Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ZIDOO médialejátszók
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
Úgy tűnik mostanában nem volt senkinek tapasztalata a Corsair RMA ügyintézéssel, így amennyire tudtam körbejártam - ill. próbáltam - a témát, végül tegnap este kitöltöttem a netes formanyomtatványt anélkül, hogy megjelöltem volna, hogy hol és mikor vettem a terméket (ez is a formanyomtatvány része, de üresen hagytam).
Egy órán belül kaptam választ, hogy (be)elfogadták a kérésemet és le volt írva, hogy hová küldjem és hogy csomagoljam.
Ma reggel fel is adtam az utasításoknak remélhetőleg megfelelő csomagot.
Származási iratokat (számlamásolat, ilyesmi) egyáltalán nem kértek, meg sem említették, hogy miért nem töltöttem ki a formanyomtatvány ezen részét

Most várakozó álláspontra helyezkedem, ha lesz fejlemény, akkor jelzem, hátha valakinek még hasznos lehet az infó későbbiekben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AliExpress tapasztalatok
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-64
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest