Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
Har_melin #32079 üzenetére
Nem tudom milyen módban működnek (Agile, Waterfall, stb) de tesztelni folyamat kell. Bármit lefejleszt, már mennie kellene rá egy Function Test-nek, aztán meg naponta kellene futnia egy reegression test-nek (ez az esetükben már elég komoly lehet, ami nem is biztos, hogy végez egy nap alatt) és ezeket kiértékelni.
Igen, ez pénz, sok pénz. Én úgy mondom, egy tesztelő nem termel profitot, mert nem produktív. Viszont csökkenti a veszteséget, mert olcsóbb kijavítani egy hibát, amit kiadás előtt talál meg, minth a customertől jön vissza.Beraktam az ED karakterem az új PoB-ba (legalábbis szerintem az újba, mert mikor rányomtam az update-re kilépett, de újraelindítva nem talált frissebb verziót és én is úgy láttam, hogy updatel-ödött)
az 1-1,2M DoT dps-em, lement ~730-ra (írták, hogy a számok még nem 100%, hogy jók) ez majdnem fele. Ha hozzáveszem, hogy a monsterek HP-ja nőtt kb. 130-150%-ra, akkor szerintem T16 mapra, illetve Sirus farmolásra ez a build alkalmatlan. Megkockáztatom, hogy így járt minden DoT-os.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honda topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- ldave: New Game Blitz - 2025
- További aktív témák...
- 4 lemezes NAS eladó, 8 magos ryzen7 proci, 16GB DDR4 ram, 2X 2.5G lan, 2x nvme ssd, alu ház
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest