Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- ASUS notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciókamerák
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
geriiboy
újonc
Sziasztok!
Van egy 8 gb-s Kingston USB-m, ami eddig tökéletesen működött. Viszont tegnap, amikor másolni akartam rá, azt írta, használat előtt formázni kell. Meg is tettem, ám valamiért félbeszakadt. Ezután megpróbáltam különböző formázó programokkal és a lemezkezelőben található formázóval is, a végeredménye pedig az lett, hogy eltűnt róla még a tárhely is. Az eszköz neve helyén a következő szerepel:
GENERIC USB Mass Storage 1.00 (0MB)
Semmilyen programmal nem tudom formázni, mert nem észlel rajta tárhelyet. Ha megpróbálom megnyitni, azt írja, helyezzek be lemezt a meghajtóba. Fogalmam sincs, mi történt vele, és hogyan lehetne ezt megoldani, de nem szeretném kidobni (márpedig úgy tűnik, az a sorsa).
A segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 2TB - garancia 2028-ig
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest