Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDMI topic
- Projektor topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
banhammer
veterán
válasz
laceszgamer
üzenetére
Ha van idom es beugrik, hogy megvettem, felraktam akkor szoktam multizni vele.
-
banhammer
veterán
Most nézem, hogy leárazáso vannak az Origin-en.
Pl.:
Titanfall, Dragon Age II 9.99 euro. -
banhammer
veterán
Nekem se akar fellépni a szerverre.
-
banhammer
veterán
Már írtam, hogy anno pár hónapja volt valami adatszivárgás valamelyik oldalon (ezt a supportos ember mondta) és gondolom az onnan megszerzett cimekkel, jelszavakkal bepróbálkozott, bepróbálkoztak emberek.
Az tényleg az én saram, hogy itt is ugyan azt a jelszót használtam.
Pontosabban itt kezdtem azt a jelszót használni és megszoktam (azonos jelszó és az elején levő számokat variáltam).
User error aláírom.
Lehet röhögni, a konzekvenciát levontam és levoni.Azt azonban meg kell hagyni, hogy a Steamnek jobb az azonosítása.
-
banhammer
veterán
Annyi eszem azért volt, hogy hiába kattintottam a linkre nem írtam be semmit.
Amúgy se lehetett semmit beírni, mert ahogy néztem az EA hivatalos oldalára vezetett.
De az valahogy nem akart működni.
Így azonnal az Origin Login részhez mentem, de ott meg nem kaptam meg a leveket.
Mint kiderült az összes ismétlem az összes ellenőrzést átírta a hacker.
Szóval semmire se mentem ezzel.
Így felhívtam a supportot és elsírtam a bánatom.
Mondtam, hogy számlákkal (OTP bank kivonat), ha kell fényképekkel tudom bizonyítani, hogy a tulajdonomban vannak a játékok.
Megnyugtatott, hogy no para, kéri az egyik játékom szériaszámát, hogy be tudja azonosítani a tettest.
Megadtam a Crysis 3 szériaszámát és innen már könnyen ment a dolog.
Visszaírta az email címem, megadtuk közösen két biztonsági kérdésre a megfelelő jelszavakat, én később bekapcsoltam a két lépcsős azonosítást.Rendesen beszartam és az intézés közben kicsúszott a számon pár csúnya szó, hogy mit műveljen kivel az ukrán illetőségű ember.
Nem mondom, hogy sok játékom van, de azokért fizettem eleget, hogy leverjen a víz amikor megláttam, hogy nem tudok belépni az Originbe.
-
banhammer
veterán
Az egésznek a külön tanulsága az, hogy mindig legyen egy dobozos EA játékunk amivel be tudják azonosítani a lopott accountunk.
-
banhammer
veterán
válasz
F_Zolee
üzenetére
Most hívom.
Azt mondja a support, hogy valami ukrán fazon törte fel az Originem.Most már meg van változtatva a jelszó, dupla lépcsős azonosítás van bekapcsolva.
A support szerint anno kiszivárogtak valahonnan emailcímek és jelszavak amikkel bepróbálkoztak mindenhol, mert ukrajnából, egyiptomból jöttek kérések.
A supportnak meg hatalmas köszönet innen.
Rendesen leizzadtam.Az ukrán embernek meg azt üzenen innen a fórumon keresztül, hogy: "REMÉLEM AZ ANYÁD SÍRJÁRA VETTÉL VOLNA VIRÁGOT A JÁTÉKAIM ÁRÁBÓL TE ALJAS KIS FÉREG!"
-
banhammer
veterán
Basszus lehet, hogy "kiraboltak"?
-
banhammer
veterán
Nem mennek az Origin szerverek?
Vagy mi a franc van itt?Kaptam egy ilyen levelet:
"Beállítottuk fiókodon az Origin belépési ellenőrzést.
Szia, xxxxx!
Szép munka! Úgy döntöttél, növeled Origin fiókod védelmét a belépési ellenőrzés bekapcsolásával.
Mostantól kérünk tőled egy további biztonsági kódot, amikor nem felismert eszközről jelentkezel be. Amikor ez történik, csak add meg az általunk e-mailben vagy telefonon küldött kódot, bármelyiket is választottad beállítás közben. Ha ősellenséged dematerializálta telefonos vagy e-mail fiókodat, a tartalékkóddal mindig bejelentkezhetsz. Itt bővebb tájékoztatást olvashatsz a tartalékkódokról.
Ha meggondolod magad biztonsági kódod kézhezvételének módjával kapcsolatban, menj a Biztonság fülre a Saját fiók oldalon, és szerkeszd a beállításokat.
Üdv,
Az Origin csapat"Majd egy ilyet:
"Szia nikita_152631!
Szeretnénk gondoskodni fiókadataid helyességéről és biztonságáról, ezért minden egyes alkalommal egyeztetünk veled, amikor valami megváltozik. 2015. február 9. 15:11:00 GMT időpontban az Origin fiókodhoz társított e-mail cím a következőre változott:
pisaarev2000@gmail.com.
Helyes ez az információ? Amennyiben igen, kérjük, lépj be a fenti címhez tartozó postafiókba, hogy megerősítsd a címváltoztatási szándékodat.
Ha ezt a változtatást nem te kezdeményezted, kérjük, ide kattintva állítsd vissza a régi e-mail címedet , majd cseréld le a jelszavadat. Ha további segítségre van szükséged, kérjük, vedd fel a kapcsolatot az Origin Támogatóközponttal.
Köszönettel,
Az Origin csapata"Valaki feltörte az Originem?
A levélcímemen (gmail) semmi gyanús tevékenységet nem láttam.
Az Originnen tegnap játszottam, beengedett, játszottam.
Másnál is van ilyen probléma vagy én szívtam egy nagyot ezzel?Az email címemre nem jön(nek) meg a jelszóváltoztatási kérelmek.
NEM a felhasználói nevem adtam meg hanem direkt az email címem amit bő 2 éve használok. -
banhammer
veterán
válasz
laszlodomoko
üzenetére
Nálam még mindig nem megy a bolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sorozatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest