Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• TrollBalint

addikt

válasz Har_melin #32079 üzenetére

Nem tudom milyen módban működnek (Agile, Waterfall, stb) de tesztelni folyamat kell. Bármit lefejleszt, már mennie kellene rá egy Function Test-nek, aztán meg naponta kellene futnia egy reegression test-nek (ez az esetükben már elég komoly lehet, ami nem is biztos, hogy végez egy nap alatt) és ezeket kiértékelni.
    Igen, ez pénz, sok pénz. Én úgy mondom, egy tesztelő nem termel profitot, mert nem produktív. Viszont csökkenti a veszteséget, mert olcsóbb kijavítani egy hibát, amit kiadás előtt talál meg, minth a customertől jön vissza.

Beraktam az ED karakterem az új PoB-ba (legalábbis szerintem az újba, mert mikor rányomtam az update-re kilépett, de újraelindítva nem talált frissebb verziót és én is úgy láttam, hogy updatel-ödött)
    az 1-1,2M DoT dps-em, lement ~730-ra (írták, hogy a számok még nem 100%, hogy jók) ez majdnem fele. Ha hozzáveszem, hogy a monsterek HP-ja nőtt kb. 130-150%-ra, akkor szerintem T16 mapra, illetve Sirus farmolásra ez a build alkalmatlan. Megkockáztatom, hogy így járt minden DoT-os.

Új hozzászólás Aktív témák