- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
domi007
őstag
Hi,
Kisé kimaradtam a fórumból, mert összevissza jártam a nyáron, de végre itt vok. Na szóval tegnap úgy döntöttem, hogy megpróbálom megtolni a kis Celeron D-t. AGP, PCI lefixál, sőt régebbi tapasztalat miat memória is....Na és újra előjött a régi probléma, amit leírtam néhány oldallal előbb:
A memnek 3 állítása lehet:
266MHz--sz@r, a Windows el sem indul, olyan lassú
333MHz--kicsit jobb, elindul a windows, de az alpból automatikusan induló progik (NAV,Skype) már nem töltődnek be a ramba, legalább 10 percen küszködött a Windows, majd egy resettel és BIOS visszaállításal helyrehoztam arendszert.
Auto--Hát ezzel megy a gép, de kb 3,1GHz-s procinál tovább nem bírja a mem(amit meg is értek, mert nem egy tuning darab)
Szóval kellene vmi megoldás....
Olvastam az előttem hozzászólónál az átírt BIOS-okról..Lehet, hogy nekem is ez lenne a megoldás?Olyan BIOS, amin rugalmasabban lehet állítani a mem frekit?
Boocsi, hogy újra feltesezm a kérdést, de az előzőkben asszem nem sok választ kaptam, ami segített volna(ez nem szemrehányás akar lenni!)
THX!
u.i.:az előző hozzászólást kicsit pontosítom, mert abban elméletben gyorsabb volt a gép(pl. ott azt írom, hogy betöltődött a windows 266MHz-nél--nos ez nem igaz, tehát az itteni adatok a jók, és pontosak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivaldi (böngésző)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen program, ami...?
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Intel I5-8400 / Akciós Ár!
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte H610M S2H DDR5 alaplap, LGA1700 foglalat, Intel Core I5-13400f 2.5GHz, Arctic proci hűtő.
- Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: 600ezer Ft!)
- Intel I5-8500 / Akciós Ár!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest