Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
Sziasztok!
A paypalnál van olyan, hogy.. mint a beszedési megbízás? Tehát ha valahová beregelek és mikor először fizetek akkor olyan folyamatot indítok az első fizetéssel, ami miatt minden fordulónapon (pl. hónapban) újra levonják az összeget (pl. havi dij), amit legelőször levontak. Persze csak ha van fedezet a számlán és ha nincs, a fizetendő szolgáltatás megszűnik. Hol lehet ezt látni vagy leállítani?
Persze, ha nincs pénz rajta, leáll, tudom.
-
a. sándor
csendes tag
válasz
Winner_hun #8292 üzenetére
lehet a PP-nek normál postai levelet is küldeni?
nincs valami tapasztalatotok: a számla zárlatát fel fogják oldani, és hozzá fogok jutni a pénzemhez?
meg egyáltalán: valamiféle fogyasztóvédelem, pénzügyi felügyelet vagy valami van, ahol panaszt lehetne tenni?
-
a. sándor
csendes tag
válasz
Winner_hun #8289 üzenetére
tehát akkor is, ha az van az első e-mail végére írva, hogy NE VÁLASZOLJAK, MERT NEM FIGYELIK?
akkor majd hétfőn mégis válaszolnak?
egyszer egy Monica nevű írt nekem, megírta hogy hiába csináltam meg minden házi feladatot, mégsem oldják fel a zárat, változtassam meg a jelszót, és szép napot kívánt
megváltoztattam, azóta Monica hallgat
-
a. sándor
csendes tag
azt szeretném megkérdezni, hogy a PP-vel írásban hogyan lehet kapcsolatba lépni?
mert ha a PP fiókban írok, akkor egy automatikus e-mail jön, aminek a végén az van, hogy ne válaszoljak rá, mert nem nézik a fiókot
ha mégis válaszolok rá, akkor ugyanígy egy gépi válasz jön
ezért úgy néz ki, a PP-vel írásban nem lehet kapcsolatba lépni
-
a. sándor
csendes tag
válasz
DolbySys #8285 üzenetére
szerintem a kártyádra nem teszik soha vissza a pénzt, hanem a PP számládra van rávezetve. nézd meg, 400 Ft. velem is el lett ez játszva, volt rajta x Ft, rákerült még 400 Ft, most az egészet nem tudom levenni, mert az én érdekemben zárolták a PP számlámat
arra várnék, hogy valamilyen PP szakértő segítséget ad ebben
-
FalconKnight
aktív tag
Sziasztok!
Van egy paypal fiókom, és elfelejtettem a jelszót, a visszaállításnál azonban nem fogadja el az IBAN kódom, hiába próbálkozok minden formában.. Megnéznétek, hogy nektek hogy fogadja el? A biztonsági kérdésekkel sajnos nem tudok belépni... -
DolbySys
csendes tag
Sziasztok, lenne egy ovodas kerdesem.
3 hete csinaltam egy PP fiokot , vasaroltam egy kinai webshoprol, minden rendben lezajolott. a napokban kiserletezni akartam es "ellenorizett" tag akartam hogy legyek , levettek 1.5 eur ,elkuldtek a 4 jegyu kodot en igazoltam a 4 jegyu kodot es "ellenorizett" tag lettem. Mikor fogjak vissza tenni azt az 1.5 eurot a kartyamra? vagy hogyan, hisz a bankszamlamat nem adtam meg, igaz nem is engedi mivel csak amerikai bankot enged..
-
a. sándor
csendes tag
A fenti dolgot sikerült megnéznem, és el akartam indítani az átutalást: Az összes pénzemet levenni a PP-ről.
Amikor el akartam indítani az átutalást, kiiírta, hogy a számlám be van fagyasztva, nem lehet.
Pedig ami az ún. "resolution center"-ben van, mindent megcsináltam. Utána még írtak, hogy változtassam meg a jelszavamat, azt is megtettem.
ENNEK ELLENÉRE PÉNZEMHEZ NEM TUDOK HOZZÁJUTNI, és semmi okát nem is adják ennek.
Tudna valaki tanácsot adni, hogy mi a teendő, hova lehet fordulni?
-
a. sándor
csendes tag
Abban tudna valaki segíteni, hogy a PP-ben lévő bankszámlám adatait hogyan tudnám megnézni?
Hiába keresem, nézem pl. az "edit bank account" részt, nem találom ezt a lehetőséget.
-
axioma
veterán
A kartyad euro elszamolasi alapu. Harom lehetoseg van:
1. a paypal valt - _talan_ a dupla valtasnal mar olcsobb
2. a bankod tudja cserelni, hogy milyen alapu elszamolasu legyen az adott kartyad
3. lecsereled egy usd, vagy flexi (usd es eur eseten a fizetessel megegyezo, egyebkent meg valamelyik) alapura
A banknal, foleg kis otp fiokban en nem allnek neki kerdezoskodni (eselyes, hgoy nem tudjak), netet bongessz, vagy kozponti ufsz-ot kerdezz, esetleg nezd meg, hogy a bankkartya.hu tud-e ilyen adatot. -
profi
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan tudom azt beállítani, hogy ha USD-ben fizetek, akkor a bankom (OTP) ne konvertálja át a vételárat EUR-ba és onnan Ft-ra? A currency converter részen be van állítva, hogy USD a primary. Mi lehet a gond?
Előre is köszönöm a választ.üdv.
-
wlanbolha
csendes tag
Sziasztok!
ebayos vásárláskor hogyan tudom átállítani az átváltást,hogy ne a paypal váltsa át,hanem a bankom?
Mert olvastam leírást erről,de az régi volt,és nekem fizetéskor nem ajánlja fel az átváltás lehetőségét!
Köszönöm a segítséget! -
a. sándor
csendes tag
Sziasztok!
A PP számlám kifagyasztásával foglalkozom.
Azt szeretném megkérdezni azoktól, akik itt vannak, másnak van tapasztalata ezzel?
Ahogy nézem, Amerikában is gondok vannak: maga a cikk és a hozzászólások is mutatják.
-
Bagira01
veterán
válasz
Winner_hun #8274 üzenetére
Akkor nem tudok sehol negatívat adni
-
Bagira01
veterán
válasz
Winner_hun #8272 üzenetére
Nem ebay-es vétel. Vagy a paypal által küldött feedback-be is lehet értékelni? Amit 5 napon belül ki kell tölteni?
-
Bagira01
veterán
Tegnap visszakaptam a pénzemet egy ügyben. Visszaküldtem a telefont az eladónak, mielött elküldtem azt írta, hogy ha visszaküldöm akkor a postát is fizeti. Mos, hogy átvette a csomagot és a paypal visszautalta a vételárat, mit lehet tenni? Hogy tudom a postaköltséget is visszakapni amit megígért?
-
quigon
tag
Hello!
Ma használtam első alkalommal a PP-t az ebay-en. Minden rendben van a terméket már elindították.A gondom az, hogy megint szerettem volna vásárolni de nem engedi a PP-s fizetést pedig van elég pénz a számlámon.Mennyi idő után fizethetek megint PP-vel?
-
Hintalow
senior tag
Akkor azért volt furcsa
Így a leírás alapján nekem az jön le, hogy ez az instant transfer gyakorlatilag egy utalás, amit a bankod indít a paypal számládra a vásárláshoz. (és a paypalról azonnal ki is fizetődik, a paypal meg pár napon belül megkapja a pénzt az utalásból)
Viszont mivel refundoltak, ezért a paypal csak azután fizeti vissza az összeget, miután megkapták (tehát odaért az utalás)
-
Hintalow
senior tag
válasz
andatti #8258 üzenetére
Szia!
Ha utalással /befizetéssel tennél pénzt a paypal számládra, akkor mindenképpen forintosítják, mert a számla, amit a paypal használ erre a célra a magyar unicredit banknál, az egy forint számla.(nem tudok róla, hogy egyéb devizanemben vezetnének számlát)
Így ha mást pnznemben érkezik pénz, azt már maga a bank automatikusan átváltja.
Az, hogy neked a paypalon milyen pénznem van beállítva, nem számít, mert az egy virtuális dolog, csak a paypal rendszerén belül érvényes, nincs köze semmilyen bankot érintő művelethez.(ugyanígy ha pénzt hívsz le a paypal számládról, az is csak forintban lehet.)
kIsDe`
amit felvázoltál, magyar számláról csináltad? mert még nem találkoztam ilyennel.
-
kIsDe`
tag
Sziasztok! Egy gyors refund-os kérdésem lenne mivel ilyennel még nem volt dolgom, és érdekelne, hogy ez a normális menete a dolgoknak vagy sem.
XY has issued a full refund for your payment. (2013.01.13.)
Temporary Hold Information: A temporary hold has been placed on funds that were returned to your account because you used Instant Bank Transfer to fund the original payment. The funds from this payment cannot be released until they have arrived from your bank account, which usually takes three to four working days.A temporary hold meddig lesz így? Igazából a fentebb említett 3-4 munkanap holnap jár le elvileg, tehát még időn belül vannak, csak zavaró, hogy még mindig nincs az összeg a bankszámlámon...csak holdolja a paypal.
köszi a válaszokat!
-
GrooveHero
addikt
válasz
Winner_hun #8261 üzenetére
Köszi
-
Winner_hun
félisten
válasz
GrooveHero #8260 üzenetére
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Adott egy paypal számla, rajta x dollár. Hogyan tudom átutalni a hagyományos bankszámlámra ezt az összeget? Még valami. A számla forintban van, a paypal-os pénz meg dollárban. Van itt valamit teendő? Vagy hagyjam, hogy a paypal váltsa a dollárt forintra? Előre is köszi a segítséget.
-
törölt tag
válasz
andatti #8258 üzenetére
Jó kérdések. Ezeket feszegetném én is (#8242). És ez még az eccerűbb kérdéskör, mert lehetne fokozni. Mi van akkor, ha a kártyabirtokos és a hozzá tartozó számla tulajdonosa nem ua. A barátnőm külföldön él és úgy oldjuk meg a "pénzmozgást", hogy mindkettőnknek van a másik számlájához társkártyája. Ráadásul az övé eurós. Vajh hogy kezeli az iyesmit a pp?
-
andatti
senior tag
Bocsi, ha volt már... (nem akarok belenyugodni, hogy a dollárom át akarja váltani az UC forintra, majd utána visszaváltja, mert az elsődleges pénznemem a dollár)
Én is nyitottam paypal-t, bankszla-m nincs, így az unicredit bankon keresztül fizettem be a pénzt, elsőre forintot, ami péntek 13h körüli rátét után kedden éjfél előtt megérkezett, anno, ősszel. A fiók úgy van beállítva, hogy Ft, euró és dollár is érkezhessen rá. Most elsődleges pénznem a dollár. Viszont az a bajom, hogy az UCnél nem engedték meg, hogy rátegyem a dolláromat, mondták, hogy az aut. átváltódik majd Ft-ra. Ami hség, hisz az elsődleges pénznem a dollár, akkor úgy váltja át, hogy majd utána rögtön vissza is váltja? Nem értem. Emellett az is fura, hogy az egész világból bárhonnan kaphatnék dollárt a számlámra, de én nem fizethetem be a bankban? (Uc-nél). De ha lenne folyószámlám és devizaszámlám, akkor ennek semmi akadálya se lenne, mert akkor utalhatnám a dollárom. Vagy kérjek meg valakit, hogy küldjön paypal-ra nekem dollárt, mintha vett volna tőlem valamit? Minden esetre az ügyintéző deviza szla számot kérne tőlem, amit viszont nem tudok, mert bár biztos van a paypal-nak dollár szla-ja, arra nekem nincs rálátásom. A transfer id alapján úgyis tudnák, hogy melyik szla-ra kéne rakniuk… -
khron78
őstag
válasz
kaliber #8256 üzenetére
Ezt én sem értettem. De aztán elmagyarázták nekem a banknál.
Ha pp számláról fizetsz, az a kártyádról megy, vagyis a pénzt a kártyaszámod+ a 3 jegyű kód alapján veszi le.
Ha pp.-ról utalsz, akkor ott viszont már számlaszámra megy az összeg, tehát itt számlaszámot kell megadni. -
kaliber
aktív tag
válasz
alec.cs #8255 üzenetére
Igen, kb féléve próbáltam visszautalni a pénzt -azt a 400ft-ot amit PP levon indításkor- és a számlaegyenleg +400-ból -1100 lett azóta nevet módosítattam velük, elég sokat vásároltam azóta, sőt küldtem is pénzt más PP számlára, de nem próbáltam ki a visszautalást.
Ezt én amolyan PP lehúzásnak veszem ha oda felé áramlik a pénz azokkal az adatokkal akkor visszafelé miért nem? -
axioma
veterán
Ha eladni nem akarsz, akkor visszafele csak refund erkezik, az meg visszatalal a tranzakcio alapjan, akkor nincs gond.
En mar jo ideje merem mindenhol hasznalni a kartyat, a fe'losebbeknek kell ra kerni sms ertesitest minden tranzakciora, akkor nem tudjak erdemben leszivni, mert az elso illegalis hasznalatnal tiltod. De a kornyezetembe se volt soha senkinek baja vele. A PP meg plane nem egy kis ceg, egyedul arra vigyazz, hogy a hozza tartozo email fiokodnak se olyan torheto jelszava legyen, hogy 12345, mert bar az eladok nagy resze csak PP cimre kuld arut, ha a levelezesedben benne vannak, akkor mar lehet hogy van lehetoseg azt is atallitgatni. -
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék PP-el fizetni, ezzel kapcsolatban merült fel bennem pár kérdés. Azt már eldöntöttem, hogy a PP rendszerben megadnék egy kártyát (az előreutalásra többen írták, hogy körülményes, meg ha pont nem elég a pénz, akkor...) és így vásárolnék. Ez mennyire biztonságos? Korábban már használtam a kártyát netes vásárlásra, ott nem volt gond, de hátha itt van más tapasztalat is.
A másik kérdés, a név kérdése. Számít-e, hogy a felhasználónevem úgy adtam meg, hogy Keresztnév - Vezetéknév, viszont a kártyámon ez pont fordítva szerepel. Ilyen (kártyás) vásárlás esetén ez jelenthet problémát? Az utalásos rendszernél olvastam olyat, hogy az összeg nem érkezett meg/vissza, mert a név nem stimmelt a felhasználónál (a kártyán fordítva volt).A válaszokat/tapasztalatokat előre is köszönöm.
-
Aladaar
tag
köszi, megtaláltam, a kis k@@@@gök jól elrejtették:
My accounts/Currency converter/Back to my profil/My preapproved payments:update/preapproved payment plans/Set Available Funding Sources/Conversion Options/Bill me in the currency listed on the seller's invoice/Submit -
törölt tag
Elolvastam a cikkeket, de nekem nem tűnik olyan eccerűnek ez a PP. Próbálom összerakni a fejemben a konverzió és pénzmozgás menetét, de nem nagyon sikerül.
Van egy 2008 -as fiókom, amit most használnék először. Egy ismerős csinálta anno, Tamás Soma néven. Nullán áll, nincs hozzáadva kártya. Persze minden kártyám Soma Tamás néven van. Küzdjek az átneveztetéssel, vagy csináljak másik fiókot Soma Tamás névvel?
A fiókban 3 pénznem van, a Forint az alapértelmezett. Van a nevemen több számla, több kártya. Van Forintos és Eurós. Be tudok többet is csatolni, vagy csak egyet? Melyiket célszerű? Eddig bankkártyával vásároltam és a Forintost használtam, mert a bank nekem jól váltja a valutát. Viszont annak a kártyának (MasterCard) a kibocsájtó bankja nincs a PP által felsoroltak közt. Ennek van jelentősége, vagy ez csak a számláról történő egyenleg feltöltésnél számít? -
khron78
őstag
Egy kis withdraw történet.
December végén withdrawoltam 61eFt-ot a cibes számlámra.7 nap múlva visszakaptam a pénzt a pp.-ra. -1500Ft. A PayPal azt mondta, hogy technikai probléma miatt nem sikerült az utalás, beszéljek a bankommal. A cibnél semmilyen érdemleges infoval nem szolgáltak, csak annyival, hogy forduljak a pp.-hoz. Naívan azt gondoltam, hogy a számlámmal nem lehet probléma, ugyanis pár éve így használom és müködött eddig is. Pedig mégis ez volt a helyzet, ugyanis mégegyszer elindítottam az immár 1500Ft-al kevesebb összeget, ami szintén nem érkezett meg, hanem újra levonva visszajutott a pp. számlámra. Addigra már a cib-től kaptam plusz infót is miszerint az első probálkozásomnál a számlaszám utolsó 8 tagja csupa 0-nak volt megadva. Ezt nem igazán értem, hogy miként lehetséges, mert tudtommal a pp.-nál régen is lehetett 24 tagú sz.számot megadni, de ha mégsem, akkor is valamiért eddig működött. Erre rejtélyre is a cib adtam meg a választ! Július elején történt egy változás, miszerint az utalásokhoz kötelezően kell a szszám 3 tagja! Tehát nekem addig se volt jól rögzítve? , mert ezt a bankos kollegák javíthatták ki minden utalásomnál manuálisan. A pp. eddig nem adott választ, hogy miért nem szerkezthető/ellenőrízhető a számla szám, ugyanis csak törölni lehet! Én nem merek már withdrawolni, mert nem tudom legközelebb mi lesz a hiba.
A tanulság:
-3000Ft +a pénzem forintban áll a pp számlámon és fontra sem váltom vissza, mert akkor megint csak én járok rosszul, kb. egy óra beszélgetés a cibbel, ami megint idő+pénz.
Javaslat:
Érdemes a számlaszámot minden wd. előtt ellenőrizni, legalábbis a végét, amit látni lehet.
Szerintem érdemes printscreent nyomni a megadott beállításokon, hogy késöbb látszodjon, hogy ki a hibás.
Ha visszajön egy utalás, mindig először nézz körül pp.-on.
A végére kérdeznék is:
Aki cibes, kérem mondja már meg, hogy pl. a bank névnél a swift kódot használja, vagy csak simán, hogy Cib Bank Zrt.? Eddig ez is működött, de ki tudja késöbb, hátha ez is változik.
A magánvéleményem meg az, hogy undorító, hogy a bankok mindenért levonnak valamilyen jutalékot és nem is keveset, aztán még őket kell sajnálni... -
a. sándor
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni - hátha valakinek van tapasztalata - ha a PP számlámhoz bankkártyát akarok csatolni (csatolnom kell, mert zárolták a pénzemet), akkor az milyen problémát jelent, hogy a "billing address"-nek, és a "card statement"-be foglalt címnek ugyanannak kell lenni?
Mert az nálam világos, hogy ténylegesen ugyanaz, viszont nem tudom, hogy a magyar cím és a PP cím hogy van összeállítva, utca, város sorrendje stb.
Ha nem egyezik a számítógép szerint a két cím, akkor valamilyen plusz költséget felszámítanak?
OTP virtuális web-káryát csatolhatok a PP számlához?
-
kugli81
aktív tag
Azaz ha bezárom a disputot tudok megint nyitni ?
-
kugli81
aktív tag
Kérdésem lenne ....Disputot nyitottam mert azt mondta nem kapta meg a pénzt.Azóta a paypalnal minden rendben azt mondja az eladó szüntessem meg mert azert nem megy át a pénz ez létezik ?
-
kugli81
aktív tag
válasz
Winner_hun #8234 üzenetére
Az a baj egy videokartya vizhutesehez kellene a kiegeszitő és csak az ek oldalán találtam.....
-
kugli81
aktív tag
válasz
Winner_hun #8232 üzenetére
Közben irt a paypal megnézték és elkülték nekik ....Ami érdekes nekem amit rendeltem mostmár nincs a boltban .Picit olyan érzésem van szórakozik valaki velem......Paypal azt mondja kérjem vissza a lovét ,de nekem meg kellene a cucc....
-
kugli81
aktív tag
válasz
Winner_hun #8230 üzenetére
az a fizetési számán van a paypal-oson?
-
kugli81
aktív tag
Sziasztok.Egy segitséget kérnék rendeltem valamit paypalal fizettem,de az eladó azt mondja nem kapta meg a pénzt tölem meg a paypyal levonta a pénzt és számlát is kaptam.....Nyitottam egy disputot erre az eladó lehet jogosan azt mondta nem az ö hibája ,de én sose fogom igy megkapni a csomagom.,... Irtam mindkettőnek ,de a paypal ilyen szemponból nekem körülményes.....Mit tegyek vagy mi lehet a probléma volt már valakinek ilyesmi ?
-
Balinov
titán
válasz
Hintalow #8227 üzenetére
Semmi gond, nagyon sokat segitettel igy is
. PP egyenlegem szinte sosincs semmi, a PP-s SKrill/Moneybookers-s szamlan tartok par 10€-t, ilyenolyan celra, csak most egy ismerosnek feltoltottem az itteni mobilszamat es pp-vel fizette ki a topupot. Szoval erdendoen ez volt a kerdesem forrasa
-
Hintalow
senior tag
válasz
Balinov #8222 üzenetére
Ha paypallal vásárolsz (és kártya is van regisztrálva hozzá) akkor először a paypal egyenlegeddel próbálkozik, ha ott van elég pénz, akkor a kártyához nem nyúl. Ha a paypal számlán van valamennyi de nem elég, akkor a maradékot kártyán keresztül lekapja a bankszámládról. Ha a paypal számlán nincs pénz, akkor értelemszerűen az egészet kártyával intézi.
Viszont a paypal egyenlegeden önkényesen nem váltogat, tehát ha ott euró van, és te forintban fizetsz (ergó a paypal vált, nem a bankod) akkor a paypal egyenlegedhez nem fog nyúlni, mert ugye ott nem lát forintot. -
Balinov
titán
válasz
Gyertyaöntő #8221 üzenetére
ha verified, akkor szvzs nem kell kodolni.
kerdeznek en is a T. Nagyerdemutol.
Adott verified PP accountom, amihez egy prepaid Mastercardot hasznalok (Skrill, ha ez mond valakinek valamit, amit a LAFO-mrol instant fel tudok tolteni).
PP egyenlegem x EUR, Mastercardot feltoltom y EUR-ra. Ha vasarolok PP-vel, akkor ha X osszeget meghaladja, de fedezi az Y osszeg akkor atmegy a tranzakcio? Tehat osszeadodik a 2 osszeg es a PP a vegen egy egyenlegkent kezeli?
Koszi
Balinov -
laci06
senior tag
válasz
skidrowkill #8219 üzenetére
Szia!
Nyugi, kb két nap mire jóváírják.
Ha holnapután sem lesz rajta akkor aggódjál majd. Addig ne. -
skidrowkill
aktív tag
Sziasztok!
Vasárnap próbáltam felrakni a pay pal kártyamra 7000 Ftot.
Tegnap levették a bank kártyáról a 7000 -et és a paypal számlákon nincs meg a pénz....Beneficiary name BofA re: PAYPAL PTE LTD
Bank Unicredit Bank Hungary Zrt., Budapest
Bankszámlaszám 10918001-0000000115050684
Transfer ID 91ED4K8WNR4P2K2A transzfer ID-t a közleményben írtam be...
Van magyarorszagon paypal SUPPORT?
Esetleg telefonszám?
Szerintetek ilyenkor mi van??? -
Hintalow
senior tag
válasz
Fecogame #8217 üzenetére
Hivatalosan nem utalhat rá más személy.
Az más kérdés, hogy gondolom az ügyintézés gördülékenyebbé tétele végett sokszor lazán kezeli a paypal ezt a szabályt.
Viszont azzal kell számolni, hogy hiába sikerül 2x, 5x így feltölteni, lehet, hogy utána egyszercsak visszadobják (ráadásul ilyenkor hajlamosak 1-2 hetet ülni rajta, mielött visszaküldik a pénzt) és ilyenkor reklamációnak helye nincs, mert csak betartották a saját szabályaikat.
Én ennek a figyelembevételével ajánlom a más számláról való töltögetést. -
trident1
tag
Sziasztok!
Valaki tudna segiteni?
Limitálva van a fiókom és nem tudom feloldani.
Begin a limitation review
Date Limited Required Response Status ActionJan 28, 2011 Confirm your bank accountConfirm your bank account to help confirm your identity. Waiting for your response Resolve
Jan 28, 2011 Proof of Tax ExemptPlease send us a copy of a document confirming your status as a non-profit organization. Examples include 501c3 determination letter, declaration made to the Prefecture de Police, and proof of registration with Charity Commission for England. Waiting for your response Resolve
Jan 28, 2011 Organization and Payment InformationPlease provide us with information about your business. Waiting for your response Resolve
-
OgKush
senior tag
Sziasztok!
Tudtok valamit arról, hogy lehete androidon, nfc-t használni paypal appal? Mert olvastam pár cikket amiben erről írnak, meg vídeók is vannak, csak nem tudom, hogy hogyan lehet hozzájutni. -
laci06
senior tag
Sziasztok!
Hivatalosan fel tudja tölteni ismerős az én Paypal számlámat utalással? Azért kérdezem, mert kipróbáltuk, és egyik ismerősöm utalt az én számlámra (igaz csak 124Ft-ot), úgy, hogy a vezeték, se a keresztnevünk még csak nem is hasonlít, és a közleménybe beleírta a kis kódomat, és a nevemet. Legnagyobb meglepetésemre ma jóváírták, és csütörtök késő este utalta el a unicredit-es számlájáról.
Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata? Lehet, hogy csak az összeg miatt sikerült? Vagy miért sikerülhetett?
Köszönöm előre is a válaszokat, találgatásokat...
-
a. sándor
csendes tag
Az a helyzet, hogy a webkártya adatok lekérdezését megleltem. Itt ezt írja: "A funkció kizárólag lakossági Net, Jump, Prémium, Prémium Plusz, Privátbanki vagy Elektronikus számlacsomaggal rendelkező ügyfeleink számára érhető el."
Nekem lakossági net számlacsomagom van, viszont azt nem látom, mit kell lenyomni, hogy kiadja az adatokat.
Pedig él, mert tegnap pénzt is tettem rá.
-
a. sándor
csendes tag
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy az OTP-s webkártya lejáratát és a CSC kódot hogyan lehet megállapítani? A webkártya-szerződésen nem látom, és az OTP direkt fiókban sem lelem. (A virtuális webkártyára gondolok!)
Nekem ahhoz kellene, hogy a PP fiókom zárolását feloldjam. A plasztik kártyám adatait nem akarom megadni, az amúgy is MAESTRO, amit talán a PP el sem fogad.
-
vidaila
senior tag
Rendben, sikerült a névcsere, kijavították. Most már remélem nem vonnak le hibás utalás miatt kezelési költséget.
-
vidaila
senior tag
E-mailben arra a címre ahonnét jött az üzenet?
-
vidaila
senior tag
Na ettől tudok agybajt kapni, mikor valamit körülmagyarázok, és jön egy robot üzenet attól, amit egyértelműen körülmagyaráztam, hogy nem lehet. Kértem egy névváltoztatási kérelmet és a contact us menüponton belül is hagytam üzenetet, hogy a Janos Juhasz-t Juhász János-ra cseréljék, erre a robot üzenetben elmagyarázzák hogyan lehet. Szerintük nem próbáltam? Egyedül a név egyik fele szerkeszthető, a másik fix amihez nem tudok hozzányúlni. Ami amúgy is helytelen hisz ugye fel van cserélve.
-
FishAir
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy PP-on úgy ingyenes az "utalás", ha csinálok egy topup-ot magamnak HUF-ban, átküldöm a másik fél PP accountjára, aztán ő csinál egy withdraw-t? Ez az egész lezajlana egyébként 5-7 nap alatt? A sima send money, ha jól olvastam nem ingyenes.
-
a. sándor
csendes tag
Azt azért mindenképp érdekes dolognak tartom, hogy amikor valaki PP számlát nyit, akkor miért nem verifikálják bankkártya ellenőrzéssel hogy ő ő, miért csak akkor - ez az én esetem -, amikor az összes pénzt le akarja venni valaki.
Továbbá azt se értem, mi értelme van olyan ellenőrzésnek (?), hogy változtassam meg a jelszavamat, a biztonsági kérdéseket.
Hiszen ha egyszer beléptem, akkor fogom és megváltozatom, még akkor is, ha én nem én vagyok, hanem valaki más.
Érdekes dolgok ezek.
-
a. sándor
csendes tag
válasz
vidaila #8200 üzenetére
Azt igazán én se értem. De nem azért, mert az OTP bank neve nem jó.
Különben pedig szerintem - bár én igazán nem vagyok Paypal szakértő - ha az ékezetek nem egyeznek a bankszámlád és a PP számlád nevében, vagy ne is kezd el az átutalást, vagy biztos lehetsz benne, hogy 1500 Ft le lesz vonva.
Ahogy tegnap néztem a PP-ben, valahogy neked adategyeztetést kellene kezdeményezni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Óra topik
- PlayStation 3
- Hardcore café
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- RAM topik
- További aktív témák...
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest