Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
válasz
King Unique
üzenetére
Igen, ezeket utólag próbáltam.
Viszont most az asztali Ubuntuba behelyeztem (eddig csak Windows gépeken próbáltam), ott a formázás opciónál hirtelen észrevette, hogy 31GB-os (a Disks program), de a nautilus fájlkezelő ugyanúgy csak 2.5Mb-ot észlelt.
Érdekes módon a diskpart is csak 2.5Mb-ot látott. A H2testw is csak annyit, és nem mondott rá semmi hibát a pendrive-ra.
Nem biztos, hogy az Ubuntunak köszönhető
de szó se róla, hogy Windows alatt nem néztem meg a disks managerrel, felhúztam magam, hogy a boltok zárási idejében ment tönkre és itt vidéken csak 17:00-ig van élet a számtechboltokban a hétvégén nincs is. De az az Ubuntu mellett szól, hogy ő nem dugja el az ilyen segédprogramokat, és könnyebben eszembe jut, hogy van ilyen is 
Nem tudom, hogy mi történhetett. Szó se róla, hogy volt rajta egy Ubuntu iso fájl, de azt fájlmásolás útján tettem rá. Az volt a fura, hogy 3 partició volt. Egy az iso fájlnak, egy a doksiknak (mappák, pdfek, doc), és volt 30GB nem allokált terület is a pendrive-n. Lehet amikor Windows alól áthúztam az iso fájlt, akkor csináltam véletlenül vele valamit, csak nem vettem észre?
Mert bootolni nem bootolt 2 laptopon amelyeknél engedélyezve van az usb boot (és ráadásul első a sorrendben)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Xbox One
- Autós topik
- iPhone topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
de szó se róla, hogy Windows alatt nem néztem meg a disks managerrel, felhúztam magam, hogy a boltok zárási idejében ment tönkre és itt vidéken csak 17:00-ig van élet a számtechboltokban a hétvégén nincs is. De az az Ubuntu mellett szól, hogy ő nem dugja el az ilyen segédprogramokat, és könnyebben eszembe jut, hogy van ilyen is