Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD FX
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SoundBlaster X-Fi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Napot!
A hétvégén megnyekkent a pendrive-om, legalább is úgy nézett ki. Autó rádió nem játszotta le a zenét, hibát nem találtam rajta semmivel. Már majdnem visszavittem gariba, de előbb itt szétnéztem. Többször írtatok a Bootice nevű programról. Elég volt egyszer elindítani, meglett a hiba úgy, hogy semmit nem kellett csinálni a programmal. Rufus-sal újraformáztattam GPT helyett MBR stílusban, egyből jó lett.
A szomorú csak annyi, hogy előtte lemezkezelővel, meg ami a kezembe akadt, formáztam, partíciót töröltem, létrehoztam, de sehol semmi egy halvány utalást sem tett ilyesmire, sehol nincs feltüntetve. Ha látom, valószínűleg ugyanúgy eszembe jut, hogy a GPT problémás lehet.Üdv,
bzoley
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Apple asztali gépek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest