- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagira01
veterán
válasz
radi8tor #11396 üzenetére
Nem az a gond, látszik, hogy célországba elküldve. Az a baj, hogy zárták az ügyet, még ha megérkezik is akkor sem kapok vissza pénzt meg semmit, mert a paypal már lezárta. Fura, mert nekem is van 3 hetes claim-em amihez az eladó megadott számot nála is csak annyi van, hogy célországba elküldve, de a paypal nem zárta csak vár mig meg nem jön
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Visszaküldtem egy telefont kínába paypal claim-e belül. Most meg írják, hogy a nyomkövetési info érvénytelen és zárják az ügyet, úgy, hogy a csomag úton van kifele, ez már a fellebbezés volt mert nem érkezett meg és azért már volt egy claim, arra fellebbeztem hogy hibás. A számhoz meg célországba elküldve info van. Mit lehet tenni ilyenkor? -
computerbrot
csendes tag
Másik kérdés, hogy ezt miért írja ki? -> We're sorry, but we can't send your payment right now.
Az lehet a baj, amit egyel lejjebb kérdeztem?
Ha nem, akkor mi? -
computerbrot
csendes tag
Valaki HELP légyszi!
Ha paypalon a státusz Unverified , attól még lehet küldeni másik paypal címre pénzt? -
bzoly
aktív tag
Sziasztok,
Ha Paypalról utalom egy magyar bankszámlára a vásárolt termék árát, és a termékkel gond van, akkor is igénybe tudom venni a paypal-os reklamációt?
Köszi
-
Winner_hun
félisten
válasz
tonyrulez #11389 üzenetére
Azért ne ilyen hevesen. Ha a nyomkövetésen az van hogy megkapta (már pedig megkapta azóta mióta nyitotta az ügyet) akkor simán lehet hogy az eBay lezárja és utána aztán pisloghat. Sajnos a nyomkövetéssel amúgy rengeteg csalást el lehet követni.
Sokszor az eBay-en egy negatív visszajelzés helyre tudja ám tenni az eladókat aztán a lehetetlen is lehetséges lesz. De hogy itt ez hogy működik azt nem tudom.
-
KTU
addikt
válasz
Winner_hun #11387 üzenetére
Úgy indult hogy 45 napra sem érkezett meg a csomag,
dispute indít 44. napon,
írtam is neki hogy látom a követésbe de azért nincs nálam.Én is úgy gondolom, hogy át akar verni.
Ha zárom akkor már cseszhetem, de ő csak bizonygatja:Dear customer,
We really have no option for part refund. We suggest you can do the request for part refund, then we do the refund, ok? Please belive us, we will refund you. Looking forward to your news.
Hagyom kifutni követelésbe.
-
KTU
addikt
PayPal-on az eladónak van lehetősége részleges (nem teljes) visszatérítésre?
1db termékkel kevesebbet kaptam, unboxing videó, el is ismerte,
de azt mondja csak akkor tudja visszautalni, ha zárom a disputot,
kamuzik vagy tényleg így van? -
Hintalow
senior tag
válasz
Rambovits #11384 üzenetére
Néztem egy váltást a paypalos currency converterrel, most éppen 306,74 Ft/Eur az árfolyam.
DE! mire utaltok, fizettek stb. ez kb ezerszer változhat. Ha utalással kívánjátok megoldani (ergó nincs kártya csatolva a paypalodhoz) akkor bizony csak az működhet, ha ráhagyással számoljátok a pénzt (~15%)
Ja és az nem fog működni, hogy az ismerősöd utal a te paypal számládra, a névnek egyeznie kell, csak akkor fogadják el. -
Rambovits
senior tag
Sziasztok,
Munkatárs szeretne rendelni fejhallgatókat Harman.com-ról, viszont nincs Paypal-je. A én accountommal lenne megoldva a dolog, de nem tudjuk hogy a 207,62 eurónaknak megfelelő forint összeg az mennyi pénz. Ő nem szeretne többet utalni, mint amennyibe kerülnek a cuccok, én meg nem szeretnék többet fizetni, mint amennyit utal a srác. Utólagos utalás se játszik, mert a számlámon 32 forint van
Egy viszonylagos összeget tudtok mondani? Másnem a fennmaradó részt kifizetem neki KP-be.
Köszi.
-
mikromanus
veterán
Eh, megkisérlem közvetlen utalással, bár az ilyen zavaros szolgáltatóknál nem szivesen adom meg így az adatokat. Ej-ej PayPal! Nagyon rezeg a léc. Amióta lázad és nyal az amcsiknak (nem lehet netload és sok más filehostingot se fizetni vele) igencsak csökkent a leendő élettartalma nálam. Ha nem kellene Blizz játékokhoz, akkor már ment volna a levesbe. Bár oda se fog kelleni. Diablos Ah úgyis bezár lassan (meg már nem is költök ott), játék/exp vásárláshoz meg elég lesz a bnet account...
-
zzola
titán
válasz
mikromanus #11380 üzenetére
Én 2 napja szívok, paypal fiókok között nem tudok pénzt mozgatni....
-
mikromanus
veterán
Épp most fizettem volna az OTP-s mastercardommal, de megtagadta az engedelmességet... Azaz visszautasította, pedig korábban volt azonos adatokkal utalás és a kártya sincs letiltva. Van valami gikszer az OTP, vagy a PayPal oldalon most?
OTP oldalon semmi nyoma a probálkozásnak...
-
Def26
félisten
Üdv.
Paypal - Profile - Bank account -nál mi az account number? Bank name rendben, de semmilyen számot nem tudok beírni a "Account Number 16-24 characters" mezőbe, mert nem fogadja el.
-
zzola
titán
Üdv!
Egy webshopban vásároltam playstation kártyát. Csak Paypalon keresztül lehet pénzt küldeni neki. A Paypal fiókom össze van kapcsolva a virtuális webkártyával/számlával. Hétvégén ugye nem tudom feltölteni a Paypal egyenlegemet, mert az OTP zárva van. Nem lehet azt beállítani, hogy közvetlen a webkártyámról küldjem el a pénzt az eladónak illetve a Paypal onnan inkasszálja le?
Illetve van rajta pár dollár, szeretném elküldeni az eladónak, az e-mail cím és az összeg beállítása után ezt kapom:
"We're sorry, but we can't send your payment right now."
1 dollárt sem tudok küldeni...Valakinek ötlete esetleg? Köszi!
Még egy kérdésem volna:
Playstation fiók egyenlegét szeretném feltölteni, a PSN fiók Amerikai emiatt csak Amerikai Paypal fiókból lehet pénzt ráküldeni. Csináltam egy US Paypal fiókot, de regisztráció után kér bankszámlát vagy bankkártyát. Ezeket nem adtam meg, viszont így nem tudtam a meglévő fiókomból pénzt küldeni az újra.
Mit tudnák csinálni, hogy fel tudjam tölteni a PSN fiókom?
Köszi! -
Helló!
Annyit szeretnék megkérdezni, hogy paypal account - paypal account között "átutalás"-nak van valami anyagi vonzata? -
törölt tag
válasz
Kernel #11363 üzenetére
kettő gépen próbáltam, többször is, a jelszót volt úgy, hogy jegyzettömbből bemásolva "írtam" be.
friss Chrome-on és szintén friss Firefox-on próbáltam, cookiek engedélyezve voltak.a kísérleti célok alatt az érthető, hogy ellenőrizzem, hogy a fiókom "bugos" vagy máshol keressem a hibát?
-
Kernel
nagyúr
válasz
#31941120 #11359 üzenetére
Elég furcsa probléma, az ember azt hinné, szívat a CapsLock (noha ezt nem tételezném fel), vagy valami egyéb beviteli hiba a gépeden.
Célszerű megpróbálni másik böngészővel is, akár egy új telepítésű Chrome vagy Firefox, ha eddig nincs ilyen telepítve a gépen.
Kísérleti célokra lehet regisztrálni egy másik PayPal-fiókot is, hamis adatokkal, de eltérő legyen még az email-cím is, nehogy az üzemeltetők bármiféle párhuzamot vonjanak. (Meg amúgy sem lehet közös email.) Hogy egy IP-címről próbálkozol, az ilyenkor nem számít, én is így csináltam. Később a próbafiók törölhető (close account).
-
tonyrulez
őstag
válasz
Johnny Cage #11361 üzenetére
Ment PÜ
-
Johnny Cage
addikt
ha esetleg valaki érzi magában az erőt meg a segítő szándékot: [link]
-
törölt tag
sziasztok!
pár napja regisztráltam paypal-re és top up révén feltöltöttem 7,500 Ft-ot.
de! a jelszót minden belépés után meg kell változtatnom, mert azt irja ki, hogy rossz jelszó, amikor a jelszó jó és amikor a lost password-nél beírom a régi jelszót (amire azt irta hogy nem is a régi) akkor kiirja hogy nem egyezhetni a jelenlegivel. érthetetlen probléma és bosszantó, mivel ebay-en akarok vásárolni és oda külön be kell lépni, a jelszavaim egyszer használatosak és ha beírom az újat akkor az az eyetlen belépésem azzal a jelszóval vagyis az ebayre már új kell ahonnan a lost password-del visszairányít a paypal-re... valakinek valamilyen ötlete van?
köszönettel: b. vince -
Kernel
nagyúr
válasz
Johnny Cage #11354 üzenetére
-
.DLL
veterán
válasz
Igen a PayPal számlaszáma elengedhetetlen, anélkül nincs hova utalni, az Tranfer ID meg csak nagyon fontos, mert ha megérkezik a pénz a PayPal-hoz, akkor ők az alapján fogják tudni, hogy azt a Te regisztrációdhoz csoportosítsák.
Egyébként annyi jogos, hogy ha a Unicredit már elvállalta, hogy kezeli Mo-n a PayPal számláját, akkor ezt az információt belül hozzárendelhették volna a számoz, nem tudom hogy működik a rendszerük, de elvileg PayPal számla csak egy van, akkor akár azt is elég lenne bemondani, a rendszerük meg behelyettesíti a számlaszámot.
-
tonyrulez
őstag
válasz
Ő PayPal számlainformációt mondott, ami számlaszám+transfer ID
-
tonyrulez
őstag
válasz
Johnny Cage #11350 üzenetére
Persze hogy kell számlaszám, nem elég annyit mondani hogy PayPal. A számlaszámot ugyanott találod ahol a közleményt is, valahol a PayPal-on csak odajutsz, most telefonról nem nagyon tudok keresgélni.
-
-
Elims
veterán
válasz
tonyrulez #11347 üzenetére
Köszönöm!!
"PP-ről kártyára több napig is eltarthat az átutalás!"
Akkor várok..
Ez alatt a pár nap alatt akkor egyik helyen sem látszódik a pénz? Kártyáról fizettem -persze a paypal-en keresztül-,így oda fog megérkezni pár nap múlva a pénz -ahogy írod-,közben nem lehet látni a paypal-en belül vhol,hogy mondjuk "visszautalás alatt xy$,xy számlára." ? -
tonyrulez
őstag
sunavlys, Elims, és mindenki más
A pénz ugyanúgy jön vissza, ahogy elment: ha kártyával fizettél oda megy vissza, ha felét kártyáról, felét PP-ről, akkor szintúgy fele-fele vissza stb.
Ezt mindig el is mondják a refund emailben:
"The refund includes the purchase price plus original shipping and was issued to the same payment method you used to pay for the item."
Refund után PayPalon szinte azonnal látszódnia kellene a refundnak, kártyás fizetés esetén a transfer-nek is:PP-ről kártyára több napig is eltarthat az átutalás!
És már érik egy összefoglaló...
-
sunavlys
senior tag
Refund-nál hova érkezik meg a pénz?
Kérdezem ezt, mert először a pénz megjött a Paypal-számlára, utána kb. egy héttel meg a paypal visszaküldte a folyószámlámra. Így szokott ez történni? (Withdraw nem volt).
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Van az ebay-en egy ember,akitől nem kaptam meg a csimagot,így a pénzt visszakértem (vagy mondtam,hogy küldje el mégegyszer normálisan).
Most kaptam egy ilyet a paypal-től:"Hello Tamas Xx, chen yangbo (toymodelxxxxxxx@hotmail.com) has
issued a full refund for your payment. Message from merchant: refuond ----------------------------------------------------------------
Original payment details:
---------------------------------------------------------------- Date payment sent: Oct 3, 2013
Amount: $xx.55 USDThanks,
PayPal"
Megnéztem az ebank-om/paypal-em nem érkezett meg a pénz.
Most mit kellene csinálnom?A paypal-en belül csináljam meg a "request the money."-t? -
Kernel
nagyúr
Nem tudom, mi történne, ha másodszor is küldenél rá, de jobban utána nézve arról írnak, hogy bankszámla csatolása szükséges, kártya nélkül vagy kártyával:
-
.DLL
veterán
válasz
Kernel #11342 üzenetére
Én hasonlóan csináltam, de olcsóbbnak láttam kp-t kivenni egy ótómatából és bevinni személyesen az Unicredithez. Így pár nap alatt meg is jött egy nagyobb összeg, és már volt is 3 vásárlás, de még unverified vagyok. Most ez vagy azért van, mert:
-nem bankszámlától utaltam át pénzt, vagy
-csak egyszer történ eddig befizetés. -
Volt pénzvisszaküldésem ebayen. 28,78dollár és levonás 27,06 dollár amire azt írja paypel: "type: transfer to / name/email: credit card / payment status: completed" akkor most 27 dodót visszapakoltak a számlámra a paypal accountról?
-
Kernel
nagyúr
Szintén két utónevem van, én egészen odáig mentem az agyalásban, hogy először próbára regisztráltam egy PayPal-fiókot, hamis adatokkal, hogy felmérjem a helyzetet, vagyis a zavaros Internetes információk között inkább saját szemmel igazodjak ki.
Végül én is úgy csináltam, ahogy írod. Ha régen voltak is ebből problémák, de ma már a számítógépes rendszer a helyén kezeli a neveket, vagyis úgy kell lennie.
Először is küldtem rá 5000 Ft-ot, amivel elértem, hogy a hazai bankszámomat eltárolta, a fiókhoz kötötte a PayPal. Így az esetleges Withdraw sem lenne gond, nem kell variálni az adatok helyességével, mert már alapból tudja a célszámlát.
Utána a sikeren felbuzdulva küldtem még rá 20 000-ret, erre azzal jutalmaztak, hogy most már "Verified" vagyok, vagyis a kezdeti limitációk megszűntek. Kártyát én nem használok hozzá.
-
Myers
senior tag
válasz
axioma #11336 üzenetére
Ok, valóban, a kártyahasználat maradt ingyenes.
Akkor célszerűbb úgy használni a paypalt, hogy hozzárendelem egy kártyához, mint hogy előre feltöltöm?
De akkor meg ott van az a probléma, hogy a paypal nevem kernév 1 kernév2 családnév, a bankkártyán meg családnév kernév1 (kernév2 hiányzik) . Még nem próbáltam, hogy benyeli-e.
Ráadásul csak most tűnt fel, hogy nem dombornyomott, hanem electron. -
axioma
veterán
A tranzakcio dija es a tranzakcios ado ket kulon fogalom. Melyik banknal melyik termek... de ezzel at kene menni a folyoszamlas topikba. Tr.adonal per def nincs minimumdij, csak a max. 6e utalasra, de az az amit a bank fizet az allamnak. A bank toled nem ezt szedi be (bar persze elofordul, hogy annak strukturajaban tuntetik fel, de az marketing), hanem egy olyan teljes dijstrukturat alkotnak a havi, eves, tranzakcionkenti dijakbol, ami atlagban fedezi a mindenfele - tr.ado es barmi mas - koltsegeiket. Es manapsag a kartyas vasarlas jellemzoen maradt ingyenes, mert azt nem birtak letolni a lakossag torkan, beszedik mas strukturaban (persze igy van aki tobbet, van aki kevesebbet fizet erte -- egyebkent a pos hasznalatbol meg amugy is reszesulnek jutalekban).
-
Myers
senior tag
válasz
axioma #11334 üzenetére
Mostanában nem vásároltam kártyával, mióta van ez a tr adó, ezért gondoltam, hogy van. Ezek szerint kártyás fizetésnél csak %-os levonás van, minimum díj nincs?
Utaláskor van egy minimum tr. díj. pl: 0,4%, de legalább 200 Ft. Ha 1 forintot utalok, az is 200Ft-ba kerül, ha 10K-t, az is.
-
axioma
veterán
FYI a tr.ado az nem tartalmaz minimumdijat, az a szamlacsomagod (banknak meno) dija lehet. Illetve ma me'g el kell dobni azt a kartyat, amelyiken van tr.ado, mert a legtobbon nincs.
Utalaskor (befele) nem kockaztatod az 1500-at, csak par hetig keringhet a penzed, es a vegen visszajon hozzad. Az a kifele utalaskor van, amikor a pp-rol levenni szeretnel penzt, de ha mar egyszer sikeresen beutaltal, akkor az a szamlaszam automatikusan felkerul az adataik koze, oda visszafele is jol fog mukodni (elvben persze, de tuti jobb esellyel, mintha bepotyogod).
-
Myers
senior tag
Helló!
Regeltem paypalra. Sokáig vacilláltam, hogy a first/last name-hez milyen sorrendben írjam be a nevemet a leírások alapján.Végül is amellett döntöttem, hogy:
first name: keresztnév1 keresztnév2 last name: családnév
Belépve ezt látom: welcome, keresztnév1 keresztnév2 családnévHa hozzácsatolok egy bankkártyát és vásárolnék, akkor minden egyes vásárlásnál, mikor leemelik a számlámról a pénzt, meg kell fizetnem kormányunk tranzakciós adóját is? Mert az így baromi gáz, hogy levonnak 100-200 Ft-ot minden 1-2 dolláros mütyür megvásárlásakor.
Vissza a bankkártyához: hál' Istennek a bankkártyámon pedig nincs rajta a 2. keresztnevem
, csak ennyi:
családnév keresztnév1
De úgy látom, hogy kártya hozzárendelésnél a first name-t lehet változtatni, tehát levághatom a gyárilag felkínált kernév1 kernév2-ből a kernév2-t. Jól gondom? Nem fog problémázni az összekapcsolásnál?Egyébként is arra gondoltam, hogy nem csatolok hozzá kártyát, hanem TopUp-pal feltöltöm (1*10K feltöltésénél kevesebb a tranzakciós adó, mint 10*1K esetén, mert mindig van valami alapdíj - emaitt ezt 10* fizetném meg - és még arra jön a %). Itt jön az első jó dolog:
"The money must come from a bank account that's in the same name as your PayPal account, which we have as keresztnév1 keresztnév2 családnév"
Míg a számlámon ez van: családnév keresztnév1 keresztnév2
Akkor mégis csak fordított nevekkel kellett volna regelni?Ha utalok, máris -1500, mert nem bír beazonosítani?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
computerbrot #11329 üzenetére
Neked van PayPal-od? Ha van, akkor küldd át a pénzt barátod PayPal fiókjáról a tiedre, majd a sajátodról le tudod emelni az összeget mivel hozzá tudod adni a számlaszámodat.
-
Myrtvedt
újonc
Sziasztok.
Nekem egy olyan problémám van, hogy pár napja vásároltam egy webáruházból és paypal-al fizettem. Mikor rányomtam a fizetés gombra lemerült az akksim a pénz elment a rendelés nem. Nem értem hogyan, de kosárban maradt, már írtam nekik, de elég nagy a forgalmuk és több napig tart mire válaszolnak, már többször vásároltam náluk.
Az lenne a kérdésem, hogy a pénz az zárolva van a paypal számlámon, mivel nem kis összegről van szó, ezért szeretném a rendes számlámra visszajuttatni, ezt hogyan tudnám véghez vinni?
Köszönöm a segítséget. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
computerbrot #11325 üzenetére
Elküldöd PayPal-on belül az összeget és leemeled a másikkal.
-
computerbrot
csendes tag
Sziasztok!
Véletlenül ebayen barátom címét hagytuk bent eladás előtt, így arra jött az ellenérték.
Olyan kérdésem van, hogy hogyan tudom kivenni a pénzt, ha a PP 'Kovács' néven van, az én vezetéknevem pedig 'Horváth', és így nem tudjuk módosítani ugye a nevet...Továbbá ott bonyolódik a történet, hogy Kovács nevű barátomnak nincs bankkártyája... Ötlet? -
mexel
veterán
Sziasztok! Lejárt az otp-s kártyám érvényességi ideje. Kaptam újat, és amikor fizetni akartam a paypallal akkor kéri az új dátumot (ez O.K.) és kéri a 3 jegyű CSC kódot.
nem emlékszem, amikor a paypalhoz regisztráltam, akkor a kódot meg kellett adni? Nem emlékszem erre. Nyugodtan beírhatom? Elég sürgős lenne a segítség, köszönöm. -
bali93
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy van-e lehetőség PayPal API-val olyat megvalósítani, hogy egy adott összeg befizetésénél annak egy részét a célszemély, egy alacsonyabb százalékát pedig a szolgáltató kapja meg.
Tehát mondjuk 100€ tételnél 99€ menne a célszemélynek, 1€ pedig az oldal tulajdonosának, amelyen a hirdetés van. -
horvathd
aktív tag
válasz
Johnny Cage #11320 üzenetére
Nem, csak személyesen tudsz a saját nevedben befizetni.
-
Johnny Cage
addikt
köszi a választ. gondolom az nem játszik h valakinek (egy hozzátartozómnak) odaadom a személyimet, elviszi a kódomat és ő intézi a befizetést.. ?! (ezeknek az unicredit bankoknak, legalábbis a környékünkön, a nyitvatartási ideje szánalmas. pont munkaidőre esik, soha nem jutnék be oda..)
-
Kernel
nagyúr
válasz
Kleroo #11315 üzenetére
Amint látszik a fotón is, a Roboform nekem már vagy 10 éve bevált program. Praktikus a használata, a webhelyekhez tartozó jelszavakat titkosított (PassCard-nak nevezett), mesterjelszóval védett fájlokban tárolja, ezek lementhetők bárhová, vagy akár ki is nyomtatható az adatbázis, ha valakinek esetleg úgy jobban tetszik. Csak egy mesterjelszót kell megjegyezni, az is két félből rakható össze. Az első fél kell használathoz, teljes jelszó pedig az adatbázis szerkesztéshez szükséges.
Amikor beépül a böngészőbe, telerakja ugyan mindenféle ikonokkal az eszköztárat az univerzális használathoz, de azt vissza lehet moderálni, teljesen testre szabható. Akár pendrive-ról is működik a program hordozható változata.
-
Kernel
nagyúr
válasz
Kleroo #11308 üzenetére
Volt már ilyen a topikban, nem is olyan rég, hogy gyanús tevékenység miatt limitálták egy fiókot, csak a továbbiakra már nem emlékszem, ügyfélszolgálat megkeresése, ilyesmi. Ami rémlik, hogy ott a valódi tulajdonos lépett be (nagyon?) eltérő IP-címekről, de még erre is felfigyeltek az üzemeltetők.
-
Kleroo
veterán
Urak!
Tegnap 2szer is próbáltak fizetni a paypalemmel. Szerencsére nem sikerült, mert nem jutott át a pénz paypalre az OTP számlámról. A Paypal is gyanús tevékenységet észlelet, jelezte utána emailben. Jelszóváltoztatás, email újracsekkolás megvolt.anyagi kár nem volt. Kell még mást tennem? (A felhasználóm limitálva lett, ez nem tudom az én saram-e, mintha megfutamodott vásárló lennék) -
LacHUNt3r
tag
Sziasztok, lenne némi problémám!
Nem vagyok új a PayPal-hoz, viszont a páromnak is csináltunk egy account-ot, a verification process is teljesen megvan, tehát mindent elintéztünk ahhoz, hogy korlátlanul, bármilyen limit nélkül tudjon pénzt fogadni és küldeni is.
Pénteken elintéztünk egy utalást az ő accountjára és az enyémre is, amelynek megérkezéséről mindketten kaptunk emailt, de neki nem látható az összeg az accountjában - nekem azonnal megjelent, amelyet el is utaltam a bankszámlámra.
Az értesítő email tegnap éjjel fél 1 körül érkezett meg mindkettőnk PayPal accjára.Tehát ő is kapott ilyen emailt, a PayPal-tól: "XY sent you $XY USD"
Tudnátok segíteni, miért nem látható az accountján, ha egyszer a PayPal küldött emailt neki az összeg érkezéséről?
Előre is köszönöm.
Laci
-
.DLL
veterán
válasz
Johnny Cage #11303 üzenetére
Nem, be kell menned a Unicredit egyik fiókjába és a készpénzt odaadni a hölgynek, a PayPál számlainformációiddal, és személyiddel együtt, s akkor ráteszik a pénzt. Ez kb. olyan, hogy regisztráltál a PP-ra ezáltal a Unicredit-nél lett egy számlád, csak kell hozzá az egyedi azonosítód (Transfer ID - megtalálod a Top Up menüpontban)
A személyid alapján a befizetó nevéhez a Te neved kerül, és mindenki boldog. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Johnny Cage #11303 üzenetére
Várd meg mások válaszát is, hátha valakinek van gyakorlati tapasztalata. Én nem próbáltam még más névről utalni a számlára.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Johnny Cage #11301 üzenetére
Semmi nem fog történni szerintem, el se indítsd az utalást.
-
Johnny Cage
addikt
üdv. csináltam account-ot, most szeretnék pénzt tenni rá, viszont nincs folyószámlám, más számlájáról intézném az utalást. csakhogy paypal a következő kikötést teszi:
a probléma gondolom egyértelmű: a számlatulajdonos és a paypal account tulajdonosának neve nem fog egyezni. ilyenkor mi történik..?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest