Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Nyomtató topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsotesz1977
újonc
válasz
zsotesz1977
üzenetére
Nos mivel itt a fórumon elfogadható választ nem találtam a problémámra,ezért ugy gondoltam ha már ki kell dobnom a 16gb-os pendrivémet előtte kipróbálok valamit. Szétkaptam a pent fogtam egy öngyújtót és elkezdtem a memória csipet melegíteni, először az egyik lábak felőli oldalát majd a másikat,ezt párszor megismételtem mire már jó forró lett (és kormos is) a cin is megolvadt a lábainál. Nem gondoltam hogy jó lesz,de mikor rátoltam a gépre a szemem majd ki esett mikor nem formázást kért, hanem működött tökéletesen,minden adat ami rajta volt megmaradt,azóta is működik. Ha valaki ilyen problémával találkozik, és mielőtt kidobná egy próbát megér szerintem. Problémája pedig az volt hogy a gép felismerte de egyből formázni akarta (amit persze nem lehetett) és a 16gb-ból csak 8mb-ot látott a gépem.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest