Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #30043 üzenetére
- Nem voltam passzív agresszív, jeleztem, hogy nem a látványos - streamelő, twitchelő - rétegből áll a játék. vagy legalább is jó lenne, ha nem belőlük állna.
- Játszottam mindegyikkel, és ahogy most is elvoltam Harvest nélkül, akkor is elvoltam. Négy (vagy már öt?) év rutinnal, úgy, hogy a fokozatosan egyre bonyolódó játéknál mindig volt három hónap egy-egy új elem megtanulására, kitapasztalására. Ha ma kezednék el játszani vele, egyáltalán nem biztos, hogy itt lennék.
- Kérlek, hogy sértődés helyett próbáld meg értelmezni, amit írtam. Ha a harvesttel az volt a gondjuk, hogy a teljes gőzzel grindolók már két (és nem három) hét után über cuccokban rohangálhattak (te írtad), akkor egyszerűbb lett volna az übercraft opciókat kivenni, nem lenullázni a "kisembereknek" szóló lehetőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest