Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- RAM topik
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
Balu77 #70670 üzenetére
Én ilyet vettem már több, mint egy éve. Tökéletesen működik. Csak vigyázni kell, létezik belőle sima VGA verzió (069D), az nagyon trágya képet produkál, a 069HD verzió, ami full HD és szerintem ezért a pénzért elfogadható a minősége.
Mint írtam, nekem bő 1 éve van a kocsiban, nonstop bent van, bírja jól. A linkelt oldalon lehúzzák, de mindezek a problémák nálam egyáltalán nem jelentkeztek, szerintem sokan egyszerűen pancserok hozzá
Egyszer kell jól belőni, aztán megy jól, vagy csak én fogtam ki egy hibátlan példányt?!?! Szerintem sokan azt hiszik, hogy lefagy, meg nem működik jól, mert elbarmolják a beállításokat és látszólag nem működik jól, ezzel szemben csak azt teszi, ami be lett neki állítva (néhány funkció aktiválása után olyan, mintha "meghülyülne", pedig nem (ilyen pl. az ilyen-olyan energiatakarékossági funkció, ami ha aktív, kikapcsolgatja időnként a kijelzőt, meg megállítja a felvételt (úgy tűnik, mintha lefagyott volna, stb), de ezek csak akkus használatnál lényegesek, normál használatnál nem kell aktiválni őket és akkor nincs semmi furcsaság.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6800 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- ASUS Zenbook 14 UX425E i7 1165g7/16GB/512SSD/új akku!/1.14kg
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest