Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janek2599
csendes újonc
válasz
Pro Koryak #5747 üzenetére
Az elv miatt. Tudod, ha megveszek egy készüléket 4-500e forintért, akkor nem akarok plusz kütyüket azért, hogy plusz kütyükkel hozza azt, ami egy ilyen kategóriás tv-től elvárható lenne 2017-ben. A gyártók filléreskedése zavar. Mennyibe került volna a Panának az, ha a készülék nem csak billentyűzetet és egeret kezel bluetooth-on, hanem mondjuk fülhallgatót is?!
-
Pro Koryak
addikt
-
-
Janek2599
csendes újonc
válasz
speedmetal #5741 üzenetére
Köszi az infót! Ez egy fájó pont az ex 780-al kapcsolatban.
-
sazo
tag
válasz
speedmetal #5739 üzenetére
Szia!
Nekem 58DX750E típusú TV-m van, amikor megkérdeztem a Panasonic Magyarország azt válaszolta, hogy a készülék csak HID (Human Interface Device) profillal kompatibilis Bluetooth eszközt tud kezelni, tehát billentyűzetet és egeret.
Üdv:
Z
-
speedmetal
tag
válasz
Janek2599 #5703 üzenetére
A mai napon vásároltam egy Panasonic RP-NJ300B bluetooth fülest, amit bár inkább telefonokhoz ajánlják, de tökéletesen tudom használni a Panasonic SV-SD950N mp3 lejátszómmal is vezeték nélkül - és persze a mobilommal is.
Viszont a Panasonic 50EX780E TV-mel nem sikerült felismertetnem :-( -
kmaro
csendes tag
Sziasztok a panasonic szervize a videopart.kft a 11 kerület Kalotaszeg u.28 ide vitt már valaki vissza dirty scern efektus hibával tv-t? Azaz függőlegessen fátyolos a tv olyan mint ha piszkos lenne balról-jobbra mozgasoknal és fordítva jobbról -balra pl: foci mecs nézésnel nagyon zavaró és gyors mozgásoknál pl :Xbox one fifa ,call of duty. Meg javították vagy jóvá írták nektek?
-
crissprivat
senior tag
Az én pana g20 plazmám mellett a nappaliban egy 55ös pana cx700 modell van. Szóval a családban valahogy a pana a nyerő. Úgy érzem,hogy maradnék ennél a márkánál,de elbizonytalanodtam. Nagy valószínűséggel várok a tv vásárlással,mivel írtam is,hogy nem sürgős,a jelenlegi még szépen teszi a dolgát. Arra gondoltam,inkább majd pana oledre váltanék lcd helyett. Még élőben nem láttam,de jókat írnak róluk. Az minőségibb váltás lenne. Jól gondolom? Nagyon szépen köszönöm az eddigi infókat,tanácsokat tőletek.
-
Piftuka
veterán
válasz
crissprivat #5724 üzenetére
Ebben a hozzászólásban írtam éppen erről a két típusról.
Nagyon mellényúlni egyikkel sem fogsz. Az adott típusra jellemző pozitívumok, negatívumok és jellemzők alapján érdemes döntened. (Természetesen azt követően, hogy meghatároztad, mennyit vagy képes és hajlandó költeni az új tévére.)
-
Piftuka
veterán
Abszolút megértelek. És sajnálom, hogy nálatok még ilyen "cudar" a helyzet!
Azért a UPC az utóbbi időben megint dinamikusabban terjeszkedik a nagyvárosok melletti kistelepülések irányába is. Bízzunk benne, hogy hamarosan neked sem kell "trükközni" mindenféle műholdas vevőkkel, mert egyetlen UPC médiakártya segítségével eléred majd az összes, neked tetsző, digitális csatornát!
Azt gondolom, hogy az EX780-nal nagyon nem tudsz mellényúlni. Az egyik legjobb 4K tévé, és még ár/érték arányban is egyre kedvezőbb.
Szerintem a "Black Friday" akciókat, és/vagy a karácsony előtti készletkipörgetést érdemes megvárni most már a vásárlással.
-
tomspice72
tag
válasz
Na ez a nehéz kérdés. Szerintem a kettő egy szint. Amelyik szimpibb.
-
kmaro
csendes tag
Panasonic 2017 èv legjobb gamer tv-i lettek még a csövesnek itèlt ex600nak is olyan a lag input-ja hogy 2 hèt kellet mire forza , COD, Gta V meg szokjan hogy itt keremszèpen gyorsasag van szinte nincs is lag. Magyarul olyan mint ha 30mb netrol at tèrsz 1000gb netre de komolyan valahol probaljatok ki
-
sting2
addikt
Sziasztok!
Olvasgatok, olvasgatok és azt veszem észre a nagy tudat tágítás közben, hogy ez a 58" EX780 egy kifejezetten jól sikerült tévécske, pláne ebben az ársávban.
Nekem csak a lehető legjobb PS4 Pro - Switch és tavasszal már XOX élmény teljes kiaknázására kell szinte.
Filmek, tévénézés, nagyon! nem szempont.
Akkor ez most a méltán híres" KS7000?? -
kmaro
csendes tag
válasz
muszurkefal #5729 üzenetére
Szia a E-B régió kódok.
-
muszurkefal
aktív tag
Sziasztok!
A következő kérdések merültek fel bennem Tv vásárlás előtt:
Panasonic Viera TX-58EX700x1.
Panasonic Viera TX-58EX700E és Panasonic Viera TX-58EX700B között van valami különbség?
2.
Találtam egy olyan információt, hogy az USB-meghajtók csatlakoztatása és kezelése eléggé nehézkesen megy a készüléknek. Ezzel a problémával találkozott valaki? Forrás: kommentek
3.
Mit jelent a VR-Audio True Surround hangzás? Ez jobb vagy rosszabb a Dolby Digitalhoz képest? Forrás: teljes specifikáció
4.
Általánosságban jó választás-e ez a modell, vagy tud valaki ajánlani jobbat azonos árkategóriában?Köszönöm
-
Lalikaw800i
csendes tag
válasz
hozelujiz #5718 üzenetére
Most találtam, Chrome-mal fordíttatva. : Íme néhány az EX780-ban alkalmazott beállításokról. Figyelmeztetés, azt mondom még egyszer, hogy ezek a beállítások csak a tesztpadon használt TV-t érintik, egyes elemek esetében megegyeznek, azonban még mindig vannak hiányok az egyik képernyőről a másikra.
Kép mód: Cinema (TNT / Sat) vagy Real Cinema (Blu-ray, UHD BD, VOD)
Háttérvilágítás: 10 (esti filmek), TV programok esetén mindenkinek kényelmes, de 20-30 jó kompromisszum
Kontraszt / fényerő / szín / színárnyalat: nincs retusálás
Élesség: újra, minden
színhőmérséklet kényelméért : Meleg 2 Világos
szín / remaster szín: letiltva
Adapt. Háttérvilágítást. : Minimális
Temp. Környezet: Ki
Zajcsökkentés: Ki
Remaster MPEG: Ki
Remaster. felbontás: letiltva
Intelligens képkocka létrehozása: minimális TV csatornákon vagy egyedi beállítás
Gamma: 2.4 (esti filmek) vagy standard gamma 2.2
Fehéregyensúly: nyereség R: + 1 / nyereség V -1 / R határ: -1 / limit V: +1
Színkezelés: Telítettség R -4 / Hue V +3 / Saturation V +6 / Fényerő V +3 / Saturation B -8 / Fényerő B -10 / Hue M +1 / Saturation J -2 -
crissprivat
senior tag
Köszi fiúk. Nem most lesz a csere,majd csak jövöre,de már most nézelödöm. Jó lenne kipróbálni mindkettöt legalább 1 hét erejéig,úgy könnyú lenne a döntés. Mondjuk nézegetem az LG OLED55B7 is. Jókat írnak róla,szóval tanácstalan vagyok. Már pár tesztet végignéztem,végigolvastam.
-
cujo69
tag
válasz
Én is pont e 2 modell között vaciláltam,végül a Panát választottam,végig olvasva,az összes topikot.Remélem,jól döntöttem
-
janman
csendes tag
válasz
Személyes tapasztalatom egyikkel sincs. Az utóbbi időben találtam egy jó összehasonlító oldalt: https://www.displayspecifications.com/en/comparison/b23e16f40
-
crissprivat
senior tag
Sziasztok. Nem futottam végig a topikot,lehet volt már téma. Csak az érdekelne,hogy melyik lenne a jobb választás. Pana 58ex780 vagy Sony 55xe9005. Általános használat,semmi extra. Ami lényeg,hogy egy Pana g20 plazmáról váltanék valamikor és hasonló megszokott képi minőséget szeretnék ha lehetséges. Köszi.
-
janman
csendes tag
válasz
Piftuka #5719 üzenetére
Sajnos nincsen kábeltévés elérhetőségem egyik szolgáltatóhoz sem. (UPC, Telekom, Digi) Fizikailag nincs vezeték behúzva senkitől az utcába. Szombathely melletti kis községben lakok. Pár éve még az internet is problémás volt, de mostanra ez a kérdés már megoldódott.
Tévézésre tehát marad a földi, szabadon fogható csatornák + valamilyen műholdas szolgáltató. Műholdas Digitv-m volt pár évig (annak saját beltérijével), de a MotoGP (amit évek óta nézek) közvetítések jogát, ami jó sokáig a Digitv-n volt, átvette a vajna-féle SpílerTV, ami csak a UPC Direkt, műholdas szolgáltatónál elérhető. Ott is csak SD-ben... Na mindegy, ez van.
Van jelenleg egy Panasonic plazmám + egy AMIKO saját műholdas beltéri a UPC okoskártáyával. Ezeket szeretném egy készülékre leegyszerűsíteni, mivel a púpom már tele van sok irányítóval. Más okokból (feleségem tévézési szokásai) kell az egyidejű felvétel és másik csatorna nézése, vagyis egy két tuneres tévé. LG tűnt sokáig befutónak, de kiderült, hogy csak a marha drága, OLED tévéiben van két tuner, ott sem mindegyikben. Samsung alapból nem szimpi, és mivel már van egy Panasonic plazma tévém, és egy Panasonic HDD-s, régi, analóg tuneres felvevőm, és ezekkel maxira meg is vagyok elégedve, elkezdtem a Panasonic jelenlegi tévékínálatában nézelődni, végül így jutottam el a 780-as sorozathoz. Két tuner van, és ahogyan látom a Panasonic nagyon ráfeküdt a két tuneres lehetőségek kiaknázására, és sok okosságot tett még a tévébe. Tehát most várom, hogy jó ára legyen az 50"-os kivitelnek, és alighanem az itt olvasottaknak is köszönhetően, egyet fogok vásárolni.
-
kmaro
csendes tag
Amgy fenyerő +5 háttér fény erö 70 adaptiv fényerö közép el is tünt a fátyolosodas. Lehet vissza sem viszem.
-
Piftuka
veterán
Értelek.
Nem gondolkodtál el azon, hogy egyetlen UPC médiakártyát használsz, és olyan csomagot, amelyben az összes, számodra fontos csatorna megtalálható?
Azért kérdezem, mert a "Spíler TV" a UPC digitális kábeltévé csatorna kínálatában is megtalálható. (Még HD változatban is.)
-
hozelujiz
tag
Sziasztok,
Van itt olyan PANASONIC TX-58EX780E tulajdonos , aki nálam jobban ért (egy hete vásároltam) hozzá és már beállítgatott rajta mindent? Tudna segíteni nekem, hogy mit és hogyan érdemes? Külső Media playerrel használnám.
Köszöntem.
-
-
senki66
senior tag
válasz
Baky1987 #5677 üzenetére
Ezek a trükkök vajon működik az 55EX600E-nél is, próbálta valaki, mert lehet, hogy ezen billen át, hogy mégiscsak ilyent rendeljek az LG helyett. Mivel a korábbi kérdésemre nem sok visszajelzést kaptam, ezért még vacillálok, nagyon jó lenne, ha EX600 tulaj is megerősítené, hogy ez nem csak EX780-nál működik.
KraX, fauv Ti esetleg próbáltátok már ezeket?
Nekem a felirat nagyon fontos, mert első sorban sorozatokat nézek és bár beszélek inglisül, de film, sorozat közben jobb szeretek nem "dolgozni" ráadásul nem csak angol sorozatokat nézek. -
kmaro
csendes tag
válasz
senki66 #5704 üzenetére
Szia ! Usb-töl mindent meg rág foleg mkv hd tartalmakat toltok le hibatlanul szagatas mentes minden a hangzas hoz nem ertek jack rol megy nekem egy sund bar 6 hanszoros eleg korekekt.
Anyi meg hogy van rajta usb 2.0 es usb 3.0 a 3.0 ba kell szerinrem a hdd.
A.uy pana tx49ex600e van most cserelem en is 55ex600e re. -
speedmetal
tag
Nagyon meg vagyok elégedve a TV képével, minden alkalommal, mikor megnézek rajta egy UHD HDR filmet, egy picit elcsöppenek :-)
Mivel csak filmeket (Blu-ray, 1080p mkv, 2160p hdr mkv) nézek rajta, nem tudok adekvát véleményt adni az SD adás képéről, de mikor véletlenül átkapcsolok a Comedy-re, nem hányom el magam rögtön ;-) -
Lalikaw800i
csendes tag
Semmi gond nincs a távirányítós barangolással. Egyáltalán nem lassú. SD adás kielégítőnek gondolom. Az öreg Pana plazmán valamivel jobb volt , de a ex780-on sem nézhetetlen. Ennek ellenére előnyben részesítem a HD csatornákat, T-home- nál a CoolHD szerintem eszméletlen jó. Filmeknél a 4K a neki való. Lehet gyönyörködni.
-
mozza
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a win10 alatt futó laptopom képernyőjét kitükrözni egy panasonic tx-42AS500-ra, de ez sehogy sem sikerül. A műveletközpontban a csatlakozás fület használva észleli egymást a két készülék, de az esetek 80%-ában némi gondolkodás után leállítja a tükrözést, a többi esetben elviekben csatlakozik, de csak egy fekete képernyőt jelenít meg a tv.
Kérem segítségeteket. Köszönettel.
-
janman
csendes tag
válasz
speedmetal #5709 üzenetére
Simán lehet elem probléma. Tekintve, hogy kiállítási darabról van szó, ami már ki tudja mióta van ott.
Te hogy vagy megelégedve a tévéd képével? 50"-on milyen az SD adás képe?
Köszi! -
janman
csendes tag
válasz
Piftuka #5707 üzenetére
Köszi a választ! Jelen pillanatban egy 4 éves, TX-P42X50, plazma tévém van, amiben nincs DVB-S, műholdas tuner, csak sima DVB-T/C-s tunere van. Valahogyan nézni akarom a műholdas csatornákat, mert ahol lakom, csak úgy tudom a Spíler-en lévő MotoGP futamokat nézni. Nem akartam UPC-s beltérit, hanem próbáltam megoldani saját beltérivel, így az UPC-s okos kártyára esett a választásom, lévén így egyrészt olcsóbb a havi díja a UPC-s csomagomnak, másrészt gondoltam, hogy a jövőbeni új tévémbe már lesz DVB-S, műholdas tuner, és akkor majd nem kell bajlódnom egy külön műholdas beltérivel.
Az "iker-tuner"-es cikk linkjét köszönöm!
Ma voltam a szombathelyi MM-ben, ahol volt egy 58EX780E-s tévé kiállítva, és ment rajta az MM-es reklám. Próbáltam a kirakott irányítójával a menüben kalandozni, de feltűnt, hogy mennyire lassan lehetett léptetni a menün belül. Nyomtam az irányító gombját, és semmi nem történt a képernyőn, egyszer csak hirtelen jó párat léptetett a menün belül a tv szoftvere. Kicsit lehangoló volt. A hasonló tv tulajokat kérdem: nálatok is aránylag lassú a tv menüjén belül a lépegetés?
Amúgy a tévé lába valami iszonyat erősnek tűnik! -
Piftuka
veterán
"Eddig jól tudom, igaz?"
Jól tudod, viszont nem értem, hogy ha van médiakártyád, miért használsz beltéri egységet is? Van olyan csatorna, amit csak azon keresztül érsz el?
Egyébként az "Iker HD Tuner" lényegét egy pár évvel korábbi PH!-s hírben remekül ismertetik.
-
Piftuka
veterán
válasz
kbyte1024 #5695 üzenetére
"Tervezek tv-t vlltani és ezt is nézegetem.Panasonic TX-50EX700E 50" LED smart TV
valakinek tapasztalat vagy valami vélemény?"Milyen tévéről váltasz, és milyen körülmények között, milyen tartalmakkal fogod nézni a tévét?
Az EX700 egy korrekt készülék a maga kategóriájában. 60 Hz-es, VA panelt kapott, korrekt a kontraszt értéke, fekete szintje, és rendelkezik a Panasonic saját "Backlight Scanning" megoldásával, amelynek köszönhetően a mozgásmegjelenítésben jobb az átlagnál.
SD és Full HD tartalmakkal kifejezetten szép képe van, 4K felbontásban korrekt teljesítményt nyújt, de a HDR-t azt felejtsd el.
Sokan itt a fórumtagok közül is elégedettséggel használják, de az elmúlt időszakban ketten is belefutottak nem homogén panellel szerelt változatba.
Összességében ebben az árban, a belépő szintű 4K-s tévék között nincsen jobb alternatíva.
Ám, ha számodra a 4K nem fontos, én inkább egy SONY 50W808C tévét vennék.
Ugyanis minden egyéb tekintetben klasszisokkal jobb készülék. (Ha pedig megint leárazzák 160.000 forintra, mint 2 hete, akkor pedig abszolút "Best Buy".)
-
janman
csendes tag
Sziasztok! Egy 50EX780E vásárlása előtt állok. Nagyon kell a típus kettős tunerének tudása, vagyis egy időben egy műholdas csatornáról felvétel + egy másik szabadon fogható csatorna nézése.
Javítsatok ki, ha valamit rosszul tudok. UPC Direkt kártyám van jelenleg, amit egy AMIKO beltériben használok. Ahhoz, hogy a Pana tévében tudjam használni, kell egy Irdeto CI+-os adapter. Ekkor fogom tudni az UPC Direkt csatornáit fogni, és akár venni is. Emellé a földi szabadon fogható bármelyik csatornát és is lehet nézni vagy venni. Eddig jól tudom, igaz?
Ami nem tiszta: nem értem a tv neten fellelhető leírásában az "iker HD tuner" elnevezést! Mi a fenét takar? Mitől iker?
Magáról a tv képi és egyéb tudásáról már sok minden jót írtak a tulajok korábban, azzal azt gondolom nem lesz probléma. Jelenleg egy HD-Ready Pana plazmám van, vagyis várhatóan hasonló jó vagy még jobb képminőséget hozhat majd az új tévé. Viszont ez a "TV Anywhere" szolgáltatás tényleg jól működik? Használja ezt a jelen lévő tulajok közül valaki?
Köszönöm a válaszokat előre is! -
senki66
senior tag
Némi LG-is kitérővel, úgy néz ki még is csak Pana TX-55EX600E lesz a tévém. Akinek van tapasztalata meg tudná mondani milyen a lejátszója, feliratokat, hangsávokat lehet kezelni váltani? Ha nem, milyen media playert tudnátok hozzá ajánlani. Még az LG UJ6307-hez rendeltem, egy DAC 5.1-et, de gondolom arra nem lesz szükségem, ha media playert kapcsolok rá, vagy még is? Mivel a tévé nem tudja a DTS-t, de az optikai kimenetére csatlakoztatom a DAC 5.1-et, akkor mégis csak kinyerhető a DTS hang?
Ja és még egy kérdés USB-s egeret, klaviatúrát megeszi vagy valami speciális kell hozzá? -
Janek2599
csendes újonc
Kedves Panasonic ex780 tulajok tudtok valamit mondani azzal kapcsolatban, hogy a készülékhez lehet-e bluetooth fülest csatlakoztatni, illetve használni?! Előre is köszi az infót! 😉
-
cujo69
tag
Berendelve E-Digitál tól az 58 EX780,azt mondták 1hét kb,remélem nem lesz több....várós
-
kmaro
csendes tag
válasz
Lalikaw800i #5700 üzenetére
Ezt tudom! De ilyen mertekben ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Proxmox VE
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest