- Micro Four Thirds
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
Jaj, ne már!
Nem akartam én itt kötekedni, csak egy pillanatig azt hittem, hogy a legújabb Everest valamelyikében megtaláltuk a tutit, s mégiscsak ki lehet csalogatni a lapokból azopkat a feszértékeket, amelyekre bizony tuningnál nagy szükség lenne (pl. NB, RAM). Aztán láttam, hogy ez nem jött össze, vagyis felesleges volt erről beszélni...
-
AirBooms
addikt
-
Exhodus
tag
Szerintetek mennyivel menne többet P5E3 Premium, 2x2 Giga Diablo DDR3-al, 450-es fsb-n tehát 1800-as ram frekin (ez a diabló is 2000-es) Mint egy Rampage Formula 2x2 giga Corsair Dominatorral DDR2, (a több alkatrész adott: Q6600, ATi 4870 CF, winyók Raid0-ban) Pontosabban arra lennék kíváncsi hogy játékok alatt lenne e érezhető különbség szerintetek, ha igen kb mekkora?
-
Exhodus
tag
Mondjuk ezek a németek is balfaszul tudják felrakni a képeket, nem elég hogy nem egy kép, de még ráadásul rákattintás után külön ki kell nagyítani a képet, akkor meg a lapra nyitja meg, szóval nem tudsz kettőt egyszerre nézni, váááá hogy lehet így adatokat összehasonlítani
Ami viszont érdekes, nézelődés közben találtam itt egy másik összehasonlító tesztet is, ahol az Msi X48 Platinummal hasonlítják össze a P5e3 premiumot, és baromi jól tartja magát az Msi lap, igaz nem tudom legyőzni ezt a mélyről jövő utálatot amit az Msi lapok iránt érzek, jelenleg is az van igaz, de ez is a fő ok amiért utálom
-
Exhodus
tag
-
Exhodus
tag
Sajna a külföld megint nem pálya, áfás számla kell és nem a saját nevemre, nemtom hogy nézne ki a cég könyvelésében hogy külföldről rendelt alkatrészt az amúgyis irodai célra túlméretezett gépébe, ha egyáltalán tudnék szerezni róla áfás számlát, de nemtom hogy megy ez nem szoktam külföldről rendelni
Tudom lehetetlen tudok lenni, de ha egyszerű lenne menne magamtól is a döntés
-
SimonYana
addikt
Csak javítják!
Akkor dobom vissza gariba.Az van írva,hogy duallban 1600,1800,2000.
Ezt most is tudnia kellene.Ha tudnám mit hozzak helyette már vissza is dobnám.
Egyébként ezen kívül minden ok vele.Nekem elhihetitek,mert én telepakolom!Szerinted ezt megoldja a biosfrissítés?
-
SimonYana
addikt
Természetesen a 2-4-est!
Próbáltam kis feszemelésel a ramoknak,de nem mertem nagyon belenyulni.Gyári az 2 volt.
Kicsit emeltem,de nem volt változás.
Szerinted ezt biosal javítják majd,vagy mi lesz vele?
Gondolom,ha megy a ramom 1860-on is szólóba akkor azokal nem lehet gond.
-
SimonYana
addikt
No Meg van a gondom részben!
szókóban mind a 2 ram megy mint a veszedelem,de duallban csak 1600-ig megy.
single 1860Mhz-465 FSB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- OpenWRT topic
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Micro Four Thirds
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest