- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szatesz
őstag
Nekem is ezvolt vele eloszor en is ezt hittem hogy tul sok fesz kell neki aztan allitgattam és nem is kell hozzá sok fesz csak jol bekell loni....Ne kerdezz beallitast mert annyit allitgattam...
Nem emlexem mar pontosan rá... de 525 fsb n is stabil volt a ramom a g skill 1866 cl7 en az ocz meg 1800 cl7 en is ....És nekem nem melegedett semelyik.....Amugy JNL csippes
-
Szatesz
őstag
Nah elég szépen megindult 525x8 stabil és 1860 cl7 is stabil lett
rakell csak jonni a dogokra
De lehet megvalok majd tole mert mar regen volt R.O.G lapom..És érkezik a Rampage Extreme...
-
Szatesz
őstag
Kiprobalom a lapot a 0503 as biossal is ha valaki betudja linkelni nekem mert nem talalom az asus honlapjan.....ÉS ez a 0505 os bios nemjott be lehet nem az asus oldalarol kellett volna leszednem..
-
Szatesz
őstag
Nah szoval SzlobiG mester..jo a lap de csak 400 as straps al mukodik jol nekem rosszul irtam az elobb..Nem mintha nemlenne elég
Csak ennyi ido kellett meg rajovok
Lehet a bios baszakodik mert az asus oldalarol szedtem le
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest