Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oris
aktív tag
Visszatérítést kértem egy ebay tranzakció után, az eladó ezt írta:
"Dear ......,
Thank you for your message,we would like to refund you,but your paypal acdount is frozen,you can check it and contact the paypal ,so we can not refund you,When you paypal is in normal.you can tell us,we will refund you"
Beéptem a paypal-ra, ott nem látok semmi értesítést, utolsó vásárlásom október 13-án volt. Mi a teendőm most?
-
Hintalow
senior tag
-
ZS3NI
őstag
A paypal refund kártyára milyen gyorsan érkezik meg? Csak mert kaptam egy refundot 8 cuccra, ugyanattól az eladótól. Visszaadta minden pénzem (elvileg). Ebből 1 tegnap megjött a másik héttel nemtudom miért tököl a PP mert ugyanakkor jött a refund, egymás mellett látszanak a tételek.
Szokott ilyen hogy nap eltéréssel adja vissza?
-
Hintalow
senior tag
válasz
LógaGéza
üzenetére
Nem lehet ezt beállítani, refundnál kérdés nélkül az "eredeti állapoto" állítja vissza, ha paypal egyenlegről fizettél, oda rakja a pénzt, ha hozzákapcsolt kártyával, akkor elindítja annak a sztornózását.
Silent77
ebből senki nem fog érteni semmit, még a gogli fordítónál is rosszabb.
-
KisBundi
őstag
Ha paypal-ról utalok vissza pénzt a bankszámlámra kkor kb mennyi idő mire visszakapom?
OTP-nél pl ha nem írom oda a 8 darab 0-át is meg fog érkezni a pénz vagy visszakerül paypal-ra? -
LógaGéza
veterán
válasz
Kernel
üzenetére
De. Hogy ha küldésnél a "I'm paying for goods or services"-t választod, ugyanúgy véd a "Buyer Protection". Én ebből is kaptam már refundot - sőt, csak is ebből kaptam

Csak egy kicsivel többet kell fizetned, mert te állod a fee-t.Más:
Be tudom azt állítani, hogy ha visszajön egy refund, azt ne küldje egyből a bankszámlámra, hanem maradjon a PayPal balance-ban? -
KisBundi
őstag
Hol kell illetve érdemes vitát nyitni ha nem kaptam meg a terméket ebay-ről, hogy visszakapjam a pénzem? Paypal vagy ebay?

-
Sziasztok!
Egy gyors segítségére lenne szükségem.
Lényeg, hogy kértem paypal számlát az eladótól, hogy fizetni tudjak.
Mindig így csináljuk, ezáltal olcsóbban kapom meg a terméket, mintha felrakná ebay-re.
Most is megegyeztünk, de ez írta vissza:
Thank you very much,Just i try to send the link,but my trouble have the trouble,i can not open the link
Could you please send the payment to my paypal address : vmi@vmi.com
Biztonságos így nekem, ugyanúgy védve vagyok?
A másik pedig, hogyan kell? Sajnos nem csináltam még, és az angolom s az igazi. sőt..
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Infóra lenne szükségem.
Ha Ebay-es vásárlásnál az eladó pénzt utalt vissza, úgy a pénz oda kerül és olyan pénznemben ahonnan származott?
Megvilágítom:
Ha forintbankszámláról bankkártyával vásároltam, és ő dollárban utal vissza, úgy a pénz forintban kerül vissza a bankos forintszámlámra?
Ha PayPal forintegyenlegemről vásárolok, úgy visszaküldött dollár a PayPal-os forintegyenlegemre kerül vissza forintban?Köszönöm előre is.
-
hidroponi
tag
válasz
thEndeR
üzenetére
Re: Sorry — your last action could not be completed
If you're still running into this problem, please try clearing your browser's cache and cookies, and reboot your computer, then begin your action again from the beginning. Make sure you're not going to PayPal from any links or bookmarks. If the problem persists after you've done that, please call us so we can do some additional real-time troubleshooting specific to your computer, account, and issue. I hope this helps!
szoval elso lepesben a bongeszo sutijet es cache-t torolni, majd reboot es kozvetlenul a paypal.com-rol probalni belepni. ha nem jon ossze akkor fel kell oket hivni es ok valosidoben vmit buheralnak, hogy be tudj lepni.
-
asturel
őstag
Kozben jott egy email:
The validity date on the document has already expired. Please provide us
with new valid documentation that proves your identity.Na most, a szemelyim nem jart le.
-
KisBundi
őstag
Sziasztok! Ha paypal-on lévő pénzemet vissza akarom kapni a számlámra akkor a számlaszámomat kell megadni withdrawnál?
-
hidroponi
tag
válasz
jozsi252
üzenetére
ha konkretabb lennel konnyebben lehetne mondani vmit.
ma hetfo van. par nappal ezelott, mondjuk pentek este volt.
hetvegen a bankok sem dolgoznak. kartyatortenetbe csak az elkonyveles utan kerul. altalaban T+2 nap.
a bankod softwaretol fugg, hogy mit latsz addig amig le nem konyveltek.szoval elvileg semmi problema csak varni kell 1-2 napot meg.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Tesóm hozzáadta a Maestro kártyáját a PayPal fiókjához, már napokkal ezelőtt. De a 400 ft még mindig nem került levonásra, illetve kártyatörténetbe sem jelent meg semmi, ugye a PayPal meg már kéri a megerősítő kódot, aminek se híre se hamva.
Pedig rendesen hozzá van adva a kártya, mert fel is ismerte hogy Maestro kártya. Az a baj hogy egy kis helyi banknál van vezetve a számla, lehet hogy ezért késik jóval több napot minden?
-
thEndeR
aktív tag
válasz
Kernel
üzenetére
Van olyan menüpont, hogy Add or Edit Bank Account na én ide beírtam a bankom nevét és a bankszámlaszámom (nem tudom milyen hülye ötletnél fogva), utána pedig ahonnan akarok rendelni, rámentem a rendelésre, hogy megnézzem mégis hogyan működik ez a dolog és azóta ezt a hiba üzenetet írja ki. Akármit csinálok nem tudok belépni reset, cache törlése gépről, cookiek törlés, telefonról is megpróbáltam belépni és már havert is megkértem hogy lépjen be de neki sem volt jó.
-
Kernel
nagyúr
válasz
thEndeR
üzenetére
Nem nagyon érthető, amikor én például feltöltöttem a PayPal-t (vagyis próbaképpen utaltam rá 5000 Ft-ot az Erste Bankból), utána a PayPal eltárolta a számlaszámot, ahonnan a pénz érkezett, vagyis nekem már nem kellett beírni semmit.
Alábbi képen látható az automatikusan eltárolt számla, ahol a "Checking" jelentése folyószámla, ha jól tudom. Lényeg, hogy ennyi és kész, így működik azóta is. (Csak azóta már nem limitált, mert utaltam rá később is.)
A teljes szám pedig adatvédelem miatt maszkolt, nem látható:
-
thEndeR
aktív tag
Sziasztok! Ma életemben először feltöltöttem a paypal-emet. Viszont lenne egy olyan problémám, hogy beírtam a bankom és a bankszámlaszámom most pedig ezt írja ki.
Security Measures
spacer
We are currently performing regular maintenance of our security measures. Your account has been randomly selected for this maintenance, and you will now be taken through a series of identity verification pages.Protecting the security of your PayPal account is our primary concern, and we apologize for any inconvenience this may cause.
Bank Account Information
Bank account: egy van beírva ez ki is van választva (bár még csak most írtam be ezért azt írja hogy "Checking")
Full account number: ide mit kell írni? a bankszámlaszámot? én azt írtam be de nem volt jó.Most meg ezt írja ki amikor beakarok lépni (bocsi az amatőr kérdésekért, de nincs nagy angol tudásom).
Sorry — your last action could not be completed
If you were making a purchase or sending money, we recommend that you check both your PayPal account and your email for a transaction confirmation after 30 minutes.
If you came to this page from another website, please return to that site (don't use your browser's Back button) and restart your activity.
If you came from PayPal's website, click the PayPal logo in the upper-left corner to return to our home page and restart your activity. You might have to log in again.
-
qfm
őstag
Sziasztok!
Jelenleg nincs paypal accountom. Szeretnék rendelni minideal-ről, de úgy hogy védjen a buyer protection. Ezt a vásárlást hogy tudnám legolcsóbban megúszni úgy, hogy a védelem teljesüljön? Láttam kártya hozzákapcsolást, utalást, de fogalmam sincs, ha csak a védelem érdekel, akkor hogy jövök ki anyagilag a legjobban. Ha egy mód van rá, nem rendelném hozzá a bankkártya adataim a paypalhoz. De ha nincs más mód, akkor az is lehetséges.
Köszönöm

-
Hintalow
senior tag
-
_seth_
veterán
"The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer.s customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue."
Lejárt az erstés kártyám de kaptam újat. A paypal írja is, hogy expired és frissítsem, beírom az új CSC kódot és az új lejáratot majd a fenti hibaüzenetet adja. Mi lehet a megoldás?
Korábban ezzel a kártyával működött minden valamint másik kártyával most is.
-
Canbet
csendes tag
Nekem üzleti számlám van és már többször utaltam onnan ki pénzt,
de most 42Eft van paypal on csak nem tudom, kiutalni
Mert le van tiltva a kiutalás.(Biztonsági okok miatt ezt írták.
Amit kértek papírokat már elküldtem írtam nekik 2x email csak éppen nem válaszolnak
Én azt hiszem befejeztem ezzel a céggel örökre.
A kérdésem az lenne, hogy mit lehet ilyenkor csinálni? Szerintetek. -
béke
aktív tag
válasz
Hintalow
üzenetére
Most már elméletileg van mind a kettő reméljük vissza kerül a zsé és nem lesz több ilyen.
De azért feltünthetthetnék valahol nem csak úgy hogy ingyen/free
De főként hardvernak illő lenne egy kis tájékoztatást adni a paypal fizetésről mert mi van ha sűrgős a kiemelés vagy előre hozás de csak 200ft van a számlán!!!!!!!.
köszi azért jó tudni.
-
Hintalow
senior tag
Gondolom nincsen regisztrált paypal fiókod, csak "vendégfelhasználóként" használod a paypalt.
Ilyenkor minden vásárlás elött csinál a paypal rendszere egy "próbaterhelést" 1 dollár értékben (ez lesz a 213 Ft) ez, mint minden kártyás vásárlás, zárolva van, de levonni nem fogják, amint lejár a zárolásnak a határideje, szépen visszakerül az összeg a számlaegyenlegedhez. általában 2 hét a kártyás tranzakciók zárolási ideje a bankoknál.
Gondolom a másik eset is hasonló lehet, rengeteg nagy cég csinálja ezt a próbaterhelés dolgot (google, amazon stb.) -
béke
aktív tag
csak a 200Ft-os levonás van ott prohardver.... az oké de a 213Ft-ról nincs semmi és nem is kaptam vissza.
A WP nél sincs semmi a 230Ft-ról vagy az hogy le vásárólhatnám. -
tonyrulez
őstag
Hardverapróhoz nem tudok hozzászólni, de a WP-s vásárláshoz igen: regisztráláskor próbaterhelést hajtanak végre, ezt később levásárolhatod vagy sztornózzák és visszautalják. Xbox (MS) regisztrációkor is ezt csinálják, Androidnál (Google) is levonnak 200Ft-ot aztán gyorsan visszautalják. Paypal-ban nézd meg hogy mit írnak a 200 és a 213Ft-os tételhez.
-
béke
aktív tag
Sziasztok volna két kérdésem:
Tegnap vásáróltam PayPal-on keresztül Hardveraprora Kiemelést, (200Ft) ji kellett tötenem az ürlapot,reget.
minden meg volt nyomtam egy tovább-ot,jött az sms levontak 213Ft-ot, majd 1percre rá jött még egy levontak 200Ft-ot.
Ez miért tőrtént??2.kérdésem szinte ugyan ez:
Nokia lumia 900/Játékot szerettem volna vásárólni, Számitógépen kellet belépnem a microsoft fiókomba majd ott beállítani és kitölteni a kártyás vásárlást hogy tudjak telón vásárólni.
Ez megtörtént majd le OK-éztam jött az sms hogy levontak 230Ft-ot pedig nem is vettem semmit.Nem nagyon értem ezt fizetni kell a paypal szolgáltatásért is minden egyes alkalommal???
Ha igen akkor ezt miért nem tüntetik fel sehol, de legalább a hardvernak kellene kírni hogy a 200Ft-os kiemelés 400Ft-ba fog kerülni nem de??!!
köszi a választ előre is. -
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Tegnap vásároltam 2 termékkulcsot valakitől PayPalon, és az egyik hibás volt. Lebeszéltem Facebookon a sráccal, hogy akkor én szépen megpróbálom refundoltatni. Na mármost mindenki tudja, hogy ez hogy megy, Dispute, majd 1 hét múlva Claim, onnan 10 nap a Refund állapot, és 3-5 nap mire megérkezik a pénz.
Kérdésem az lenne, hogy mivel le van beszélve az eladóval, és rendben van neki is, nem próbál visszakozni, nem lehetne ezt az utat meggyorsítani? -
hidroponi
tag
válasz
Outlander
üzenetére
celszeru lenne ha a problemaknal egy screenshotot raknatok be. konnyebben lehetne segiteni.
az un. jobb valtas karytas vasarlasnal van. ahhoz nem kell folyoszamlat hozzaadnod a pp acchoz.
a folyoszamla akkor kell ha onnan akarsz kozvetlenul forintot feltolteni, vagy a pp szamladrol forintot hazakuldeni. a pp-hez rendelt folyoszamlat az elso feltoltessel tudod ellenorzotte tenni.
a PP szamladon talalhato forintot viszont a PP valtja, jellemzoen rosszabb feltetelekkel. -
-
Outlander
addikt
Üdv.
A paypal-t hogyan lehet a K&H bankkal összekötni?!

Már 4-5 napja checking van....
Kártyával már regisztráltam, a bankot akarom hozzáadni, h jobb legyen a váltás...
-
Hintalow
senior tag
válasz
fulton
üzenetére
a bankszámlára kikérésnek nincsenek költségei.
Azt meg hogy épp mennyiért váltaná, bármikor meg tudod nézni, ott van a currency converter, beírod, hogy mennyit váltanál, és kiírja, hogy éppen milyen árfolyamon csinálná.attila9988:
az a baj, hogy nem igazán követhető a történetedben, hogy mikor beszélsz a bankszámláról és mikor a paypal számláról.
Azt a 2x500Ft-ot ha jól értem bankszámláról utalták a paypalra. ennek kell 1-2 nap hogy rákönyvelje a paypal.
Ugye nem azt csinálták, hogy a bankszámla Kis János nevén van, és erről utaltak Kovács Pista nevén lévő paypal számlára? (tehát egyezik a név ugye?) mert ilyenkor malmozik a paypal legalább egy hetet, aztán visszafordítja a pénzt. -
fulton
addikt
Nem tudjátok milyen árfolyamon vált a paypal GBP ről HUF ra?
Azt tudom hogy fordítva kb 10 ft többért vált, de fordítva? az meg jóval olcsóbban mint a bankok?Ha pl nekem utalnak angol fontban és azt szeretném a bankszámlámra utalni milyen költségek vannak pluszban?
-
Zoleee89
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszönöm a gyors választ!

OTP banknál vagyok.
Paypal-on hol tudom ezt beállítani?
Így kb mennyi idő lesz az utalás? -
Zoleee89
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget.
Mi a különbség, ha a bankom vagy a paypal váltja a fizetendő összeget?
Melyiknél bukok kevesebbet váltáskor? -
htom127
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ok köszönöm a segítséget
-
htom127
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem
-
fulton
addikt
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni, nem-e tudja valaki mi van akkor ha paypal-on keresztül kiállítanak nekem egy számlát konkrétan egy angliai bolt, (tehát nem webshop, nem ebay...) azt én kifizetem, és feladják a csomagom de nem kapom meg. ilyenkor mit tehetek, van-e értelme, paypalhoz fordulhatok ez ügyben, segítenek hogy visszakapjam a pénzem?
-
htom127
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
08. 26
-
htom127
aktív tag
Üdv
Egy tapasztaltabb fórumtárs megtenné, hogy értelmezi ezt nekem: a paypal küldte egy reklamálásomra,
most az én részemről van szükség további intézkedésre?The seller responded to our request for shipment tracking information. We
still need to investigate and confirm this information, but we wanted to
share the seller's response with you:Tracking Company: Other
Tracking Number: RG363909881DENo further action on your part is required at this time. We will continue
our investigation, and contact you with any updates.If you received your item, you can cancel your claim. To do so, copy the
link below and paste it in a web browser window. Please follow the
instructions when the web page appears.amit küldtek TN szám az sztem nem is az enyém, én nem kértem, mert feláras lett volna (kis összegű rendelés volt).
-
attila9988
őstag
Egy érdekes történet. Adott egy számla, amin van kb 320 ft. Illető regisztrál a paypal -ra, és utal pénzt kétszer is az adott számlára, tehát kétszer 500ft -ot. (tehát 1320 az eredmény) Azért nem egyszer, mert a paypal nem fogadta el a kártyát, és ezért ment a második utalás.
Pár nap múlva látszik a 400ft -os levonás, és jön a 4 jegyű kód. Paypal elfogadja, 400 huf visszakapva.... az eredeti számlán azonban csak kevesebb mint 400huf van..... (paypal számlán meg konkrétan 400, ergo kb 800huf a teljes összeg)
Nem kell erős matekosnak lenni hogy az ember lássa, valami gond van. Paypal számlán history csak a 400huf -ról van.
A bank számlatörténetében látni a két 500huf -os utalást, valamint a 400 -as levonást. De ennek akkor is 600ft -nak kellene lennie, ha nem lett volna eredetileg semmi a számlán. De mivel volt, több mint ezer forintnak kellene lennie összesen.
Ötlet? -
fulton
addikt
Sziasztok
Gondoltam összeszedem gondolataim, amire jutottam a nyomozgatásaim révén, hátha még valakinek a segítségére lesz.
Az eset: (Bankkártya hozzárendelve,OTP-s vagyok/net számlacsomag) GBP-ben fizetés (beállítva hogy a bankom végezze a devizaváltást).Kapunk egy számlát paypal-on amit be kellett fizetni a termékért. Miután a számlán a "pay"-el elvégezzük a fizetést a következő történik:
A bankunk felé a "paypal" GBP ben számláz, amikoris a bankszámlámon az akkori deviza középárfolyamán (bankénál) zárolás alá kerül HUF-re átváltva az összeg.-Mikor a tényleges vásárlás megtörténik (nem refundol az eladó...) érkezik a bankom felé egy "igény" és terhelik a kártyámat az éppen aktuális árfolyamon.
-Ha viszont az eladó "refund"-ol:
Ha "refund"-ol, a bankszámlánkon a következő képpen oldódhat fel a zárolt összeg, vagy érkezik egy törlési igény a bankom felé // vagy pedig letelik a zárolt időszak és nem érkezik semmi, (esetemben 10.23) és utána automatikusan hozzáadódik a számlánkhoz a zárolt összeg, de erről NEM adnak sms értesítést mivel nem minősül tranzakciónak. Egyszerűen csak hozzáadódik. (majd arról még írok hogy ilyenkor a zárolt összeg egy az egyben adódik vissza, vagy itt is van aktuális deviza árfolyambeli váltás)
Olyanra van lehetőség hogy ha Neked szükséged van sürgősen a pénzre, akkor a paypal-nak írni egy
levelet hogy az OTP help desk-jének küldjék el a törlési igényüket az adott tranzakcióval kapcsolatban,
hogy ez a gyakorlatban mennyire "sikeres" paspiros.Remélem tudtam még segíteni hasonló emberkéknek.
És Én is köszönöm a Többiek segítségét.
Üdv. -
C. Vieri
tag
válasz
C. Vieri
üzenetére
Ja és azt hozzáteszem, legelső mailben is tisztáztam, hogy amit Resolution Centerben írnak, megtettem (Begin a limitation review), aztán jött a levelük, amiben gyakorlatilag leírták ugyanazt, amit már megcsináltam. Kb. tettek a levélre, megnézték a "case ID"-t szerintem és már küldték is a választ.
-
C. Vieri
tag
Sziasztok!
Egy lehet egyszerű kérdéssel fordulok hozzátok... Korlátozták a Paypal fiókomat (mondván valaki más is beléphetett, rendben, odafigyelnek, ennek még örülök is), oké, újraaktiváltam a bankkártyám, új jelszót és biztonsági kérdéseket-válaszokat kreáltam, ahogy írva is vagyon. Ezután nem történt semmi, valamennyit vártam, aztán nosza írtam a mailt a help-nek. Válaszban elhadarták, hogy változtassak jelszót, stb... amiket már meg is tettem korábban. Azóta viszont egy mailre nem reagálnak (1 hete), visszajön az automatikus mail, és kész, nulla reakció... a fiókom meg továbbra is limitált... Valaki volt már hasonló cipőben? -
fulton
addikt
Még valami továbbra sem tiszta, ha refund-olnak, és van az a dolog hogy 3-5 nap a refundolástól számítottan míg megkapom a pénzt. Ez most levetítve a profilomra,:
ha refundolnak, az megjelenik a paypal profilomnál hogy állapot: "refunded"..na és innentől számítottan 3-5 nap?
vagy már az is megjelenik hogy állapot "completed"...vagyis teljesült.. és innentől számítottan? (vagy ha ez megjelenik már , akkor a számlán is rajta kell hogy legyen?) felmerül a kérdésem és mi van ha nem jelenik meg as számlámon? -
fulton
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hát remélem mert nem kis összegről van szó:S
Egyébként azt hol tudom beállítani hogy pl, számlát paypal -on ha benyujtanak nekem és azt hizetni akarom, akkor először a paypal egyenlegem használja a amradékot pedig kártyáról?
-
snooze
veterán
sziasztok!
még mindig ezt mutatja a paypal,már lassan egy hete..biztos utalják a pénzt?vagy felhasználhato is vásárlásra? -
axioma
veterán
válasz
fulton
üzenetére
Mivel a tranzakcio lett teljesen eredeti allapotra visszaallitva (olyannyira peldaul, hogy nekem a visszateriteses kartyamon az ilyeneket visszavonjak, teljesen mintha meg se tortent volna), igy a valasz reszben igen, reszben nem.
Az elszamolas egesz a bankig devizaban megy, es ott az elszamolas ugyanazon az arfolyamtipuson lesz, ellenben az adott napin, tehat ha kozben valtozott az arfolyam, akkor nyerhetsz es bukhatsz is a valtozas mertekevel. Szoval forintalisan nem lesz egyforma, de nagyatlagban kiegyenlitodik, hogy mikor nyersz, mikor buksz vele. -
fulton
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
És jól gondolom, hogy ha én utaltam 350 GBP-et úgy hogy nekem a bank váltotta a HUF-t GBP-be... nem a paypal. akkor most kevesebbet fogok visszakapni nemde, mivel az OTP kevesebbért veszi a devizát.
És ha megint utalok,( mivel elsőnek rossz számlát küldött,) immár a jó számlára, akkor megint csak bukok...rajta
Vagy egy az egyben HUF ben vissza kapom amit leemelt a 350 GBP miatt?
-
szandrea72
csendes tag
Valaki tudna segíteni?
Vetten egy telót, ami hibásan érkezett. Az eladóval nem sikerült a cserében megegyezni, így paypal claim lett belőle. A paypal döntése: küldjem vissza a terméket az eladónak (saját költségemen!) és visszafizetik a vételárat.
A készüléket postáztam (traking number kíséretében). A paypal ilyenkor mikor utalja vissza a pénz? Ha látja, hogy fel lett adva a csomag, vagy ha az eladó átvette a csomagot? -
-
logaritmus
tag
Olyat lehet csinálni Paypal-en, hogy német euro számlás bankkártyát rendelek az accounthoz úgy, hogy mellette már van magyar kártya is hozzáadva?
-
axioma
veterán
válasz
fulton
üzenetére
Akkor fogja levonni, ha forintban fizetsz paypallal (en tegnap is fizettem, magyar kuponos oldal elfogadja tobbek kozott azt is). Devizanal max. akkor van ertelme a levonas miatt a forintos fizetest valasztani, ha kis osszegrol van szo, kozel az egyenlegedhez, mert a paypal eleg szarul valt (de ezt ezek szerint tudod, ha nem forintban tortent meg a tranzakciod, ahhoz a friss kartyadon at kellett allitsd).
-
fulton
addikt
Az illető félel egy olcsóbb áron állapodtunk meg, és mondta hogy készít nekem egy paypal számlát amit kis tudok fizetni.
Ez meg is történt.
De ha netalán nem adja fel a csomagomat, hogy tudom bizonyítani a paypal felé, ha még az sincs a számlában feltüntetve hogy mit rendeltem?
hogy kapnám vissza a pénzem... -
-
fulton
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
A kérdésem hol tudom ezt beállítani, és hogy tudom a 400 ft levenni a paypal ról a számlámra?
-
fulton
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hm... közben kirderült hogy 50.000 liomiten volt a vásárlás a kártyának. Ezt módosítottam, és most már sikerült a tranzakció

Viszont a 400 Ft továbbra is rajta a paypal számlán, tehát nem vonta le. A számlámat megnéztem , onnan viszont lekapta az utalt összeget.
-
fulton
addikt
válasz
fulton
üzenetére
Azon gondolkodom ez a Net webkártya számla arra lehet jó, hogy internetes vásárláskor azon a számlaszámon lévő összeget terheli, így ha kitudódnának a kártya adatai sem szedhetnék le az összes pénzem a számlámról.Hm na holnap kiderül.
Most a PayPal balance: 400 HUF jelent nálam meg belépés után.
Ha most majd (kártyás hozzácsatolással fizetek), fizetek ez is levonódik szépen?
vagy ezt vissza kell utaljam a saját számlámra paypal-ben? -
fulton
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Visszaaktiváltam. És elfogadta a megerősítést. Azonban 1 dollár értékü balance jelent meg az acountomnál.
SAjnos most sem tudtam kifizetni a paypal számlát amit kaptam.
Amit viszont észrevettem hogy egy netWebkártya számlám jelent meg az otp direkt-nél. Nem lehet hogy erre a számlaszámra kellene utalnom annyit amennyit le szeretnék vásárolni és kész?.. Vagy nem egészen értem én ezt már...magas.Mivel most van egy bankkártyám. amit linekltem is, mastercard. És a net számlámról emelgette le a 1 USD és a 400 ft ot is.
Hogy tudom azt elérni hogy a net Webkártya számlát használja?Az oké hogy zárol de miért 5 ször? továbbá
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- Milyen egeret válasszak?
- Spórolós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mivel csekély angol tudással rendelkezem, ezért a telefonos ügyfélszolgálat esélytelen. Úgy érzem mínuszba leszek... 

V/