- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
Köszönöm, szuper! A proci bővel 1,3 V alatt megy 4 GHZ-en (kb. 1,26 V-on, de mivel egy csomó feszt, CPU PLL, FSB VTT, NB, stb. nem lehet monitorozni, ezért sokkal nehezebb belőni a procit stabilra, mert nem tudom valójában mennyit kap.). Ráadásul elég nagy CPU fesz. dropja, de amúgy tök stabl lap, nagyon jó memkezeléssel. Én most 8x500-on hajtom, így a ramok 2000 Mhz-en mennek CL8-ban 1,98 V-on, igaz 2T-ben (de ez szerintem is csak nagyon minimálisat számít) PL7-ben. Amúgy még 1333 MHz-en sem tudom az 1866-os Celljeimet 1T-ben használni, a gép el sem indul így.
Mindenesetre sokkal jobb ez a lap mint az X38-as ME, pl. a windows legalább félperccel hamarabb töltődik be!Amúgy már majdnem vettem az Ebay-en még egy garnitúra kék Cell kitet, de aztán más vitte el. Mondjuk nem bánom annyira, mert a múltkori csak 160 euróban volt, ez most 250 körül lett volna postával. De akkor lehet, hogy várok a 2x2 gigásokra...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Samsung Tab S9 FE 5G 128GB Csak kipróbált! Jótállás: 2026.11.17.-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest