Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
Igen, én vagyok ilyen játékos, értem a célzást. Azért írtam le, mert egy hét játéknál (főleg, ha mindenki azért sír, hogy milyen nehéz jó geart találni, mennyire kevés a loot) még arra számítottam, hogy a nem is legolcsóbb dealekre legalább válaszolnak.
"az életben nem fognak válaszolni hiába kopizod be akárhányszor az üzenetet" - ezért is írtam bele, hogy aki a copyzott üzenet után sem válaszol, azt hagyni kell a francba."10-20-30 exes itemeket ne akarj egy exért megvenni" - ezzel meg az a gond, hogy egy rahedli új unique van egy csomó új skill mechanika mellé. Ugyanabból a cuccból sanszos, hogy van fent 2 és 200 exáért is, és bizony, egy nagy szórású statokkal rendelkező darabnál lehet akár mindkettő reális ár. Eladói oldalról meg van egy csomó újonc, aki az amúgy is döcögős trade oldalon azt látja hogy az első 20-30 darab 1 exáért van fent és a perfekt rollos darabot is annyiért rakja fel, mert nem tudja, mit kellene nézni, viszont gyorsan kellene a pénz. Vagyis az 1 exa is reális ár, hiszen van belőle kínálat - ha csak pár percig is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T570 / i5-6300u
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- THE BARISTA PRO - SAGE SES878BTR - 3 év garancia
- Lenovo Legion 5 17ACH6H - RTX 3060 Ryzen 7 17,3 144Hz frissen szervizelt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- LG 65" 4K wifis okos TV 65UR76003LL
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest