Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
gabesz78
üzenetére
Az pont jó úgy. Interneten több téves / nem aktuális információ olvasható ezzel kapcsolatban. Amikor belépsz a PayPal-fiókba, ilyen formátumban látod:
Welcome, Jakab Gipsz
Haza bankszámla: Gipsz Jakab
Így korrekt. Érdemes a topikban visszaolvasni, többször volt róla szó, egy legutóbbi javaslat, ha valaki a biztosra játszik: [link] [link]
A két linkelt hozzászólásom egymásba kapcsolódik.
-
-
gabesz78
tag
Sziasztok!
Az alábbi kérdésem lenne:
A Paypal számlámon lévő - eladásból szerzett összeget szeretném az OTP-s bankszámlámra utalni.
A Paypalra annak idején a következőképpen regisztráltam be a nevem:
First name: keresztnév
Last name: vezetéknévSok helyen olvastam a neten, hogy így nem fog menni a dolog mivel a Paypalon fordítva szerepel a nevem mint a magyarországi számlavezető bankomnál, jelen esetben az OTP-nél. Próbálkozni nem akartam mivel azt írták hogy ilyenkor elég jelentős költsége van a sikerelen tranzakciónak.
A Paypalon a Profilomban többször próbáltam névcserét kezdeményezni, fel is töltöttem a szükséges dokumentumokat amit kért a rendszer, látszólag minden ok-s volt, de nem lett felcserélve a vezeték és a keresztnevem napok hetek, múltán sem.Kérdésem? Kezdeményezett-e valaki mostanában ilyen okból kifolyólag névcserét és ha igen hogyan sikerült mindezt véghez vinni?
Esetleg valakinek sikerült-e már a fenti sémával (First name: keresztnév, Last name: vezetéknév) a paypal számláról átvezetni pénzt a magyarországi bankszámlájára?Előre is köszi a válaszokat.
-
Buster17
addikt
Hali!
Osztrák PP-mhez hozzá adtam a magyar bankkártyám. Nem lesz belőle kavarodás? Már zároltak is 1 dolcsit, gondolom sikerült valami.
Ugye most nem kell szívni az állandó feltöltögetéssel és most már ha vásárlok valamit akkor rögtön a kártyáról veszi le a pénz?!
-
Kernel
nagyúr
válasz
jjeahh
üzenetére
Hazai bankból PayPal-re történő utaláskor lehet választani a szokványos utat (Unicredit feltöltés), vagy az instant eljárást.
Utóbbinál belép a láncba egy cseh bank is, ami valahogy megoldja, hogy a pénz pár órán belül vagy másnapra a PayPal-re kerüljön. Részletes feltételek le vannak írva, ha elindítasz egy ilyen trükköt, próbára (nem kell befejezni).
Ez azonban nem szükséges szerintem legalábbis.
-
jjeahh
nagyúr
gyorskeresővel rákerestem, de lehet csak rossz kulcsszavakot adtam meg, nekem nem dobott semmit...
mi ez az instant top-up of paypal account? most jelent meg a felső sávon...
-
jackbacsi87
senior tag
bocs, közben megoldódott....
-
mdk01
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Meg kell adni vmi 3jegyű azonosítót a mi a kártyán van és ami nekem van VISA internet kártya azt nem fogadja el a paypal.
Meg nem mondom most mi az a 3jegyű vmi mert lent van cuccom a kocsiba, de a folyószámlás bankkártyámat elfogadja.
Na itt van-e.... -
mdk01
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Van neten haználható kártyám de azt nem fogadja el ez a xar paypal, csak a főkártyám.
Mindegy végülis ha így működik akkor úgy csinálom ahogy írtam.Köszi
-
mdk01
addikt
Szeretnék utalni svéd koronát.
A paypal számlámon van 972,- így szeretném azt is felhasználni.
Emennyire sikerült rájönnöm(vagy legalábbis így gondolom) ezt csak úgy tudom megtenni hogyha átutalom a bankszámlámról a megfelelő összeget a paypal számlámra így az a kettő összeadódik(utalt és eleve ott lévő) és onnan tudom tovább utalni a megfelelő összeget svéd koronában.Jól gondolom?
Köszönöm
-
Phvhun
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ez majdnem ugyanaz, mint a paypass. Az már fel van törve, ez mennyire lesz vajon biztonságos?
-
balpeter04
aktív tag
Sziasztok!
E-bay-es vásárlás, PayPal-al fizetve. A rendelést visszamondtam, és másnap rögtön kaptam is az e-mailt, hogy az eladó refund-olt. Ezt az összeget hol írják jóvá? Rögtön visszautalják a kártyámra? PayPal-ban nem láttam semmi nyomát, hogy visszakaptam volna a pénzt!
-
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Valaki elolvasta a policy update-t? Vajon vannak emberek, akik végigolvassák? Napokban kaptam az e-mail-t. -
Ha nem veszik át már jóideje a garanciába visszaküldött telefont és claim-t indítok dispute után, mit jelöljek be indoknak?
-
Kernel
nagyúr
válasz
Misi1980
üzenetére
A védelem feltételei, hogy eBay vásárlás legyen, továbbá: [link] [link]
Utóbbi linknél esetedben ezt a részt lehetne kiemelni:
------------------------------------------------
13.2 Eligibility RequirementsSend the payment to the Seller through:
- the eBay “Pay Now” button or the eBay invoice; or
- the “Send Money” button of your Account by selecting “eBay Item” and entering your eBay User ID and the eBay item number for purchases on eBay website; or
- the Send Money tab on the PayPal website, by clicking the “Purchase” tab, or by selecting the “Checkout with PayPal” button or otherwise selecting PayPal as part of a Seller’s checkout flow. -
maj-viktor
őstag
válasz
KISDUCK
üzenetére
Aham... a bankod váltja át az ő árfolyamán... (deviza eladási)
Jobban jársz vele... dolláronként 5-10 Ft különbség szokott lenni...""" PayPal fizetéshez van még egy olyan észrevételem, hogy érdemes átállítani, hogy a bankod váltsa a pénzedet, így $-onként akár 5-10Ft-ot is spórolszhatsz, mivel a PayPal írtó magas árfolyamon számol!
(persze neki is megkell élnie valamiből!
)
Ez 100$-nál már 500-1.000 Ft is lehet!
Ezt a fizetéskor tudod kiválasztani, hogy Forintba (HUF) vagy az adott rendelés valutájába ($) számlázza-e...
Ha azt akarod, hogy a bankod váltsa, akkor a $-os módot válaszd!
Banki átváltás esetén a bank aktuális "Deviza eladási" fülét kell nézned!
OTP esetén: https://www.otpbank.hu/portal/hu/Arfolyamok/OTPEhhez az "átkapcsoláshoz" egy rövid útmutató:
1.LÉPÉS:
Fizetéskor, miután átirányítanak a PayPal-os fizetési oldalra keressük meg ezt:
"Other Conversion Options"
2.LÉPÉS:
Válasszuk ki a 2.lehetőséget: "Bill me in the currency..."
(ekkor $-ba számlázza ki a paypal a levonást, így a bank váltja át a devizát)
""" -
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Ha email címre utalok pénzt paypal-on keresztül akkor is 45-napig védett leszek?Arra gondolok hogy ha gond van a vásárlással vissza tudja nekem a paypal kűldeni a pénzt?Kűlföldről szeretnék cipőt rendelni.
-
KISDUCK
addikt
Ha pénzváltásnál a bankkártya van kijelölve a paypal helyett, akkor az én bankom váltja a pénzt?
-
Trichie
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nekem ugyanez a problémám:S 10 perce még fizettem és utána egy másik terméknél már ezt írja... próbáltam másik termék vásárlását de semmi. Ha te találtál megoldást kérlek írd meg nekem! Köszi
-
Kernel
nagyúr
válasz
rambo4ésfél
üzenetére
Esetleg: [link]
-
rambo4ésfél
senior tag
Sziasztok!
Valaki tud nekem segíteni abban hogy mi a teendő akkor ha elfelejtettem a jelszavam és a jelszó emlékeztetőben a biztonsági kérdésekre a választ sem tudom (illetve tudom a választ csak nem fogadja el).
Angol tudásom nem valami erős. -
axioma
veterán
válasz
maj-viktor
üzenetére
Okat nem tudom, en ekkor fogtam egy MASIK bongeszot (nem ablakot, hanem masik szoftvert), es abbol siman kifizettem. En nem fogok ezert gyorsitotarat meg cookie-kat torolni. Mondjuk nalam tenyleg ott volt x ideje beleptetve, mert megzavartak a tranzakcio kozben.
-
maj-viktor
őstag
közbe rákerestem itt, látom pont tegnap állt fenn ugyanez valakinél...
"Your PayPal session has timed out"És itt a megoldás:
Opera böngészőbe továbbra is buzul, de FireFox-ba már sikerült fizetnem! -
maj-viktor
őstag
-
Hintalow
senior tag
válasz
maj-viktor
üzenetére
Igen az azonnali. (de ott az egészet meg tudja csinálni saját rendszeren belül a paypal.)
-
maj-viktor
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi - időközbe jött az SMS, hogy visszajött!
Csak fura volt, mert nekem a múltkor pont 48óra volt, meg azelőtt is kb. ennyi...
Most meg akkor statisztikának:
E-mail paypal-tól a refundra: 2013. szeptember 10. 10:46
SMS a pénzről: 2013. szeptember 13. 16:21Így ez most: 77óra 35perc lett!
(szal több mint 3nap lett most... 3nap & ~5óra)
Bankártyáról fizetés - vissza bankkártyára(gondolom paypal számlára való vissztérítés gyorsabb)
-
Winner_hun
félisten
válasz
maj-viktor
üzenetére
max. 5 munkanap
-
maj-viktor
őstag
Eltelt több mint 3 munkanap a refund óta... (paypal-os email) és még mindig nem érkezett vissza a pénzem...
Mennyi szokott a max. idő lenni!? -
Speederer
senior tag
válasz
Speederer
üzenetére
Csak sikerült megoldani a dolgot...
Az internetkártyám van beállítva PP-on, amire ugye csak akkor rakok pénzt, mielőtt fizetnék vele. Tegnap raktam rá egy kisebb összeget, amit ma szinte teljesen elküldtem róla. Utána jött volna a következő, amivel már problémám volt. Viszont azt vettem észre, hogy ugyanakkora összeget még tudtam volna küldeni, mint amennyit először, csak többet nem. Végül akinek küldtem adta a tippet, hogy akkor ne mint barátnak küldjem, hanem mint vásárolt termékért/szolgáltatásért. Csak így ha jól sejtem, akkor vele fizettetik meg a küldési díjat. Na majd kiderül, a lényeg, hogy végül sikerült megoldani a dolgot. -
Speederer
senior tag
válasz
Kernel
üzenetére
A tegnap délutáni normál utalásom megjelent a PP számlán hajnali 1-kor. A másik még nem, bár ha reggel 8-tól számolom a 4 órát (mivel bankközi utalás), ezért még délig simán eltarthat.
Egyébként csak azért erőltetem, mert ha a PP számláról fizetem, akkor 2 USD, kártyáról pedig 15. Azért nem mind1. Csak közben rájöttem, hogy akkor viszont a PP váltja át a forintot USD-be, amivel még minimálisan rosszabbul is járok, mint ha kártyával fizetném és a bank váltja át.Közben viszont adódott egy újabb problémám:
Elküldtem az illetőnek 1 kisebb összeget, majd küldtem volna még egyet, arra meg azt írja, hogy "We're sorry, but we can't send your payment right now."
Mivel a tegnapi 500Ft már odaért, ha csak 2 dolcsit akarnék küldeni, azt engedné, viszont mihelyst nagyobb összeget akarok beállítani, már ezt a fenti üzenetet tolja az arcomba.
Rágugliztam, egyelőre nem sok érdemi infót találtam. De ebben a topikban most nézem majd.
Próbáltam másik címzettet is beírni, de csak nem engedi úgy sem. -
Kernel
nagyúr
-
Speederer
senior tag
Sziasztok!
Kínába kellene pénzt küldenem, csak kicsit sokallom a 3,5%-os paypal díjat. Ha jól értelmezem, akkor ha feltöltöm a PP számlámat belföldi átutalással, akkor onnan ingyen tudok pénzt küldeni... a nagy kérdés az, hogy Kínába is ingyen van? Mert láttam vannak vmi határon túli díjak.
Próbaképpen elutaltam 500Ft-ot még délután 1 körül az unicredites számlára, egyelőre még nem látom ezt az összeget a PP-on. Valamint este 10 körül utaltam a paypal-topup.hu -n keresztül is 1000Ft-ot, de még azt sem látom. Mondjuk cib-ről utalok, szóval azt csak reggel kezdik elutalni. A kérdés, hogy ezek az összegek kb mikorra fognak odaérni? Holnap? Alapesetben melyik a gyorsabb? Vagy ha cib-es vagyok, akkor mind1? -
Hintalow
senior tag
válasz
maj-viktor
üzenetére
2-3 munkanap alatt meg szokott lenni
-
maj-viktor
őstag
2013. szeptember 10. 10:46-én kaptam e-mail PayPal-tól refund ügybe...
Múltkor percre pontosan 2nap alatt kaptam vissza a pénzt, mostmeg semmi... kezdjek aggódni!? :'(
Vagy milyen határidő van!? (bankkártyáról - bankkártyára való visszafizetés esetén)
-
Winner_hun
félisten
Arra igencsak kíváncsi lennék hogy ezt miért kapom:
Your PayPal session has timed out
Secure PaymentsSince it looked like you took a break from your Paypal activity, we logged you out to help protect your account. Any unsaved information you entered or incomplete transaction you started was removed. If you came to this page from another website, please go back to that site (don't use your browser's back button) and start over. If you came from PayPal's website, enter your PayPal login information. Also check whether the cookies are enabled in your browser.
eBay-en más accountjával fizetnék és mikor a PayPal bejelentkező ablakának kéne fogadnia akkor ezt kapom. Előtte/utána a saját eBay fiókommal tudtam fizetni (meg tegnapelőtt erről a fiókról is)
mod: sütik törlése, böngésző újraindítása megoldotta a problémát.
[ Módosította: Qru ]
-
Kernel
nagyúr
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Természetesen lehet, csak az Interneten több problémás eset is olvasható, akik a hozzáadás során valamilyen formai vagy akármilyen hibát vétettek (például OTP webkártyás alszámlára próbáltak utalni), ami miatt sikertelen lett az utalás és 1500 Ft kezelési költséget legombolt a PayPal.
Ez elkerülhető, ha valaki előbb küld egy összeget a PayPal-re, noha a netbank leveszi érte egy belföldi utalás árát, de legalább biztos a visszaút, mert a PayPal eltárolta a forrást.
Ez nyilván egyéni dolog, hogy ki mit lát jónak.
-
Kernel
nagyúr
válasz
Stanley-B.
üzenetére
-
Stanley-B.
őstag
tényleg, valaki próbáld már withdrawolni nem saját számlájára?
Nekem pl így néz ki az oldal, azaz nincs hozzáadva semmilyen számlám: [link]
Namost, ez elég érdekes: "Enter your name exactly as it appears on your bank account statement. If the names do not match exactly, the withdrawal will fail and a return fee will be charged."
Eleve name mező nincs is, tehát nem lehet beírni.
Másrészt, a PayPal honnan tudná egy számlaszámból, hogy a név egyezik e? Szerintem sehonnan.
Ebből következően elvileg a withdrawolt összegnek meg kell érkeznie idegen számlájára is, mert pl utalásnál ha a név mező nem stimmel, de a számlaszám helyes, az utalás minden esetben sikeres szokott lenni. -
Buster17
addikt
Idióta nővérem nem úgy utalt a paypal számlámra ahogy kellet volna... Megfog érkezni a pénz?
közleménybe nem csak trans kódot írta be hanem minden sz@rt is. Nevem, meg szinte minden mást ami az utaláshoz kell..
Még az is szerepel benne, hogy "utalás"
Nők... 
Azt még hozzá teszem, hogy ebayről rendelne, de megnéztem az árút és hát természetesen csak németbe postáz

-
Kernel
nagyúr
válasz
aximcore
üzenetére
Nem vámoltattam még, de amíg más illetékes nem válaszol, én azt csinálnám, hogy egyrészt mellékelném a hazai számlakivonatot is, már amennyiben kártyás tranzakció volt (eseti átutalásnál ez nem sokat jelent).
Mellé pedig PayPal:

Itt a kívánt részleteknél megjelenik egy oldal, azt komplett kinyomtatnám.
-
aximcore
csendes tag
Üdv mindenkinek, olyan kérdésem lenne azokhoz akik már vámoltattak, hogy eBay-en keresztül rendeltem, paypal-al fizettem és szükségem lenne ( elméletileg ) egy banki átutalásról igazolás, egy ilyet hol bírok lekérni a paypal-on belül ?
-
hidroponi
tag
válasz
axioma
üzenetére
nem tudom hogy honnan vetted hogy nincs szamlaja? azt irta, hogy nem akar kartyat.
leszedesrol sem volt szo, csak gyujtesrol.
forintban tartani "dugipenzt" meg olyan mint elelmiszert a napon.
egy EUR vagy dollarban tartott penz ertekallobb.egyszoval ewallettekben forintban tartani sem nem biztonsagos, sem nem hasznos.
-
axioma
veterán
válasz
hidroponi
üzenetére
Kulfoldon forintban nem tudod, es a dupla valtas meg a darabokban hozzaferes draga. Sztem szla nelkul ratenni se tud, bar pp eseten se tudom, megy-e most az unicredit befizetes szemelyivel. Leszedni penz formaban ugyis csak szamlara tudja... vagy elkolti (ami persze ma poennak jo, de siman terjedhet, h. par ev mulva itthon netes rendeleseknel elterjed, en mar fizettem magyar termeket, szolgaltatast, azt hiszem szallast is).
Teny, hogy egy messzebb levo bankban kell bizni...
En mondjuk inkabb hitellel mint megtakaritassal rendelkezem, es az is itthoni bankban van... de masnak lehet szempont. -
Winner_hun
félisten
-
axioma
veterán
válasz
hidroponi
üzenetére
Persze, a latraszolo kamat az (majdnem) mindenhol kevesebb nem brutal osszegekre, mint a szamlafenntartasi dij.
Mas kerdes, hogy szamla nelkul visszaszerezni hogyan fogja tudni... es hogy van par ingyenes megoldas erre azert egyelore (pl. axa szamlai ingyenesek ha csak befizet, vagy tobb bank megtakaritasi szamlaja, ha se netbankot se papirkivonatot nem ker pl. cib malacpersely, kh biztos tartalek - bar egyelore csak januarig van irva de mar evek ota hosszabbitgatjak - stb.), de az a magyar allam fennhatosaga alatt van, ugyhogy megertem ha valaki nem akarja nullszaldon sem ott tarolni... -
Zolexx
aktív tag
Sziasztok!
Paypalen lehet tartani nagyobb összegeket pár évig?
Bankkártyára nem akarok gyűjteni.
Biztonságos lenne a paypal? Készpénzt fizetnék be rá ahol lehet, havonta.
Járható út lenne ez?Thx
-
andris5
tag
válasz
Kernel
üzenetére
Okés. Köszi, megválaszoltad. Lehívás alatt arra gondoltam hogy a hozzácsatolt kártyáról mennyi idô alatt mozgat lovét a paypalba. Ha hozzá van csatolva kártya akkor nem kell feltöltsem a PP számlát? A csatolásmár kb 2 éve megtörtént ekkor levettek pár dollcsit ami nem tudom hova lett, de a párosítás él. Bármikor tudok róla vásárlást indítani? Ha nincs rajta pénz és vásárolok az accountommal menni fog? A többit intézi a PP?
Sorry ha zagyva vagyok 3 napja tördelek meg képfeldolgozok meg korrektúrázom meg mindent én...
Hatalmas köszi
-
Kernel
nagyúr
válasz
andris5
üzenetére
Nem tudom, milyen hívásról van szó, én küldeni szoktam a PayPal-re. Aki meg kártyát csatol hozzá, annak nem kell várni szerintem.
Küldésnél sem kell sokat várni, hanem meg kell csinálni az átutalást a netbankban már most, holnap reggel majd elindítják, volt itt a topikban, akinek a délelőtt folyamán át is ment.
Én úgy szoktam, hogy amit a 16 órás zárás előtt elküldök, az éjfél után 1 óra körül jelenik meg (Erste --> Unicredit).
-
andris5
tag
Srácok egy gyors választ kérnék szépen. Ha holnapi GIRO nyitásnál hívok pénzt a paypal accountomra akkor azt mikor jelentkezik a paypal számlán? Mikor tudom elkölteni? Sorry, hogy nem keresek vissza lapleadásban vagyok, hatalmas az örület itt... THX
-
axioma
veterán
-
fLeSs
nagyúr
válasz
axioma
üzenetére
"Your bank account in Hungary must contain only Hungarian Forints."
Nálam is ez van, de nekem nincs bankszámla hozzákötve a Paypal-omhoz. Csak két bankkártya van kötve a Paypal fiókomhoz.
My account/overview alatt nem látok currency "dobozt".
De a Profile/My money/Currencies alatt US Dollar (Primary) van (ha erre gondolsz).
-
axioma
veterán
Jaaaa, akkor nem is azt irtad be, amit kert a topiktars! Az a kerdes, hogy teged mikent azonosit a paypal, mi a bankod. De soha nem toltottel fel, akkor nem fogja tudni, nalam is ures, de oda van irva, hogy csak HUF-os lehet, azt tudja abbol hogy magyar reg. Belepsz, My account, Whitdraw, es ott nekem ket dolog szerepel:
Banks in Hungary 1-2 Business Days, Free
Banks in the U.S. 3-4 Business Days Free for banks in the U.S.
Ha itt raboksz a Whitdraw funds... linkre, akkor ott kimondottan irja az elejen levo rizsa kozepen, hogy
Your bank account in Hungary must contain only Hungarian Forints. Learn moreNalad itt ugyanigy forint van, vagy itt is mar GBP?
A masik, hogy az egyenleged lehet akarmennyi devizaban, nekem most epp mindenbol nulla, de fel van sorolva minden, ami mar volt. A My Account, Overview alatt van egy dobozban, hogy Currency, Total, es ott az elso a HUF es moge van irva, hogy (Primary). Itt a gbp meg se jelenik?
-
istnag
addikt
Sziaztok,
Nektek is feltűnt,hogy a PP 237 ért váltja az USD-t. WTF...
Nem tudjátok miért ilyen magas most, régebben csak pár forint volt az eltérés a banki és a PP -s váltás között,de most ez már 10 Ft éskicsit sok(k). -
fLeSs
nagyúr
válasz
axioma
üzenetére
Én is erre gondoltam, hogy a refund miatt történt meg újra a konverzió, szal ez talán még nem "bizonyíték" arra, hogy nem ez a beállítás a ludas.
Amúgy nem én vagyok az Unicredit Banknál, hanem a Paypalnak van számlája az Unicreditnél.
Az Overview alatt a "Paypal balance" USD-ben van. Egyébként a Paypal balance-om 0 mivel bankkártyáról szoktam vásárolni a Paypalon keresztül.
-
axioma
veterán
Ha refund volt, akkor az mindentol fuggetlenul az eredeti tranzakcio visszacsinalasa, betu szerint ugyanugy muszaj a friss beallitasoktol fuggetlenul, ugyhgoy ez me'g nem bizonyitek arra, hogy az atallitas nem valtoztatott a dolgon.
De itt valoban ket dolog van: a bill me...-vel siman meg tudod kerulni, de az nagyon nem jo, hogy valahol GBP-ben vagy beragadva. (Ugye a primary az HUF az osszefoglaloban?) En eloszor megprobalnam masik kartyaval is valami aprosaggal, utana meg ha azt is valamiert gbp-re veszi, akkor kitarto levelezesbe kezdenek az ugyfelszolgalattal, mert azert ennek nem szabadna igy mukodnie. Ha csak az az egy kartya csinalja, akkor lehet hogy megoldodik majd amikro ujat kapsz, torlod es ujra felviszed.szerk. Irta korabban, hogy unicredit.
-
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Hintalow
üzenetére
A Paypalon.
Merchant Information
Customer Service URL:
http://xxx.com
Customer Service Email:
x@x.com
Customer Service Phone:
xxx-xxx-xxxxTotal amount:
-$50.00 USD
Amount:
$50.00 USD
Tax Amount:
$0.00 USD
Ship Amount:
$0.00 USD
Fee amount:
$0.00 USD
Net amount:
-$50.00 USDDate:
Sep 8, 2013
Time:
03:19:07 PDT
Status:
CompletedSubject:
xxxx, LLC
Funding Type:
Credit Card
Funding Source:
£33.35 GBP - MasterCard Credit Card XXXX-XXXX-XXXX-xxxx
This transaction will appear on your bill as "PAYPAL *xxxxx".A kártyám USD-s, USD van rajta, ez mégis GBP-ben veszi te róla az összeget.
De egyébként régebben, amikor még egy másik, EUR-s kártyát használtam, akkor is GBP-ben vette le róla a pénzt. És minden egyes vásárlásnál ez van. Közöm nincs a GBP-hez, sehol nem állítottam be fontot semmihez. -
Hintalow
senior tag
Szerintem az hogy a paypalon milyen devizában van alszámlád, lényegtelen, az összes devizában nyithatsz, ha akarsz. (ha kártyával használod, akkor meg pláne, kártyás vásárlásnál nem kap szerepet a paypal egyenleg)
Hol látod, hogy valami usd-gpb konverzió van? a paypalon? vagy a banki számlatörténetedben? -
-
Delta×
senior tag
Hogy tudok a kártyámról felrakni pénzt a payal kártyámra ?

Használom 1 éve de odáig még nem jutottam hogy elfoggyon rajta a pénz :/ -
Ist das gut so? Németes vagyok, nagyon-nagyon régen tanultam angolt, ennyit tudtam önerőből összehozni. Érthető? Mert akkor küldöm is tovább PP-re.
07.09.2013. The phone is in Shenzhen, China, "sealed to each order" http://www.17track.net/en/result/post.shtml?nums=RR247489423HU
I close the dispute, if you send back the flawless phone and i get it. If you don't take over through Tuesday, i request a refound.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- BestBuy ruhás topik
- Hardcore café
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

Még az is szerepel benne, hogy "utalás"
Nők... 

V/