-
PROHARDVER!
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
IO.sys #91695 üzenetére
"Exian: Ott valami nem kerek.
"
Nem tudom. Ja, azt nem írtam, hogy laptop alaplapok VGA chipjeiről van szó többnyire. Arra mondta, hogy sok esetben nem túl tartós a reball. Mert hogy a szar vékonyka mai nyáklapok, meg a gyártási technológia ócska, meg a satöbbi. De lehet, hogy nem eléggé felkészült és/vagy nem ért hozzá eléggé. Passz. Nem azt mondja, hogy nem lehet megcsinálni, hanem hogy tapasztalata szerint nem mindegyik él hosszú életet már utána. Ezért inkább nem szokta javasolni, csak ha valami extra-mega-giga értékes vagy ritka masináról van szó. De egy 20-30 ezret sem érő laptop esetében nem szokta javasolni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- OLED TV topic
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A minap végleg leálltak az xDefiant szerverei
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Reklámblokkolók topikja
- iPhone topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Milyen alaplapot vegyek?
- Ultra lesz a Z Fold7, csak nem úgy
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest