Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPad topik
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello! Hogyan lehet a fiókomban lévő játékokat kölcsönadni haveromnak? Pl ő is megosztaná az övét, én az enyémet. Csak úgy, ha megadom a jelszavamat neki? Vagy van erre más lehetőség is?
-
válasz
HollyBoni
üzenetére
Mert lehet, hogy az originbe csak valami bug segítségével jutott be, de az email cím azért fontos mert nekem telefonon a mailemre küldtek egy kódot amit vissza kellett olvasnom az ügyfélszolgálatosnak, ezzel igazoltam magam. A gmailt meg az origint feltörni másként kell, nem biztos, hogy mindkettőt fel tudja törni a "jóakaró".
-
válasz
HollyBoni
üzenetére
Úgy látom egyre több a fiókfeltörés, az enyémet is feltörték nemrég, de a héten sikerült visszaszerezni. Amúgy nem kell megijedni a telefonos ügyfélszolgálaton mondták, hogy játékot nem tudnak törölni és elvinni, max játszani tudnak. Fontos, hogy az eredetileg használt email cím jelszavát változtasd meg. Ha ahhoz hozzáférsz, akkor meg lehet menteni a fiókot.
-
Hello! Feltörték a fiókomat, írtam az EA supportnak. Általában mennyi idő míg válaszolnak? Kb 2 hete törték fel, csak tegnap vettem észre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Tőzsde és gazdaság
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Magisk
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest