Új hozzászólás Aktív témák
-
Firstline14
csendes tag
sziasztok! olyan problémám van, hogy rendeltem egy 64GB-s MicroSDHC kártyát, és hozzá kaptam egy USB-s kártyaolvasót. az volt a tervem, hogy a telefonomban (Sony Xperia M2) és pendriveként is tudjam használni...viszont az a bökkenő, hogy exFat és Fat32 4 gb-nél nagyobb fájlokat nem enged a telefonra másolni(én pedig elég sűrűn dobálózok ilyenekkel), ezért a beépített windows-os partíció kezelővel átformáztam NTFS-re, persze az kiment a fejemből, hogy a telefon nem támogatja az NTFS-t. Formázás után az a jelenség került elő, hogy miután rámásolok akármit is, az normálisan működik, olvasható, viszont ha egyszer kiveszem, újracsatlakoztatás után akár a gépben, amiben előtte volt, akár másikban, azt írja minden egyes fájlra, hogy "A fájl/könyvtár sérült, vagy nem elérhető." Mi lehet ennek az oka?
És még egy kérdésem lenne, megoldható esetleg valahogy ez a telefon-usb kártyaolvasós pendrive dolog házilag?
köszönöm előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 5 pro 2500U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest