Hirdetés
- Fujifilm X
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA® driverek topikja
- Ráugorhatnak a Samsung 2 nm-es node-jára a TSMC megrendelői
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsotesz1977
csendes tag
válasz
zsotesz1977
üzenetére
Nos mivel itt a fórumon elfogadható választ nem találtam a problémámra,ezért ugy gondoltam ha már ki kell dobnom a 16gb-os pendrivémet előtte kipróbálok valamit. Szétkaptam a pent fogtam egy öngyújtót és elkezdtem a memória csipet melegíteni, először az egyik lábak felőli oldalát majd a másikat,ezt párszor megismételtem mire már jó forró lett (és kormos is) a cin is megolvadt a lábainál. Nem gondoltam hogy jó lesz,de mikor rátoltam a gépre a szemem majd ki esett mikor nem formázást kért, hanem működött tökéletesen,minden adat ami rajta volt megmaradt,azóta is működik. Ha valaki ilyen problémával találkozik, és mielőtt kidobná egy próbát megér szerintem. Problémája pedig az volt hogy a gép felismerte de egyből formázni akarta (amit persze nem lehetett) és a 16gb-ból csak 8mb-ot látott a gépem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hardcore café
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest