Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Temesvari
tag
Sziasztok!
Segitségeteket szeretnem kerni. Nem vagyok jartas még a processzor-tuningban
Van nekem egy P4-es Prescott magos, SL7PM tipusu processzorom, E0-steppinges.
Abit IC7-es lapban hajtom, eleg jokat hallottam regebben rola, tuning téren, 2x1Gb DDR400-as Kingmax-rammal.
A kerdesem az lenne, hogy amikor huztam a processzort, elsonek rogton beallitottam az 'AGP Ratio: FIXED-re' , aztan a 'DRAM-ot pedid 5:4-hez', a procit felhuztam 227FSB-re (effektiven ez 3405Mhz-et jelent) okés, Y, ujrainditom a gepet, elindul. Semmi, mikor van egy olyan resz ahol (azthiszem) IRQ-t meg PCI eszkozoket ellenoriz, utana kiir egy olyat hogy 'Veryfing Pool Data'. (neharagudjatok hogy ha idiotasagokat hordok ossze, fejbol mondom) . Itt ezt a szoveget bese tolti már, aztan csak egy reset oldja meg. Probaltam kisebb FSB-vel meg mas 'idozitessel az 5:4-hez' kepest de ugynez. Aztan lejebb vettem 1:1-re az FSB
RAM kombot, es felhuztam 220-ra a proci FSB-jet, ugye ez 220/220-at jelent. Fel orat jatszottam nagy oromomre, aztan ujraindult a gep, es mindig ezt csinalja :S Hogy kene nekem ezt ugy intezni hogy az álom 227-menjen a procko ?
Bocsi h ilyen hosszu irás lett..
Új hozzászólás Aktív témák
- Routine teszt
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Interactive Brokers társalgó
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

RAM kombot, es felhuztam 220-ra a proci FSB-jet, ugye ez 220/220-at jelent. Fel orat jatszottam nagy oromomre, aztan ujraindult a gep, es mindig ezt csinalja :S Hogy kene nekem ezt ugy intezni hogy az álom 227-menjen a procko ?