique
üzenetére
Köszönöm a válaszod.
Sajnos állítgattam mindent rajta, és a logikai partíciót is próbáltam hátha. Noha ezek szerint semmi köze nincs e probléma megolsásához. Ezt a leírást is próbáltam, ugyanúgy a "rendszer nem találja a megadott fájlt" hibaüzenet jön mikor a meghajtóbetűjel és elérési út módosítása opcióra kattintok. A HDSentinellel ellenőriztem le az összes szektort.Igen, próbáltam már más programmal is, méghozzá az Easeus Partition Masterrel. Ott sikerült is hozzárendelnem meghajtó betűjelet, a pendrive-om láthatóvá is vált a Windows fájlkezelőjében, másolni is tudtam rá, ám de miután a pendrive-ot újra csatlakoztattam az usb portba, már el is tünt a meghajtója és unallocated-ként ismerte csak fel a Windows.
Diskpart féle parancssoros opciót is próbáltam, de a clean résznél hibát ír ki:

Az eseménynapóban ez a hiba történt:
Nem sikerült a szektorok nullázása a(z) \\?\PhysicalDrive3 lemezen. Hibakód: 5@0101000F
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hobby elektronika
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA® driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Xiaomi Mi Watch S1 Pro okosóra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest