Hirdetés
-
PROHARDVER!
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #20708 üzenetére
erre egyelőre még nem tudok válaszolni, mert még csak A10-ben vagyok, ott meg a 6L Bronnal és egy viszonylag jó FB-vel könnyű királykodni.
Én egyébként nem direkt crites buildet csináltam, hanem "csak" normál bleedsplosion DW-t. A dps engem nem szokott különösebben érdekelni, ha gond nélkül halnak az ellenfelek. Amiért nekem ez a kombináció nagyon bejött az a cyclone irgalmatlan AS-e, ami kombinálva a Haemophilya kesztyűvel, gyakorlatilag 100% bleed chance-szel és a 20% os cullal azt jelenti, hogy brutális clearspeedje van. Aki bekapja a bleeded (mindenki), az az HP-ja 20%-ánál felrobban és sebzi a körülötte levőket is. Mindehhez én dragoon swordot használok, aminek helyből akkora a range-e, mint egy 2H fegyvernek.
Bossok ellen pedig ott a Crimson Dance, ami ugyan megfelezi az egyes bleed sebzést, de igazából ilyen AS mellett csak a 8x-os (a gyakorlatban 4x-es) hatás érvényesül, ami elég gyorsan leviszi őket a 20%-os cull szintre.
Az viszont 110%-ig igaz, hogy ehhez kell két erős fegyver. Nem megfizethetetlen (2-3 exáért már kapható az a sáv, amivel én megyek), de a FB-hez képest valóban sok. Abból egy exáért már 800%-os, nagyon szexi corrupt opciós darabok vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozilla Firefox
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Asztrofotózás
- Xbox Series X|S
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest