- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiralyroli
tag
Sziasztok. Van egy Adata c906 pendrive amit most vettem de amikor akartam rá másolni filmet fel is ment rá 3 de a 4. filmnél 20 percig fel ment a másolási idő és utána vettem észre hogy már nem látja a gép a pendriveot valami oknál fogva, utána csak úgy tudtam eltávolítani hogy lehúztam. Ezután ismét csatlakoztattam de kiírta hogy helyre kell állítani mert el lett távolítva, elindítottam de nem akart elindulni ezért megszakítottam. utána szintén nem tudta leválasztani a gép a pendriveot ezért kénytelen voltam kézzel lehúzni.... na ez után már fel sem ismeri...Parancssorban rendszergazdaként futtatva a diskpart sem látja
Valami megoldás??? Szlovák webshopból van garancia nem tudom mennyire van vagy nincs
Valamivel életre lehet kelteni? Köszi előre is a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital WD Purple 6TB - WD63PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- 2db WD Purple 3TB HDD (WD30PURX) - 100/100% Kondíció, Hibátlan!
- 250GB Sata SSD-k / Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / Kingmax /
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Seagate 3TB SATA HDD (7200 RPM) 100/100% hibátlan állapot
- Asus VZ239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valami megoldás??? Szlovák webshopból van garancia nem tudom mennyire van vagy nincs
Valamivel életre lehet kelteni? Köszi előre is a választ.