Hirdetés
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
Igen, én vagyok ilyen játékos, értem a célzást. Azért írtam le, mert egy hét játéknál (főleg, ha mindenki azért sír, hogy milyen nehéz jó geart találni, mennyire kevés a loot) még arra számítottam, hogy a nem is legolcsóbb dealekre legalább válaszolnak.
"az életben nem fognak válaszolni hiába kopizod be akárhányszor az üzenetet" - ezért is írtam bele, hogy aki a copyzott üzenet után sem válaszol, azt hagyni kell a francba."10-20-30 exes itemeket ne akarj egy exért megvenni" - ezzel meg az a gond, hogy egy rahedli új unique van egy csomó új skill mechanika mellé. Ugyanabból a cuccból sanszos, hogy van fent 2 és 200 exáért is, és bizony, egy nagy szórású statokkal rendelkező darabnál lehet akár mindkettő reális ár. Eladói oldalról meg van egy csomó újonc, aki az amúgy is döcögős trade oldalon azt látja hogy az első 20-30 darab 1 exáért van fent és a perfekt rollos darabot is annyiért rakja fel, mert nem tudja, mit kellene nézni, viszont gyorsan kellene a pénz. Vagyis az 1 exa is reális ár, hiszen van belőle kínálat - ha csak pár percig is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LEGO klub
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest