Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
van 2 db 256GB-os Sony pendrive, amit meg kellene formázni NTFS-re. először linux alatt próbáltam, fdiskkel, vagy gparteddel megcsináltam rajta a partíciót, majd mkfs.ntfs-sel formáztam. kiírta, hogy rendben van minden. mikor megpróbáltam mountolni, a köv. hiba fogadott:
kipróbáltam az chkdsk /f e: parancsot is, ott először azt mondta, hogy nincs elég hely a javításra. aztán még 2x lefuttattam, utána már azt írta, hogy nem súlyos hiba javítása egy fájlban, majd ki is lépett. próbáltam újraformázni, sima wines formázással, a végén közölte, hogy nem tudja befejezni. leszedtem a hp formázóprogramját, amit itt is, és más fórumokon is ajánlottak. a végén az is kiírta, hogy nem sikerült.
a pendrive elvileg valóban 256GB-os, linux alatt badblocks-szal ellenőriztem írás-olvasásos módban, nem volt rajta hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi