Hirdetés
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- Még optimistán is alábecsülte az AI CPU-igényét az AMD vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsotesz1977
újonc
válasz
zsotesz1977
üzenetére
Nos mivel itt a fórumon elfogadható választ nem találtam a problémámra,ezért ugy gondoltam ha már ki kell dobnom a 16gb-os pendrivémet előtte kipróbálok valamit. Szétkaptam a pent fogtam egy öngyújtót és elkezdtem a memória csipet melegíteni, először az egyik lábak felőli oldalát majd a másikat,ezt párszor megismételtem mire már jó forró lett (és kormos is) a cin is megolvadt a lábainál. Nem gondoltam hogy jó lesz,de mikor rátoltam a gépre a szemem majd ki esett mikor nem formázást kért, hanem működött tökéletesen,minden adat ami rajta volt megmaradt,azóta is működik. Ha valaki ilyen problémával találkozik, és mielőtt kidobná egy próbát megér szerintem. Problémája pedig az volt hogy a gép felismerte de egyből formázni akarta (amit persze nem lehetett) és a 16gb-ból csak 8mb-ot látott a gépem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Pixel 6a
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest