Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Két helyen szoktam cserélni, illetve én a css file-okat is szoktam módosítani, mert az eredeti asus_logo.png csak 151x70px, még az összes többi logó 220x100px, tehát hely van. Mindezt közvetlenül az image file összeállítása előtt, a buildelés végén. Ehhez persze meg kell állítani a folyamatot, amit úgy érek el, hogy a build indítása előtt a...
./padavan-ng/trunk/vendors/Mediatek/Makefilefile-t módosítom az alábbi képnek megfelelően, kiegészítve ezzel a két sorral:
echo "Press ENTER to continue..."
read DISCARDEnnek eredményeképp aztán a build folyamat legvégén le fog állni a futás, akkor csináld meg az alábbiakat.
Szóval a logó file-t az alábbi két helyen szoktam cserélni...
./padavan-ng/trunk/romfs/www/bootstrap/img/asus_logo.png
./padavan-ng/trunk/user/www/n56u_ribbon_fixed/bootstrap/img/asus_logo.pngAztán ha szeretnél az eredetitől nagyobb méretű képet használni, akkor a...
./padavan-ng/trunk/romfs/www/bootstrap/css/main.css
file-ban megkeresed ezt a részt...
#logo {
background-image: url("/bootstrap/img/asus_logo.png");
width: 220px;
height: 100px;
margin-top: 40px;és a méreteket átírod így, 220x100px-re, majd a...
./padavan-ng/trunk/romfs/www/bootstrap/common-theme/css/main.cssfile-ban szintén.
div.asus {
background-image: url("/bootstrap/img/asus_logo.png") !important;
width: 220px !important;
height: 100px !important;
}Ezután a...
./padavan-ng/trunk/user/www/n56u_ribbon_fixed/bootstrap/css/main.css
./padavan-ng/trunk/user/www/n56u_ribbon_fixed/common-theme/css/main.cssfile-okban megcsinálod ugyanezt. Ha kész, akkor nyomsz egy ENTER-t a build ablakban, és néhány másodperc múlva kész is az új fw, remélhetőleg a saját logóiddal.
Ja igen, és múltkor kérdezted, az entware-el (curl-el) kapcsolatban is, hogy mit, mikor és hova. Azt ugyanitt a megállítás alkalmával szoktam megcsinálni, bemásolni minden egyéb kívánt tartalmat a ./padavan-ng/trunk/romfs/ mappa alá, de sajnos nem régen valamit változtattak, és például a ./padavan-ng/trunk/romfs/opt/ mappa tartalma így sem kerül be, vagy csak hiányosan kerül be a firmware-be. Ennek okára lenne jó rájönni, és valami megoldást találni rá, de ez eddig nekem sem sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VGA kibeszélő offtopik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Vatikánba költözik az AI
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Bioshock 2 Special Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Kingston HyperX FURY 16GB (2x8GB) DDR4 2666 MHz HX426C16FB3K2/16
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest