Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Hobby elektronika
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badlof2k
senior tag
válasz
LittleBoss67 #28699 üzenetére
Megtalaltam , hmm , igazabol a Guardian tankosabb a block miatt, ami Skeletonokrol beszelsz az csak a Skeleton Magekre vonatkozik szerintem legalabbis a patch notesba a game changenel azt irja hogy Dead Reckoning uniq jewel altal ami a base wariorrokat mage alakitja 15 darabig azoknak a dmg 50% more , ha jol ertem szal ha erre rajon meg a summ skeleton gem alap added 50% dmg az nemrossz
Node Guardian vs Necro , guardiannal nem toltam meg soha de tervezem , lehet ezt a buildet kiprobalom majd , bar pobba szerintem tul tolta kicsit a gem setupokat es linkeket , aki kevesbe vagy nagyon uj jatekos nehezen fog ki igazodni rajta ha nem tudja mivan 🤔Szal szerintem lehet a Guardian nagyobb dmget es tankossagot ad a Necroval szemben akivel nehezebb azt a sok blockot ossze szedni , de azert ezt a dmget fej fej melett megneznem , merigy pob alapjan hogy a minion dmget nem lehet merni es csak pure ascdend skillek alapjan a Guardian jobban nezki .Am ha X boxon vagy psn jatszol mindegy igazabol a lenyeg ugy tudsz kivalsztani magadnak olyan hullat amibol Spectret akarsz csinalni hogy lenyomod azt a gombot amire raktak a Raise Spectre skillt , es nem engeded el megfog jelennie gy nagy kek kor amit a bal stickel L3 ps kontrolleren , es azzal ramesz az altalad kivant hullara , amint latod felul hogy kiirja a nevet elengeded azt a gombot amit eddig tartottal es voala keszis a hon vagyott Spectre ! EGY NAGY jotanacs es bocs a nagybetuert de ezt enis neha efelejtem , mielott neki allsz ha van berakva Spell Echo akkor vedki mert 2X fogja castolni!!Jaa lol mostmar ertem , igen ezt enis eszre vettem sajnos egyesevel kell akkor es hasznalj desecratet ami az adott spectre hullajat fogja generalni nagy suruseggel ha esetleg nincs benne mas fajta spectred is melette . Am lehet van cancel animation erre is csak mi nem jottunk meg ra
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz
Badlof2k #28689 üzenetére
Valahol fentebb írtam, hogy találtam egy pob-ban összerakott Guardian summonert, ugye főleg a most emelt damage-al rendelkető skeletonokra építve (28662 hsz).
Ez használható lehet? Mármint érdemes lehet kezdeni vele?Egyébként én voltam, aki panaszkodott a spectre kijelölés miatt. Jelenleg most is azt csinálja, mint ha mondjuk pc-n lenyomod az "A-"t, de nincs használható spectre a hullák között, ekkor hiába engednéd fel a billentyűt, az utolsó hulla, amin az kurzor állt így is feléledne, még ha azt próbáltad is jó messze elhúzni a kupactól. Egy-két spectre esetén némi tökölés, de háromnál, ha csak egy is más, kezdhetem előről.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Mad_Wolf #28694 üzenetére
[link] ez anno egy Vaal Skeletonra epult a burst dmg bossok ellen , anno ezzel vittem le elsore Siriust is , de nyugodtan lehet spectre a main pl Slave Driver ami egy Lightning alapu spellt használ ha kell help gem setupba szolj , majd látod a fán hogy lesz berakva egy Timeles Jewel , ez nem must have , csak pont igy esett nekem is és ha jól emlékszem min 80% inc mininon dmget adott pluszba meg valamit még, szal én ezzel mappolgattam és fejlődtem , ha nagyjából közeli dolgokat szeded össze ami rajta van, nagybaj nem lehet de itt van ingame szivesen segitek kérdésekkel
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Har_melin #28690 üzenetére
Menni fog vele. Nekem az volt meglepetés, mikor leveling után toltam pár white mapot, amiket egy egész jó tempóval vitt, aztán gondoltam egyet és felmentem t16 summit mapra és kb ugyanúgy vitte.
Persze akkor még sokminden hiányzott, a védelme messze nem volt kimaxolva, igy inkább visszaléptem pár levelt, illetve máshogyan folytattam a szintlépéseket. De a lényeg, hogy dmg-el elég jól áll a build. Érdemes megfontolni, hogy a bleed ascendancykat rakjuk ki előre, a block helyett, mert az eleje döcög és elég lassú a skill (less durationt is muszáj berakni). És itt jön a másik kérdésed: ja, az AS pob-ban csökkenti a dmg-t (pob nem dpst mutat ez esetben, hanem combined total dmg-t), szóval el kell találni a neked jó egyensúlyt. Gyors is legyen, de a dmg is meglegyen. Én inkább preferálom, hogy "ész nélkül" csapkodok, szóval nálam a Daresso body is alap lesz.
-
freddirty
senior tag
válasz
Har_melin #28677 üzenetére
Szia, standardon simán tudok adni két (szórakozásból craftolt) 1H elder fejszét is, nem nagy számok de láthatod hogy kb mi a különbség (cirka 200 jaggedet klikkeltem el rájuk):
Royal Axe
pdps: 176-311
+48 to Dexterity
Adds 24 to 38 Physical Damage
+513 to Accuracy Rating
60% chance for Bleeding inflicted with this Weapon to deal 100% more Damage
95% increased Physical Damage (crafted)vagy:
Royal Axe
pdps: 124-229
Socketed Gems are Supported by Level 16 Ruthless
102% increased Physical Damage
35% increased Physical Attack Damage while Dual Wielding
16% increased Critical Strike Chance
1% of Physical Attack Damage Leeched as Life
60% chance for Bleeding inflicted with this Weapon to deal 100% more Damage
10% chance to Trigger Level 1 Blood Rage when you Kill an Enemy (crafted)
15% increased Attack Speed (crafted)
írj rám: freddirty -
Badlof2k
senior tag
válasz
TrollBalint #28691 üzenetére
En mappok kozot szeretem az altalaba 10-14k sulphitot elverni ,hetvegere rogzitem ezeket amikor tobb idom van lefutni egybe es igy nice a hetkoznapi kiegesek ellen , bar most lesz annyi tenni es farmolhato dolog hogy atkell rendezni a listat lehet
Mad_Wolf.: Lassan haza erek akkor belinkelem
-
Har_melin
addikt
válasz
Plazmacucci #28685 üzenetére
Ha úgy érted, hogy sok kicsi bleed egy nagy helyett, akkor semennyire.
-
TrollBalint
addikt
Van frissítés a PoB-hoz
-
TrollBalint
addikt
válasz
Badlof2k #28689 üzenetére
Igen, valóban azon szoktam kapni magam, hogy mennyire bejön. De alapvetően nem vagyok oda érte, a mapozás nekem jobban bejön.
Az a baj, hogy túl sok már a content ahhoz, hogy mindegyiket érdemileg lehessen nyomni. Én jobban díjaznám, ha recepteket több helyen is össze lehetne szedni. Úgy lenne, aki bányában gyűjtené össze, van aki a templomban.
Meg hát most úgy is ketten is fogják Maven farmolni (boldog, boldogtalan) amibe én is be akarok szállni
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #28683 üzenetére
Köszi, de ha "normál" pDPS fejszével is megy, akkor azzal fogom kipróbálni, pont arra voltam kíváncsi, mennyire kellett az elder mod. A PoB szerint majdnem megduplázza a sebzést, (azonos egyéb statok mellett), nem volt tiszta, hogy nélküle is elég lesz-e?
Amúgy jól sejtem, hogy ennél a buildnéll azonos pDPS esetén a kisebb AS - nagyobb alapsebzés a nyerő a fegyveren? (1,5 AS x 200 jobb, mint 2 AS x 150) -
Badlof2k
senior tag
válasz
TrollBalint #28688 üzenetére
Szvsz jo ressel , es olyan gear ami birja mar a piros mappokat/bossokat erdemes banyaszni nem csak a recik miatt , sokszor eleg jo cipoket es helmet vagy ringet szedtem ossze ott siman dropbol ami min ilvl 80 volt
(igen lattam hogy irtad azon kapod magad azt fussd de megeri lejebb is menni csak jo tanacs tudod )
Hamar kezdo ha valakit nagyon erdekel meg a summoner megosztom a pob linkemet , FYI az se szamolja jol a minyon dmget ha minden igaz , in game amikor latod hogy hogyan sebeznek jobban mervado ebben az esetben -
TrollBalint
addikt
válasz
5150head #28684 üzenetére
Annyit még hozzá tennék halkan, hogy most elég sok változtatás volt skillek terén, gyanítom, hogy kell pár nap mire tényleg megjelennek "igazi" league starter buildek, nem csak azok, amiket finomhangoltak és elméletben jók
Egyébként én úgy szoktam, ha vége a storynak, futom az Atlast, lehetőleg olyan mapokat, amiken még nem futottam. Einhart és Jun questjeit előszeretettel választom be. Ha nincs olyan, amin még nem futottam, nem gond, akkor futok olyat, amin már mentem, lényeg, hogy megjelenjen Zana. Ha ez meg volt, akkor kicsit egyszerűbb, mert tőle tudok venni mapokat. Veszek egyet (ha nekem nincsen olyan, amin még nem mentem) lefutom. Ha esett olyan map, amin még nem mentem, akkor azt lefutom, ha nem, akkor megint veszek Zanától. Ha már nem tudok tőle venni olyat, amin még nem futottam, akkor pedig behívom mapra és lefutom a küldetését. (Igazából ha már meghívod frissül a map kínálata, viszont ha olyat mapot ajánl fel, amin még nem futottam, akkor az is növeli a progresst).
Mire ezek meglesznek, már kezdenek megjelenni a conqueror-ok, és akkor azzal is próbálok haladni, és amint eljutok a sárga mapokig, elkezdem a többi segéd questjét is elnyomogatni. Pl. Nikot T5 mapra szeretem berakni, mert ott adhat a legtöbb sulphite-ot (nyilván a fehér mapos questjei közül) Illetve, Alva nekem még csak level 6-os, őt is fel akarom már pár liga óta húzni level 7-re, amihez meg templomot kell sokat futni. Ezekkel én el is vagyok, bányába ritkán megyek le, annyira nem vagyok oda érte, de a receptek miatt időnként ráveszem magam (akkro meg azon kapom magam, hogy szinte csak ott megyek)
Ehhez jön még hozzá az aktuális liga kontent, amit előszeretettel szoktam nézegetni / csinálni.
Természetesen ezek mind azt feltételezik, hogy nem esek-kelek T1-es mapokon -
0karmacoma0
senior tag
válasz
A jelenlegi endgame rendszer legnagyobb előnye a régivel szemben, hogy jóval kevesebb tudatos tervezés kell ahhoz, hogy pozitív hozama legyen 1-1 mapnek.
Azon kívül, hogy itt az összefoglalóban sok jó dolog össze van gyűjtve, néhány dolog amire érdemes figyelni act 10 után:
-A legfontosabb: Mit csinál a buildem? Hogy skálázza a dmg-t, mi jelenti a védelmet és ezek nagyjából mennyibe kerülnek(SSF esetében mennyire ritkán esnek), milyen sorrendben adjam hozzá a karakteremhez? Ezt le kell tisztázni és tudatosan fejleszteni. Guide használata erősen ajánlott. Hosszú évek tapasztalatával is bele tud szaladni az ember egy-egy működésképtelen ötletbe, főleg ligakezdésnél, ahol nincs pénz áthidalni a hiányosságokat.
-Ha a történetet be tudtad fejezni folyamatos haldoklás nélkül, akkor Tier 5-ig nagyjából jó vagy. Nagyon fontos, hogy elkezd használni a hideoutodban található craftoló asztalt, mert az act 10 utáni resist esés a leggyakoribb korai halálok, de könnyen megkerülhető a történet során kinyíló kraftopciókkal.
-Figyelj oda milyen map modokkal tud megbirkózni a karaktered. Nem éri meg +5% quantért fél szint xp-t bukni az elején. Ökölszabálynak jó, hogy tier 3-ig kék mapeket futunk(Orb of Transmutation), Tier 3 fölött sárga mapokat próbálunk, ha bírjuk(orb of alchemy), Tier 10 fölött pedig a még fehér mapet 20% qualityre módosítjuk a chiselekkel, és csak utána változtatjuk sárgává. Ezzel a módszerrel komolyabb finomhangolás nélkül is folyamatos bevételt termelsz. Sokan csinálják a chaos receptet, vagy egyéb korai gyorsító mechanikát, én személy szerint utálom micromanage-elni, szóval nem bántom. Az atlas jobb oldalán jelölt fehér-sárga mesterküldetéseket mindig csináld meg, mert később úgy se lesz kedved fehér mapeket tolni, az elején meg komolyabb tervezés nélkül is nettó pluszt adnak a map-ekhez.
-Nézz utána a jelenlegi Atlas progress rendszerének. Kifejezetten logikus és jól összerakott rendszer, de elsőre azért nem árt megérteni.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Én az atlassal foglalkozom. Tolom a mapokat futószalagon a masterekkel, hogy meglegyenek a bonusok, meg persze az aktuális ligecontentbe is benézek ilyenkor, mert azoknak mindig elég jó a dropjuk. Vannak buildek amik a mapozásnál megakadnak és igénylik a komoly, jobb geart, amik aztán elvisznek akár endgameig. Ezeket ligakezdésnél érdemesebb elkerülni és inkább kifejezetten "league startert" inditani, ahol 1-2c-s cuccokkal is tolhatóak a mapok legalább t5-ig. Előbb utóbb azért valami fog esni, amit eladva fejleszthetsz, de ha nagyon peches lennél, "alap" currency (jewellers, alteration orbok) eladásból is szép összegeket (exákat) lehet beszedni.
-
válasz
Ha az első évben vagy mindenképpen kövess valami buildet, lehetőleg olyat ami közkedvelt és használják a "cheap" meg "league starter" kifejezéseket. Maga egy jó build akár 4 linkes cuccokban is elvan még az első mapokon.
Más. Sok kis bleed + Crimson Dance mennyire megérős? Mondjuk cyclonnal.
-
5150head
senior tag
Srácok Ti a story után mit szoktatok legelőször tolni?
Én eddig 2-3x nyomtam végig a storyt. Legutóbbi 2 a Heist meg Metamorph ligában volt, meg még régebben egy summonert indítottam, de arra már nem emlékszem, hogy melyik liga volt, de valahogy a story után elveszek kicsit. Elkezdem a mapozást meg a Mine-t de nem esnek az itemek amik kellenének, rengeteg craftból se tudom összehozni azt ami nekem kell. Elakadok, mert gyorsan megölnek és elmegy a kedvem a grindtól mert nem érzem a progrest.
A story utáni fejlődésnek/build építésnek van valami trükkje? -
-
Har_melin
addikt
szerintem a carrion gólemes buildeket most egy csomó nerf érinti, a They of Tul spectre defense nerftől kezdve az elementalist változásáig. Én inkább nem azzal kezdenék, mert amennyire első olvasatra nekem átjött, ugyanúgy benne van a pakliban, hogy még így is erős marad (bár nem annyira OP, mint volt), vagy lehet erőset csinálni belőle, de más support summonokkal, vagy esetleg annyi befektetéssel már érdemesebb más summonert csinálni.
-
la_cc
addikt
A Carrion golem mennyire maradhatott életképes a 20%-os nerf-fel? Úgy volt, hogy ilyet indítok, de most ez elvette a kedvem.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
sirdond #28674 üzenetére
Azajo hogy ugye oda csak a 10 shaper / second dps buildekrol meg OP craftokrol raknak ki es uppoljak fel , aztan az atlagnak meg azjon le mennyire OP minden , mikozben aki konstruktivan all a dolgokhoz vagy egyett ert a devek valtoztatasi jogaval akkor levan down voteolva vagy hurrogva stb nemis jarok oda nagyon regota mer rohej ami megy , de az official kommentek se semmik mi szokott lenni lol , szar nekem is h a summonerem bantsak(megse cryelom tele a netet csak most
) de mindig talaltam valami masfajta setupot gemekbe vagy summokba amivel ugyanugy elheto volt, ha emlekszem nem egyszer irtam is neked in game mikkel kiserletezek , sokan erre se kepesek csak sult galamb a szajba effektus
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #28659 üzenetére
Azon gondolkoztam, hogy még a liga előtt kipróbálom az 1H EQ buildedet, de pont hozzá való fejszikém nincs. Tesztre nem költenék egy vagyont (a PoB fegyvered 20 exa körül van), szerinted mekkora pDPS az, amivel már T15 mapokat gond nélkül lehet futni? (a 60% chance for bleed módosítóval)
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #28674 üzenetére
A redditen gyakorlatilag minden egyes liga előtt pont ugyanez a hörgés-sírás megy. Tönkretették a kedvenc nyunyókámat, túl sokat változtattak, még mindig szar az X skill, stb. Ez olyan fixen tudható, mint hogy ha leesik a hó, az meglepetésként éri mávot. Már évek óta kizárólag az összegyűjtött új ligainfó részt olvasom, illetve ha valamilyen játékmechanikai kérdésem van, akkor szoktam ott utánanézni. Minden egyébre ott van a saját fejem, ez a fórum és a játék maga.
-
válasz
TrollBalint #28673 üzenetére
Így lehet, hogy több értelme van egy spellslingernek, valami táposabb wanddal.
-
sirdond
őstag
válasz
0karmacoma0 #28672 üzenetére
Bárcsak elfelejtené végre a GGG a reddit-et és inkább újjáépítené a felhasználói bázisát a saját fórumán.
A reddit hivemind annyira nincs képben egy csomó mindennel, hogy az elképesztő. Olyan emberek próbálják megmagyarázni, hogy mi miért rossz egy adott buildben/mechanikán/stb... , akik csak olvastak róla/látták egy videóban, jobb esetben játszottak vele pár órát.Az sem véletlen, hogy a legtöbb nagy streamer csak nagyon ritkán, vagy egyáltalán nem is posttol oda semmit saját kezűleg, függetlenül attól, hogy mekkora azon a subbrediten player base.
Na de off vége -
TrollBalint
addikt
válasz
Plazmacucci #28669 üzenetére
elvileg igen, annyi, hogy csak a main handre vonatkozik. Tehát spellslinger és 2x1h wand esetében egyszer jön a wand sebzése a battlemage miatt, meg a fele sebzés a spellslinger miatt (ez esetben másfélszeresen számít, de pont ezért nem éri meg 2 wanddal használni a spellslingert)
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
sirdond #28671 üzenetére
Ja. totál egyetértek. Hozzáteszem ez a hatalmas reddit lázadás is megint egy gusztustalan dolog. A Heist fiaskó után meg volt mondva, hogy kisebb patchekben gondolkodnak, külön kiemelték, hogy a patch notes soványabb lesz, erre bejelentettek egy hatalmas kieget és ligát, mindenki elámult, hogy mégis mekkora dologba vágtak bele, aztán a végén meg megy a köpködés egy kommunikációs baki miatt. Személy szerint nekem is bőven elég a class átalakítás. Legion óta nem jártam "délen" a fán, a raider és slayer átalakításoknak hála valószínűleg ebben a ligában újra előveszem a régi kedvenceket.
Személy szerint azt várnám a következő patchektől, hogy a move speedet és egyéb apróságokat, amit leszedtek különböző ascendancykról felpakolják a fára. Alapvetően mindig dmg+def amit szedegetünk a passzívokról, mióta vannak cluster jewelek lassan már a lifeot/es-t is hanyagoljuk. Valahogy vonzóvá kéne tenni a klasszikus passzív tree-t például azzal, hogy tovább pakolják rá az utility-t. Ha nem ilyen 3-5% move speedet hanem mondjuk 25-at lehetne felvenni, hirtelen máris elgondolkodna az ember, hogy a 20millió---->20,4millió dmg a nagyobb ugrás clear speedben vagy a 70--->95% movespeed. -
sirdond
őstag
válasz
0karmacoma0 #28670 üzenetére
Igazából az Ascendancy változtatások tök jók lettek, szerintem. Látszik, hogy mit akarnak elérni és mennek abba az irányba.
A gem-ekkel kapcsolatban pedig valami olyan történhetett, hogy CW, vagy Bex, akik kevésbé vannak benne a fejlesztés részében (nem emlékszem már pontosan, hogy melyiküknek köszönhető a gem hype), félreértethették az ottani fejlesztők lelkesedését, vagy csak ránéztek a számokra és úgy ítélték meg,hogy, ha ~40 változás van, akkor az valami jelentőset takar. Nem tudom, de nekem ez ilyen belső kommunikációs hibának tűnik és sajnos kifelé, felénk, rosszul sült el.De ha azt nézem, volt rengeteg bugfix és pár QoL változtatás is. És a meta shift-be sem nyúltak bele egyértelműen szerintem (még,ha jópáran világvégét hirdetnek is
, meg a Harvest craftokhoz egyáltalán nem nyúltak (azon kívül,hogy most nem tudsz majd elraktározni belőle 3 stash tabnyit) és ezek mellé bejön még egy plusz szint az elevated mod-okkal, szóval igazán nem kellene panaszkodnunk most.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
sirdond #28666 üzenetére
Nyugodtan mondhatták volna, hogy srácok még még mindig csak mászunk ki a gödörből, amit Deliriumban ástunk a jewelekkel. Most kaptok egy kis class balanceot, majd legközelebb skillezünk rendesen. Sztem kb mindenki elfogadta volna. Én alapvetően POE 2-ig nem is vártam hatalmas metashifteket, mert ott annyira megváltozik az egész a sok 6link és új ascendancy miatt, hogy valószínűleg minden megy a kukába. Csak ezt le kell őszintén kommunikálni. Egyáltalán nem kell szégyenkezniük a kontent miatt, mert amúgy a kieg és a liga tömve van új és érdekes dolgokkal. Ők maguk írták két éve egy patch notesba, hogy a rebalance többet jelent pár szám átírásánál, szóval tényleg tök fölösleges volt ezt így felvezetni.
-
válasz
TrollBalint #28668 üzenetére
Plusz ha van battlemage, akkor megkaphat spell damage formájában a wand dmg-ét, nem?
-
TrollBalint
addikt
válasz
Plazmacucci #28664 üzenetére
Mire gondolsz? Spellslinger megkapja az 1h wand sebzését vagy 2x1h wand esetében mindkét wand sebzésének a felét.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
sirdond #28666 üzenetére
Uhm naja az osszes aura gem alternativ tipusat le nerfeltek , par attack es spell gem base dmget , meg a dmget allitottak kicsit , ami nekem megtetszett aza lightning strike , lehet majd kesobb csinalok vele egy buuldet 🤔
De igen ense igazan ertem akkor abba a 40 valtozasbol mennyi ami az aura stackerekre vonatkozik es amivel probalnak metat shiftelni 😁A Crackling Lance dmget megtoltak azertd
Lehet benez mint a Shaper egykicsit csapkodni? Az nemlesz jou map kozbe ha benezed azt lever -
sirdond
őstag
válasz
Badlof2k #28665 üzenetére
Őszintén szólva, mikor emlegették ezt a "40 gemet megváltoztattunk" dolgot, én egy kicsit mást reméltem, mint, ami lett
Érdemben alig változott pár gem, azokon kívül meg egy csomó csak alternate quality-hez tartozó finomítás. Azt nem értem, hogy ezen mit kellett ennyire hypeolni, mert ez kb semmi?Na de, Blade Vortex nem változott, Supreme Ego nem változott, Harvest craft visszajött és bejönnekek az elevated modok -> Ultimate build nálam a Cold BV PF lesz, hacsak nem találok addig jobbat (mondjuk egy jó battlemage build-et).
Ligakezdő pedig TR vagy SA Pathfinder lesz megint."Conqueror-Influenced maps may now experience an invasion by Sirus himself."
Ez még érdekes lesz majd, hogy mit jelent a gyakorlatban -
Badlof2k
senior tag
válasz
brunnehilde #28656 üzenetére
Ja par gemet meg toltak kicsit azert , minden mast meg tudtunk , szal annyira nem lett veszes ezen a teren a hammer
-
-
LittleBoss67
aktív tag
Nekem érdekesnek tűnik a Guardian mint summoner az új skeletonok használatával.
-
tibee77
őstag
válasz
brunnehilde #28659 üzenetére
Na igen veszelyes uj dolgokkal kezdeni az tuti de nezz utana ennek a fegyonak: rebuke of the vaal....1h fegyo ami ha jol szamolom akkor 600% körüli increased spell dmg-et ad....ez kb. WTF kategoria,1 alch-os unique..
-
Hrigh_77
tag
Kíváncsi vagyok, marad-e így, ha igen nem sok értelme volt nerfelgetni kb semmit
-
brunnehilde
senior tag
válasz
tibee77 #28658 üzenetére
Kezdőnek nem inditanám, de kiváncsi leszek, milyen buildeket fognak belőle kihozni. Szerintem lesz pár OP, mert komoly buffot kapott az öreg.
Mad_Wolf: Ez most egy jó kérdés, mert bejött az EQ, és Jack the axe is kapott egy nagyon komoly buffot, amivel simán el fog vinni endgameig, de gondolkodok a crit cyclone-on is. Bossokat ölni nekem az jobban fekszik. Még alszok rá.
-
tibee77
őstag
válasz
Nekem az a battlemage izgatja nagyon a fantaziamat.egy nagy dpses ketkezes fegyoval mekkora meme mar caster buildet tolni?!
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
na és melyikkel fogod kezdeni?
Én erősen hajlok a ciklonra, bár a bleedes is tetszik. Nem tudom endgame-re melyik lenne jobb, már ha elég kitartó leszek és végre eljutok odáig. -
brunnehilde
senior tag
The Rogue Harbour once again acts like a town and will be populated by other players.
Úgy tűnik biznak benne, hogy ezúttal működni fog rendesen.The experience limit on all Heists has been lowered.
Lőttek az ottani nagyon gyors levelingnek.The Tailwind buff now grants 8% increased Action Speed (from 10%).
Na jó, annyira azért nem vészes.
Jack, the Axe now has 130 to 150% increased Physical Damage (from 90 to 110%). It no longer has increased Attack Speed, Life Leech or Reduced Leech Rate. It now has +25 to 35% to Bleeding Damage over Time multiplier. It now also grants the Thirst for Blood skill. Its flavour text has been updated.
Ezzel szerintem egy baromi jó leveling axe lesz az 1H Bleed Gladnak. (módositom, lvl65-től elérhető, szóval addig lesz jó, amig valami atom raret nem tudunk venni).Ééééés. Ennyi. Semmi nem érinti a Cyclonet, vagy a Bleed EQ Gladot a fentieken és az ascendancy változásokon kivül. Sőt, a Storm Brandemet sem, ami az Inq buffnak köszönhetően még erősebb lesz.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
freddirty #28653 üzenetére
"-Opening the portals to the Temple of Atzoatl or to a Syndicate Safehouse in your hideout after you've acquried a Map Device now creates those portals at your Map Device."
Thx God!
Amúgy úgy látom Toxic Rain PF nem nagyon változott, szóval valószínűleg ő lesz a kiválasztott ligakezdésre. Már régóta ki akartam próbálni. -
tibee77
őstag
válasz
simondr #28651 üzenetére
Rosszul fogalmaztam a kerdest, leveling alatt mivel mentel.(skill-cuccok, illetve mennyire szenvedös ) akkor valoszinü hogy galvanic vagy ligtning arrow-ot fogok tolni tempesttel.kell egy tabula es mar okes is a dolog.kertem pentekre szabit szoval csak asszonytol meg gyerköctöl függ hogy orrverzesig tolom vagy csak napi 8-10 orat.
jo lett volna elementalist-tel kezdeni de nem merek.
minden liga starteremmel megszivom.elmegyek velük altalaban 90 környekere aztan költhetek egy rakat regretet vagy kezdhetek megint uj karit.jo lenne mar nem igy tolni.
-
freddirty
senior tag
válasz
sirdond #28652 üzenetére
Átfutottam, de kevés olyan dolog van benne amit nem tudtunk. Illetve annyira nem érintenek a változások (pl. heist, és alternate q. gem changes).
Ezek általánosságban jók szerintem:-Opening the portals to the Temple of Atzoatl or to a Syndicate Safehouse in your hideout after you've acquried a Map Device now creates those portals at your Map Device.
-You can now perform the 5-for-1 recipe on items with outputs that are always corrupted (such as Talismans and Breach Rings -
sirdond
őstag
-
simondr
senior tag
ufff, ez a Raider változtatás inkább buff mint nerf.
Perma phasing? Perma ele status immunity? Perma onslaught???
Ok, megtaláltam a ligakezdőm -
brunnehilde
senior tag
válasz
Badlof2k #28646 üzenetére
Abszolút jó alternativa a remorse, de ahogy mondani szokták, vedd meg a surrendert és "feel the difference".
A +1500 armour, ami kompenzálja az abyssus extra phys dmg takenjét. Magasabb ms. A 250 life on block, és a brutális reckoning, ami 3 support gemmel elérheti a 2 millió avg dmg-t. Tömegoszlató.
Vagy vegyél uul-netol stoneokat és ha mázlid van beadja. Mondjuk belőlem hülyét csinál mindig, ha lefutok 25-öt mikor kéne a pajzs, eszébe nincs dobni, ha meg levelinghez van egy raktáron, annak a végén kiesik. Mikor már vagy hármat vettem.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
brunnehilde #28645 üzenetére
Pont nezegettem a glad buildeket aztan ottis elojott hogy surrender vs crafted rare ugye , ligakezdo opcional igyse olcso a surr ugye meg sokan a reckoninget es azta 250life on blockot draganak tartjak azert hogy azta X exet rakoltse akkor inkabb betartja , mondjuk en nem tudtam azt kiprobalni mer standerden nincs annyi currencym mar (beleoltem egy masik proba buildbe meg regebben ) de lioneyes remorse melett se ereztem hogy na az hianyzik , egyenlore
-
brunnehilde
senior tag
válasz
TrollBalint #28644 üzenetére
A Surrender olyan OP cucc azzal a Reckoninggal a gladnak, hogy bűn kihagyni. Más kérdés, hogy Slayernél jó lehet a dual is, ha némi extra dps-t akarsz még magadnak. Passzivon amúgy sincs sok shield pont szétosztva, talán 2-3 helyen kéne átrakni. Hozzáteszem, hogy azok a PoB-ok amiket küldtem nem Slayerre vannak optimalizálva, csak a gladról csináltam át, hogy lássuk nagyjából mit lehet elérni.
Badlof2k: Ja, a cipőnél abszolút nem feltétel a unique, inkább csak ajánlott. Elején szeretem, mert olcsó, és jó dolgokat ad. Később, a critesnél már inkább egy tailwindes two-toned a legjobb. Örülök, hogy bejött.
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #28642 üzenetére
jóvanna, nem kell beszólni, megszoktam, hogy a dodge megment és csak az attack a lényeg
És dual-t weapon-t nem szoktam csinálni? Csak pajzs + 1h? -
Badlof2k
senior tag
válasz
brunnehilde #28642 üzenetére
"No shit Sherlock "
En standerden pakoltam ossze a multkor linkelt RT facebreaker gladidatorod, nagyon kellemes , egyedul ami megolt az a Trio volt meg Catarina(?) Betrayelbe(mer hulye vagyok hozza meg) , ugy am block a tobbi map boss elegge hamar lezorgott , problema nelkul , ugy hogy a uniq cipo helyet sima rare volt , gemek is osszevissza levelek, igy ezzel kezdek a ligaban enis mert nagyon jo kis build
-
brunnehilde
senior tag
válasz
TrollBalint #28635 üzenetére
Meglátjuk, meddig birod, de ha nem kap valami komolyabb nerfet, akkor elég ütős lesz. Variáltam, csináltam egy kezdő buildet, Scaevával, olcsó gearrel és már ez is 4,5m dpst mutat, és ehhez még jön a 20% culling, komoly AoE, és tűrhető védelem. Meg ugye az új ascendancy változások, amik a slayernél egyértelmű buffok (magasabb base crit chance, nagyobb AoE).
A kb kimaxolt meg elérheti a 15m-t is + culling. Mondjuk a kettő között árban komoly a különbség, előbbi pár exából tényleg kihozható, utóbbi szerintem simán lesz 100 körül. Lehet én is cyclonet kezdek, patch notes majd eldönti, de nem hiszem, hogy slayert, báááár, csábitó megint egész képernyős AoE-vel pörögni.
freddirty: Valóban, nem olyan egetrengető változások. A PoB-ban meg amúgy is mindig úgy számoltam, hogy a "have you been hit recently" ki volt pipálva.
Har_melin: Ahogy fred is irta, ezek nem vészes változások, nem befolyásolják érdemben a buildet. A Blind valóban nem rossz, bossok ellen blood stanceben vagyunk, de ugye ez nem cyclone, hogy van 20as attack rate.
Mondjuk a 25%-nak bossok ellen már bőven elégnek kell lennie, főleg, mivel van reckoning és warchief is.
-
TrollBalint
addikt
Igen, nem frissítik ez igaz, viszont működik. Kivéve ha koreai emberke ír, de a latin betűsekkel nincsen baja.
Badlof2k: Volt egy ideális sorrend, hogy merre induljak el a fán, mit tegyek ki először, és mit utoljára. Hát én pont fordítva csináltam
Ezért estem keltem sokat, és nem annyira hozta meg a kedvet. De majd most....
-
Badlof2k
senior tag
válasz
TrollBalint #28637 üzenetére
Ellenkezo sorendben?
-
la_cc
addikt
válasz
0karmacoma0 #28609 üzenetére
AW poe trade-t néztem én is. El is mentettem a linket, hogy majd pénteken leszedjem.
Elvileg a mercury trade-et már nem frissítik tovább.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
TrollBalint #28635 üzenetére
Szerintem jo anno legionbe csinaltam nekem nem volt gondom vele max a porges tud valakineke egy ido sok lenni
de penzt csinalni es kozbe kitalalni mire lesz majd a sok pez elverve arra jo , aztan lehet majd valami Op buildet osszerakni
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Badlof2k #28629 üzenetére
Aha kozbe olvastam a masik postot a spectre , golem , jeweleket erinto valtozasokat , szaal Balint kezdj Slayert az egyenlore tutibb , en gladiatort csinalok most , ezek utan meg foleg
Majd mid ligara kilesz tapsztalva mennyire funkcional addig inkabb ne legyel kiserleti patkony
Am ja ertem en hogy a Syndicate Operative eros volt , de az hogy Thulos mob jobb defenset adott mint mas defense base buildek lol 😂 Eh ezvan mar megszoktam hogy mindig valaki csinal op summ buildet aztan jon a nerf hammer 🔨 par liga ota tart, majd kilesz egysze kupalva rendesen -
sirdond
őstag
válasz
0karmacoma0 #28632 üzenetére
A cyclone raider eddig sem volt túl rossz (igaz nagy jó sem) és ezután sem fog változni.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
TrollBalint #28630 üzenetére
Asszem capelve van 75% környékén. Kár, mert egy Hyrri's Irevel már jutna másnak is belőle annyi lenne.
Amúgy ez a Raider rohadt nagy trap nekem. Imádtam anno, de biztos vagyok benne, ha elcsábulok a buffok miatt és az lesz a league starter, tuti összehozok valami lehetetlen szar cuccot, amivel csak szenvedek fél ligában. Nem lenne példa nélküli a dolog.
-
sirdond
őstag
válasz
Mirman #28624 üzenetére
Ugye? Nekem is ez az érzésem, mert tök jónak tűnik az új Raider (is)!
Komolyan gondolkodóba estem,hogy inkább azt kezdek PF helyett. Csak az a baj,hogy a chaos/poison skillek túl jók ligakezdésre, plusz nem tudom, ennek a Raider-nek mi lenne jó ligakezdő skill. Aztán lehet,hogy ezek majd este, a patch notes után egyértelműek lesznek, ha ott is látunk pár apróbb nerfet -
TrollBalint
addikt
válasz
Mirman #28624 üzenetére
Egy gyors számolás, (ha nem bántják a passive fát)
Passzív fán össze lehet szedni 40/30 dodge-t (attack/spell) emlékeim szerint, ehhez hozzájön még ez a 15% máris 55/45. Phasin itallal még +10%, azzal már 65/55, ehhez még hozzá lehet tenni egy withering step-et ami (amíg él az elusive buff) ad +15% dodge-t, az már 80/70, meg esetleg egy dodge cipő, mondjuk egy Atziri, az azt hiszem spellekre ad csak, de sebaj
Vagy ez így túl szép, mi?Badlof2k: Igen, az 5%-kal kevesebb minion damage-el úgy voltam, hogy nem kevés, de feltételeztem, hogy a játék végefelé nem sokat nyom a latba. Inkább ez a spectre kiherélés, ami zavart. Viszont így nem tudom, hogy akkor Slayer vagy nekro
Mindig ezek az óriási gondok
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Plazmacucci #28622 üzenetére
Ezt irja "2% chance to block attack damage " amennyire en tudom ez global mod tehat ezt megadja barmivel is vagy es erre jon ra a Staff,Shield,Dual wield es egyeb passive kepesseg amik novelik az eselyt hogy blockolj egy tamadast .
Balint.:Haat pre pre pre nerfek elott is az elejen lassunak veltem a summonert , mivel kellenek a minionok life/dmg/regen modok mire kepesek eletbe maradni de nekem bevalt taktika volt hogy act 5ig zombie/skeleton kombinacioval mentem kozbe szedtem a pasziv fan a nodeokat ez melle a holy relic ami eleg nagy regent ad nekik, carrion golem dmg, aztan act 5 slaver driver spectrek, amik meg mindig egyik legjobb st lightning dmg spectrek amikel kitavanal es tovabb is szepen ellehet huzni .
A lvl az a dmguket befolyasolja Poedb-n kitudod nezni szinte mindegyik Spectre mob alapjat es levan vezetve hogy bizonyos szintenkent a spell/attack amit hasznal mekkorat sebez igy ennek fuggvenyeben ugye az a cel hogy a Spectre gemed minel magasabb szintu legyen .
Szal szerintem meg mindig eleg szolid kezdo opcio a summoner igaz ezek a 5-5-5 szazalekos nerfek es am passivoket en valasztanek -20%is minion dmg vesztessel jar de szerintem ez egyaltalan nem akkora loss mint elso blikkre tunik mer pl curse , jewel es cluster jewelel siman vissza lehet szerezni meg egy nagyyon jol gearelt summnak minimum ha nem tobb mint 460% minion dmget ossze lehet kapkodni ami eleg nagy csak onmagabe es akkor a support gemek , aurak erre ratesznek meg
fujde reggel van meg , nemtudok normalisan irni.
-
-
Mirman
őstag
válasz
Plazmacucci #28626 üzenetére
Pedig működik , példa rá a Bow + Rearguard quiver.
-
válasz
TrollBalint #28623 üzenetére
-
freddirty
senior tag
válasz
brunnehilde #28612 üzenetére
Bár a patch notest nem láttuk még, de a bleed gladi még mindig nagyon szép. A pobom szerint 539% increasedből lejön 30, a kb. 760 (9065%) moreból lejön 5. Gyakorlatilag semmi.
Viszont az EDCben a contagion méretét visszavették, ez nem annyira tetszik. /Bár a treeből biztos lehet pótolni./
Egyenlőre úgy gondolkozom, hogy EQ bleed gladi lesz a leaguestarter, utána pedig a cold bv jön. A pathfinder kapott némi szintén minor buffot: 10->15% phys konverzió de véletlenszerű elementre. Endgameben van 170-200% cold konverzó szóval ez a véletlen 5%=(~2%) nem sokat számít. -
Mirman
őstag
válasz
sirdond #28617 üzenetére
Raiderrel kapcsolatban szerintem a többség benéz valamit. Alig veszít valamit viszont kap 5% attack és spell dodge-t , perma phase + onslaughtot is . Onslaught kapcsán meg szerintem nem szedték le a 100% onslaught effectet a az Avatar of Chase-ről , hanem csak az azt megelőző node-ra is tettek 50%-ot . Azért az úgy nem semmi .
-
TrollBalint
addikt
válasz
Badlof2k #28621 üzenetére
Te, mint minden nekrok ősatyja. Meglátásod szerint mennyire könnyű / gyorsan haladós egy nekroval kezdeni a ligát? Vagy Slayert indítanék a 20% culling strike miatt, ami szeritnem tök jól jön majd a boss fight-okhoz, vagy pedig nekrot, mert azzal tényleg gyorsan lehet haladni, és tabulában eljutni a red mapokig. (Vagyis ez inkább múlt idő). A spectre-k picit gyengítették, hogy csak 72-es a szintjük level 20-as gemnél, nem 76, de ez számszakilag mit jelent, vagy a játékban hogy jelentkezik, azt nem igazán tudom.
Plazmacucci: Ezt elvileg meg is tudod nézni, mivel a block chance-t mutatja a karakterlap, de talán PoB-ban is meg tudod nézni.
-
-
Badlof2k
senior tag
válasz
sirdond #28617 üzenetére
Mhm lol Bexnek kelett tenyleg egy ilyen addresing postot kirakni , jonagy rage lehetett/lehet , mondjuk az jogos hogy termeszeted reakcio tolem amikor a necrohoz nyulnak mer azt szerintem tobbet jatszottam mint osszes tobbit egyut veve
De objektiven atnezve a modositasokat egyszerusitettek a small es notable asc pontokat mint pl a gladnal hogy nemkell se dual wield vagy shield offhandbe hanem by default addja a 2% block chancet pl . De a tobbinel meg amit mondasz Raider is igaz vesztett 40% ele dmget de nyert 150% inc onslaught effectet , perma Ons, Phasing es buffed Evade eselyt . Szal ja balance
Am jo latni az aura stackerek vak duhet hogy nullava tettek szerintunk a buildjuket
haha kerdezzenek meg par summonert mit gondolnak Blight ota
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #28612 üzenetére
én is azt néztem először - tényleg az lesz a kérdés, mennyi OP sebzés tartalék volt ténylegesen pl. az EQ buildben. Nem a PoB statot nézve, hanem a valóságban. DoT buildnél mondjuk eleve nem öröm, ha a DoT alapját nerfelik. A bleed chance szerintem indifferens, azt amúgy is összeszedte volna az ember, a magasabb blind chance viszont egyértelműen erősíti a védelmet.
-
TrollBalint
addikt
Mikor először megláttam a változásokat, hááát... .szerintem a raider nem lett olyan gyenge (mondjuk kevésbé ismerem) ez a perma onslauth + perma phasing nekem tetszik. Meg a +15% dodge
Nekro igazából -5%-kat kapott, meg a gólem / spectre build kapott még némi nerfet
A Slayert szintén nem ismerem, így az ottani változtatások nekem sokat nem mondanak, de továbbra is az az esélyes, meg esetleg a nekro. Megint
la_cc: Esetleg egy mercury trade is hasznos lehet, eléggé meg tudja könnyíteni a trade-t, plusz van benne cheat sheet a Syndicate-hez.
plazmacucci: Az, hogy a mirage archer nincsen hozzád kötve már, szeritnem ad egy kis szabadságot, bár a skillt nagyon nem ismerem. De leraksz 3-at, és utána úgy mozogsz, meg bújsz el, ahogy akarsz. Talán nem is azt mondanám, hogy ez nerf / buff, hanem játék stílus beli módosítás
-
-
sirdond
őstag
Részvétem az érintetteknek!
Egyébként champ nerf annyira nem is vészes, így most már nem az egyedüli OP impale asc lesz, de még mindig simán használható, sőt!
Raider is simán jó, szerintem inkább buffolva lett, így elsőre ránézésre.
PF egyértelmű buff nekem.A néhány OP ascendancy nerftől eltekintve tényleg semmi extra eddig.
@0karmacoma0 igen, ez egyértelműen látszik szerintem, nekem szimpatikusak a változtatások és támogatom.
Ja és Bex nagyon jól megfogalmazta a lényeget:
"One of the tricky parts of game balance is that when you remove familiar past options, and replace them with powerful new options, until you become familiar with the new options it's going to feel like a loss. Add to this the concept of loss aversion where people feel losses much more strongly than gains, and we can totally see why some players' first reactions to the changes are negative."Szóval, aki úgy érzi, hogy ez így rohadt szar lesz, nyugi, ez csak egy természetes reakció.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Plazmacucci #28614 üzenetére
Ja Reddit igazi élmény most. Mondjuk a tapasztalat azt mutatja, hogy a nerfelt op buildek ugyan úgy baromi erősek nerf után is, csak annyi történik, hogy megéri mást is kipróbálni mellettük.
Nugiyen mondta azt, hogy alapvetően az történik, hogy kiveszik azokat a dolgokat az ascendancykból, amik nem class meghatározóak(adott class identitását nézve), de ahhoz képest mindenkinek rossz játszani a játékot. Pl assassin move speed. Ezzel totál egyet tudok érteni, és ha a további balance és passive tree változtatásokkal ezeket általánosan kompenzálják, akkor szerintem ez egy nagyon jó kis változtatás, és rendesen meg fogja rázni a metát. -
Badlof2k
senior tag
válasz
0karmacoma0 #28611 üzenetére
Eh tenyleg , mondtam en Tibinek is varjuk meg azta minor changeket , tessek
a nerfhammer nem kimel senkit
Mondjuk egyszer erdekelne nagyon hogyan szamitjak ki ezeket a dolgokat es hozzak meg hogy mi megy marad valtozik.
Necrot meg nemtom hova olik meg tovabb , blight ota majdhogynem folyamat kapja az ivet , mostmeg a -5%-okkal meg tovabbChris herbet cserelt vagymi
-
Lázadnak a parasztok minden fronton ahogyátom
-
tibee77
őstag
válasz
0karmacoma0 #28611 üzenetére
Hat öcsem ez eleg gazos.....assassin egyetlen vedelme volt az ms (gyors mozgas, könnyebb dodgeolni), meg a mistwalker dodge-a.viccesek a sracok ggg-nel nagyon.
remelem elementalist tenyleg hasznalhato lesz, nem csak papiron nez ki jol.
-
brunnehilde
senior tag
Gyengébb lett a Glad is. Painforgednél repült a "40% increased Damage if you've taken no Damage from Hits Recently". Illetve elvettek "30% increased Damage with Hits and Ailments against Bleeding Enemies"-t és "5% more Damage with Bleeding"-et is. Meglátjuk, hogy még mihez nyúltak hozzá. Bleedingnél magasabb lett a bleed és a blind chance.
-
0karmacoma0
senior tag
-
0karmacoma0
senior tag
Én játék közben kizárólag Awakened POE Trade-et használok. Van benne ctrl+görgetéses tabváltás invből, meg egy gyors és jól használható price checker. Mikor egyszerűbb lett az installja Path of Buildingből váltottam a fork-ra, filterből meg a hivatalos oldalon be van lőve neversink normal és very strict filtere. Ezekkel én jól elvagyok.
-
la_cc
addikt
Egy páran leírnátok, hogy milyen legális macro-kat / segédprogramokat használtok?
Egyik este kicsit beleástam magam, hogy mire kéne lecserélnem a régi, lassú github-os trade macro-t és egy csomó mindent találtam és frissíteni szeretném az arzenálomat az új ligára.
-
sirdond
őstag
válasz
freddirty #28604 üzenetére
ha tényleg csak ennyi lesz és más skilleken csak alig, vagy nem is változtattak, akkor ez nagyon enyhe patch lesz a nem op build-ek szempontjából.
igazából a call of steel + impale sem lett teljesen kicsinálva, legalábbis nem úgy, ahogy azt remélni lehetett, viszont így még mindig van benne kis potenciál.
az is biztos,hogy ezekkel a változtatásokkal (és persze,ha patch notes-ba nem került semmi extra) az eq bleed nagyon kiemelkedő helyen lesz a phys build-eknél.
és remélem, hogy valaki kitalál majd valami jó battlemage build-et,mire megunom az első karaktert, mert papíron rohadtul tetszik
-
-
freddirty
senior tag
No hát ascendancykról még mindig semmi de:
RIP aura stackers
RIP golem and spectre builds
RIP impale+call of steel mechanic. (goodbye oneshot bosskiller...)https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3008718/page/1
-
la_cc
addikt
válasz
Plazmacucci #28602 üzenetére
Szerintem mindig az óra szerint indult minden és az 8-at mutat most.
-
-
la_cc
addikt
válasz
Plazmacucci #28600 üzenetére
8 a visszaszámláló óra szerint és az nem hazudott még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Napelem
- További aktív témák...
- 4 lemezes NAS eladó, 8 magos ryzen7 proci, 16GB DDR4 ram, 2X 2.5G lan, 2x nvme ssd, alu ház
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest