Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Temesvari

tag

Sziasztok!
    Segitségeteket szeretnem kerni. Nem vagyok jartas még a processzor-tuningban :)
    Van nekem egy P4-es Prescott magos, SL7PM tipusu processzorom, E0-steppinges.
    Abit IC7-es lapban hajtom, eleg jokat hallottam regebben rola, tuning téren, 2x1Gb DDR400-as Kingmax-rammal.
    A kerdesem az lenne, hogy amikor huztam a processzort, elsonek rogton beallitottam az 'AGP Ratio: FIXED-re' , aztan a 'DRAM-ot pedid 5:4-hez', a procit felhuztam 227FSB-re (effektiven ez 3405Mhz-et jelent) okés, Y, ujrainditom a gepet, elindul. Semmi, mikor van egy olyan resz ahol (azthiszem) IRQ-t meg PCI eszkozoket ellenoriz, utana kiir egy olyat hogy 'Veryfing Pool Data'. (neharagudjatok hogy ha idiotasagokat hordok ossze, fejbol mondom) . Itt ezt a szoveget bese tolti már, aztan csak egy reset oldja meg. Probaltam kisebb FSB-vel meg mas 'idozitessel az 5:4-hez' kepest de ugynez. Aztan lejebb vettem 1:1-re az FSB:DRAM kombot, es felhuztam 220-ra a proci FSB-jet, ugye ez 220/220-at jelent. Fel orat jatszottam nagy oromomre, aztan ujraindult a gep, es mindig ezt csinalja :S Hogy kene nekem ezt ugy intezni hogy az álom 227-menjen a procko ?:))
    Bocsi h ilyen hosszu irás lett.. :B

Új hozzászólás Aktív témák