Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Toshiba notebook topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
van 2 db 256GB-os Sony pendrive, amit meg kellene formázni NTFS-re. először linux alatt próbáltam, fdiskkel, vagy gparteddel megcsináltam rajta a partíciót, majd mkfs.ntfs-sel formáztam. kiírta, hogy rendben van minden. mikor megpróbáltam mountolni, a köv. hiba fogadott:
kipróbáltam az chkdsk /f e: parancsot is, ott először azt mondta, hogy nincs elég hely a javításra. aztán még 2x lefuttattam, utána már azt írta, hogy nem súlyos hiba javítása egy fájlban, majd ki is lépett. próbáltam újraformázni, sima wines formázással, a végén közölte, hogy nem tudja befejezni. leszedtem a hp formázóprogramját, amit itt is, és más fórumokon is ajánlottak. a végén az is kiírta, hogy nem sikerült.
a pendrive elvileg valóban 256GB-os, linux alatt badblocks-szal ellenőriztem írás-olvasásos módban, nem volt rajta hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest