- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Androidos tablet topic
- LG LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
bcsongor
újonc
Sziasztok.
Egy 32gb-os ebay-es pendriveról van szó, ami kb. nyolc gigányi adat felmásolása után megadta magát. Formázás után másik gépen még hamarabb jelentkezett a probléma. Mellékeltem egy képet a hibaüzenetről. Miért van ez? A Windows szerint még húsz giga szabad helynek kéne rajta
lennie...ja, ntfs rendszerre nem engedte formázni, csak fat32. Köszönöm a válaszokat.Üdv,
Cs -
vadasz70
aktív tag
Még lenne egy kérdésem. Milyen programot tudnatok ajánlani formázáshoz.
-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy pendrive beraktam a gépbe, a saját gépbe megjelenik mint F meghajtó és átakarok valami másolni rá akkor azt írja ki hogy. Az elem nem látható.
Többé már nincs a következő helyen:Számítógép.Ellenőrizze az elem helyét,és próbálja újra.
Mi lehet a probléma? -
Dr.Én
veterán
Hali
van egy kingston 16gb-os pendrive-om....olyan problémába futottam hogy nem tudom a Windows alól NTFS-re formázni...Azt irja ki a Windows a formázást nem tudja be fejezni...
FAT verzión van.....
CSakl parancs sor alól tudom át állítani? -
DVlad
őstag
Urak!
Van egy új Kingston 16GB DataTraveler 100 pendrive-om. Szeretnék ráhúzni egy 5,8GB-os fájlt (MKV), de azt írja ki, hogy nem lehet, szűntesse meg az írásvédettséget ha totalcommanderrel próbálom, ha pedig a w.intézővel, akkor azt írja ki, hogy a fájl túl nagy méretű a cél fájlrendszeréhez.
FAT32, nincsenek partíciók, teljesen új.
Előre is köszönöm a hsz-eket! -
Vicki91
csendes tag
Sziasztok. Van egy 8 gigás Sandisk pendiveom. Letöltöttem a memtest86 programot mert teszteltem a ramomat. A program mikor felrakta rá a cuccokat megformázta előtte. Végeztem a tesztel utánna megformáztam a sajátgépben mert csak 30 valahány megát írt rá. A formázás után is ugyanennyi volt. Letöltöttem a netről a HP USB DISC STORAGE FORMAT TOOL-t ez már látta formázás elött is a 8 gigát. Megformáztam FAT32 ben és azóta sem a gép sem ez a progi nem látja a pendriveot.
A számítógép kezelésben viszont látja, az állapotra kifogástalant ír zárójelben: elsődleges partíció, Fájlrendszer: RAW, és a kötetnévre nem ír semmit. A területet is felismeri majdnem 8 giga. Formázni neve adni nem engedi itt azt írja hogy a rendszer nem találja a megadott fájlt. Ilyenkor mit kell tenni? Előre is köszönöm a segítséget. -
-
sonar
addikt
válasz
littledon #2500 üzenetére
H2Testw (wines progi) futtatását javaslom első körben, hogy kiderüljön, hogy nem-e fake pendrive-val van-e dolgod.
Mert a jelenség nagyon arra utal.
linux/osx alatt a badblocks-szal is talán meg lehetne próbálni. pendrive-val még nem próbáltam, de ha winyónál müxik akkor itt is kellene
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest