- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
Balu77 #70670 üzenetére
Én ilyet vettem már több, mint egy éve. Tökéletesen működik. Csak vigyázni kell, létezik belőle sima VGA verzió (069D), az nagyon trágya képet produkál, a 069HD verzió, ami full HD és szerintem ezért a pénzért elfogadható a minősége.
Mint írtam, nekem bő 1 éve van a kocsiban, nonstop bent van, bírja jól. A linkelt oldalon lehúzzák, de mindezek a problémák nálam egyáltalán nem jelentkeztek, szerintem sokan egyszerűen pancserok hozzá
Egyszer kell jól belőni, aztán megy jól, vagy csak én fogtam ki egy hibátlan példányt?!?! Szerintem sokan azt hiszik, hogy lefagy, meg nem működik jól, mert elbarmolják a beállításokat és látszólag nem működik jól, ezzel szemben csak azt teszi, ami be lett neki állítva (néhány funkció aktiválása után olyan, mintha "meghülyülne", pedig nem (ilyen pl. az ilyen-olyan energiatakarékossági funkció, ami ha aktív, kikapcsolgatja időnként a kijelzőt, meg megállítja a felvételt (úgy tűnik, mintha lefagyott volna, stb), de ezek csak akkus használatnál lényegesek, normál használatnál nem kell aktiválni őket és akkor nincs semmi furcsaság.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Pixel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Brave
- Politika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest