Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Van nekem egy TP-Link WR841ND (legfrissebb fw)+DIGI Net (40/20) kombób. Nincs egy hetes egyik se, viszont pár napja feltűnt h furcsán mindenhol baromi lassú a feltöltésem. Csináltam 1 sebesség mérést a digi-s mérőoldalon és hát a 20mbit helyett csak 100-200kbyte/s-el dobálja felfelé az adatokat! Ez baromi nagy különbség. Ha csinálok 1 router restartot akkor 1-2 percig megvan a teljes sávszél de aztán visszaesik maradandóan. Ált. 2gép használja a netet az enyémen torrentezés is megy rendesen. Először arra gyanakodtam, hogy itt is az utorrent UPnP-vel megöli a routert vagy egyéb módon túlterheli, de még ha csak be sincs kapcsolba ez a gép akkor is ugyan így fent áll ez a jelenség. Nemtom számít-e, de a torrentes gépen fix ip van beállítva.
Tudna esetleg vki vmi okosat mondani erre a jelenségre, mert már szétbaltáz az ideg...
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest