- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- OLED TV topic
- iPad topik
- ASUS ROG Ally
- DUNE médialejátszók topicja
- Asztrofotózás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Száguldozásra hangol az új AMD Software
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiralyroli
tag
válasz
King Unique #3459 üzenetére
Próbáltam, sajnos azt írja ki hogy nem találja. Illetve minden egyes csatlakozáskor azt írja ki hogy kívánja az ADATA UFD (G
vizsgálatát és javítását? Szektorhibák keresését és javítását is kipipálom lefut bezárja az ablak saját magát utána leválasztom újra be és ugyan ez. Diskpartot is megcsináltam a leírás alapján az sem segít rajta. Nincs adathordozó az eszközben. Nincs elég hely a partíció létrehozásához meg ilyeneket ír ki...Egyéb ötlet? Vagy teljesen meghalt?
Szerk: Most úgy néz ki jó lesz, próbaképp rámentem a vizsgálat kihagyására és visszaállt minden. Mondjuk ezt nagyon nem értem hogy hogy
Most indítottam egy saját helyreállítót.
-
King Unique
titán
válasz
kiralyroli #3457 üzenetére
Üdv!
Ahogyan általában a legtöbb gyártónak, úgy az ADATA-nak is van saját helyreállító programja
—►
USB Flash Drive Online RecoveryEgyébként, ha felismeri a Windows, akkor jó esetben akár a korábban említett módszerekkel is újra lehetne particionálni. De problémásabb esetekben célszerűbb inkább a gyártó szoftverét használni!
-
kiralyroli
tag
Annyit sikerült elérni hogy most felismeri már. EASEUS data recovery wizard programmal sikerült de parancssorban a disk listnél az van hogy üres online helyett illetve 0 b a méret.
-
kiralyroli
tag
Sziasztok. Van egy Adata c906 pendrive amit most vettem de amikor akartam rá másolni filmet fel is ment rá 3 de a 4. filmnél 20 percig fel ment a másolási idő és utána vettem észre hogy már nem látja a gép a pendriveot valami oknál fogva, utána csak úgy tudtam eltávolítani hogy lehúztam. Ezután ismét csatlakoztattam de kiírta hogy helyre kell állítani mert el lett távolítva, elindítottam de nem akart elindulni ezért megszakítottam. utána szintén nem tudta leválasztani a gép a pendriveot ezért kénytelen voltam kézzel lehúzni.... na ez után már fel sem ismeri...Parancssorban rendszergazdaként futtatva a diskpart sem látja
Valami megoldás??? Szlovák webshopból van garancia nem tudom mennyire van vagy nincs
Valamivel életre lehet kelteni? Köszi előre is a választ.
-
King Unique
titán
válasz
DiscoDan #3455 üzenetére
"Amit észrevettem, hogy azon a gépen amelyiken működik, az eszközkezelő tulajdonságok között szerepel a házirendek fül, míg azon a gépen amelyiken nem működik a pendrive, azon ez a fül hiányzik."
Ez úgy is érthető, hogy utóbbinál szintén megjelent az eszközkezelőben. Vagy még egy korábbi állapotról van szó, netán az összes csatlakoztatott USB-s eszköznél ilyen? Ha igen, akkor az alapból abnormális, ugyanis a lemezmeghajtóknál a tulajdonság ablakban normál esetben eleve lennie kell házirendek fülnek.
-
DiscoDan
csendes tag
válasz
King Unique #3454 üzenetére
eszközkezelőben sem látható. Az adatokat arról a gépről nyertem ki, amelyik felismeri.
Eszközkezelő törlése megvolt (az összes usb illesztőprogram), ha ezután csatlakoztatom, ugyanúgy nem ismeri fel. -
King Unique
titán
válasz
DiscoDan #3451 üzenetére
Eddig arról volt szó, hogy az említett gépen egyáltalán nem érzékeli az OS és nem látszik sehol, még az eszközkezelőben sem. Most meg igen..? Ha utóbbi a helyzet, akkor első körben az eszközillesztőjének a törlését lehetne megpróbálni, ahogyan már korábban is javasolva volt.
-
icon
senior tag
Srácok, sok mindent láttam már, de ilyet még nem, Van egy Datatraveler R3.0 pendrive-om, nem érhette semmilyen behatás mert egy cippzárral lezárt dobozban ücsörgött, leveszem a kupakját, és az USB csatlakozó külső részén valami zöld már odaszáradt folyadékmaradvány volt található. (Persze letakarítottam alkohollal használat előtt)
A gumiborítást kicsit lentebb nyomva látszik, hogy belül még mindíg sűrű- folyékony valami...
Működni működik, olyan mintha lakkozták volna, de a lakkot nem szárították ki...
Van vagy 4 éves a kütyü -
DiscoDan
csendes tag
válasz
King Unique #3450 üzenetére
Ez egy Hama pendrive.
Az eszközkezelő az írja róla, hogy "generic flash disk".Amit észrevettem, hogy azon a gépen amelyiken működik, az eszközkezelő tulajdonságok között szerepel a házirendek fül, míg azon a gépen amelyiken nem működik a pendrive, azon ez a fül hiányzik.
Megnézem a Hama oldalát, hátha van valami progi a visszaállításhoz, de ismerve a gyártót ebben nem nagyon bízom. -
King Unique
titán
-
DiscoDan
csendes tag
válasz
King Unique #3448 üzenetére
Bármelyik USB portra dugok bármilyen eszközt, minden működik.
Pendrive, külső merevlemez, egér minden megy.Köszönöm a segítséget azért.
-
King Unique
titán
válasz
DiscoDan #3447 üzenetére
Ha legalább az eszközkezelőben megjelenne ismeretlenként, akkor az alábbi módszert ki lehetne próbálni. De, ha nem, illetve egyáltalán nem érzékeli a rendszer, akkor passz. Na meg ki tudja az áramszünet még mit okozott. Egyébként más USB-eszköz működik rendesen azon a gépen?
-
DiscoDan
csendes tag
válasz
King Unique #3446 üzenetére
szia!
kipróbáltam egy másik gépen, ott felismerte. Ott le is formáztam, ennek ellenére az eredeti gépen továbbra sem ismeri fel, továbbra is csak a hangjelzés van, amikor bedugom az usb portba.
Drivereket, illesztőprogramokat frissítettem.
Ötlet esetleg, hogy az eredeti gépen is menjen?Köszönöm előre is.
-
King Unique
titán
válasz
DiscoDan #3443 üzenetére
Üdv!
Ha Windows alatt hirtelen megszakítják egy USB-s eszköz formázását, akkor az RAW lesz. Persze egy áramszünet azért kicsit más, de jó esetben utána is érzékelni kellene az eszközt a rendszernek. Ha a Windows sehogyan nem ismeri fel azon a gépen a pendrive-ot, illetve másik portban sem, akkor ezek sem opciók. Ilyenkor esetleg rá lehetne nézni egy Live Linux alatt, illetve lehetőség szerint egy másik gépen is. Ha sehol sem ismeri fel egyáltalán az adott OS, akkor lehet kuka...
-
DiscoDan
csendes tag
Sziasztok!
128 gb-os pendriveom formatálása közben áramszünet lépett fel. Ezt követően ha bedugom a pendriveot,a windows hangjelzéssel jelzi, hogy csatlakoztattam, ám semmilyen módon sem látható a pendrive.
Eszközkezelőben sem látszik.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Kuka?köszi a segítséget.
-
kazuma921
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy mezei Kingston Datatraveller 3G 32GB-s pendrive-ot filmezéshez, többnyire TV-hez kapcsolódva az eszközt. Átformáztam NTFS-re, így sikerült rátenni két filmet, semmi probléma nem volt, működött gépen is, TV-n is. A pendrive-ot kivettem a TV-ből (előtte persze rámentem hogy adja ki az eszközt, meg gépen is mindig így csinálom), és kb. 5-6 óráig nem használtam. Amikor újra rákötöttem a gépre, azt az üzenetet kaptam hogy az eszköz nem olvasható, rajta a merevlemez nem elérhető. Pittyen a Win10, érzékeli hogy be van kötve, de az eszköz ismeretlen, nem éri el rajta az információt, formázni se engedi. Átraktam másik portba, a gépet újraindítottam, és semmi. Beraktam a régi gépembe, és ott is ugyanez a probléma. A TV is csak tölt tölt, de nem adja be azokat a filmeket, amiket előtte pár órával ezelőtt boldogan néztem.
Mi lehet a gond? Az NTFS-re formázás? Vagy szimpla gyári hiba? 8000 Ft. volt, és 5 év gari van rá. Van valami megoldás, vagy vigyem vissza?
A válaszokat köszönöm.
-
King Unique
titán
válasz
Qtya123 #3440 üzenetére
Nem kevés USB 3.0-s pendrive csak olvasásnál brillírozik, ellenben írásnál kb. USB 2.0-s értékeket produkálnak. A sima JF790 elvileg 90/25 MB/s olvasási / írási sebességet tud, de ettől lehet eltérés felfele / lefele is, illetve az adott hardveres / szoftveres környezet befolyásolhatja.
Egy szintetikus tesztet kellene csinálni, ami össze lehet vetni a mások által kapott eredményekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest