Hirdetés
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
Új hozzászólás Aktív témák
-
Firstline14
csendes tag
sziasztok! olyan problémám van, hogy rendeltem egy 64GB-s MicroSDHC kártyát, és hozzá kaptam egy USB-s kártyaolvasót. az volt a tervem, hogy a telefonomban (Sony Xperia M2) és pendriveként is tudjam használni...viszont az a bökkenő, hogy exFat és Fat32 4 gb-nél nagyobb fájlokat nem enged a telefonra másolni(én pedig elég sűrűn dobálózok ilyenekkel), ezért a beépített windows-os partíció kezelővel átformáztam NTFS-re, persze az kiment a fejemből, hogy a telefon nem támogatja az NTFS-t. Formázás után az a jelenség került elő, hogy miután rámásolok akármit is, az normálisan működik, olvasható, viszont ha egyszer kiveszem, újracsatlakoztatás után akár a gépben, amiben előtte volt, akár másikban, azt írja minden egyes fájlra, hogy "A fájl/könyvtár sérült, vagy nem elérhető." Mi lehet ennek az oka?
És még egy kérdésem lenne, megoldható esetleg valahogy ez a telefon-usb kártyaolvasós pendrive dolog házilag?
köszönöm előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Távcső topik
- Crimson Desert
- Anime filmek és sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Bittorrent topik
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Windows 10
- További aktív témák...
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- AKCIÓ! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest