Hirdetés
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Hővezető paszták
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Két helyen szoktam cserélni, illetve én a css file-okat is szoktam módosítani, mert az eredeti asus_logo.png csak 151x70px, még az összes többi logó 220x100px, tehát hely van. Mindezt közvetlenül az image file összeállítása előtt, a buildelés végén. Ehhez persze meg kell állítani a folyamatot, amit úgy érek el, hogy a build indítása előtt a...
./padavan-ng/trunk/vendors/Mediatek/Makefilefile-t módosítom az alábbi képnek megfelelően, kiegészítve ezzel a két sorral:
echo "Press ENTER to continue..."
read DISCARDEnnek eredményeképp aztán a build folyamat legvégén le fog állni a futás, akkor csináld meg az alábbiakat.
Szóval a logó file-t az alábbi két helyen szoktam cserélni...
./padavan-ng/trunk/romfs/www/bootstrap/img/asus_logo.png
./padavan-ng/trunk/user/www/n56u_ribbon_fixed/bootstrap/img/asus_logo.pngAztán ha szeretnél az eredetitől nagyobb méretű képet használni, akkor a...
./padavan-ng/trunk/romfs/www/bootstrap/css/main.css
file-ban megkeresed ezt a részt...
#logo {
background-image: url("/bootstrap/img/asus_logo.png");
width: 220px;
height: 100px;
margin-top: 40px;és a méreteket átírod így, 220x100px-re, majd a...
./padavan-ng/trunk/romfs/www/bootstrap/common-theme/css/main.cssfile-ban szintén.
div.asus {
background-image: url("/bootstrap/img/asus_logo.png") !important;
width: 220px !important;
height: 100px !important;
}Ezután a...
./padavan-ng/trunk/user/www/n56u_ribbon_fixed/bootstrap/css/main.css
./padavan-ng/trunk/user/www/n56u_ribbon_fixed/common-theme/css/main.cssfile-okban megcsinálod ugyanezt. Ha kész, akkor nyomsz egy ENTER-t a build ablakban, és néhány másodperc múlva kész is az új fw, remélhetőleg a saját logóiddal.
Ja igen, és múltkor kérdezted, az entware-el (curl-el) kapcsolatban is, hogy mit, mikor és hova. Azt ugyanitt a megállítás alkalmával szoktam megcsinálni, bemásolni minden egyéb kívánt tartalmat a ./padavan-ng/trunk/romfs/ mappa alá, de sajnos nem régen valamit változtattak, és például a ./padavan-ng/trunk/romfs/opt/ mappa tartalma így sem kerül be, vagy csak hiányosan kerül be a firmware-be. Ennek okára lenne jó rájönni, és valami megoldást találni rá, de ez eddig nekem sem sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számítógép javítás Budapest Laptop szerviz WiFi és router beállítás
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest