-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Youri
veterán
- support kiveszi
- nem kell felhő, eszembe nem jutna bekapcsolni egy féléves szoftverben egy ilyen érzékeny funkciót
- ilyet nem tapasztaltam
- ilyet nem tapasztaltam
- ilyet nem tapasztaltam
- igen, csak annál, mert az az első origines játék, mivel a többit csak utólag beletetted, már amit lehetett, de a bf3 eleve originre jelent meg
- ilyet nem tapasztaltam
- megesett steamen is már -
oriic
HÁZIGAZDA
Na ezek közül egyedül a bf3 béta az ami zavar. De support az is eltünteti. Illetve ami zavar még hogy az ingyenes játékokat sem lehet törölni. (nálam véletlenül van egy sims 3 teaser)
Steam-hez hasonlítani nem lehet tényleg. Annak is voltak gondjai amikor indult, lassan 10 éves lesz. Pár év múlva az origin is stabil lesz szerintem. Én elvagyok most vele, ha pár hónapon belül behozzák az olyan akciózásokat mint steam-nél(féláras, negyed áras kedvezmények) akkor jó lesz ez is.
polonic:
Köszi, volt akkor egy kis képzavar.

Új hozzászólás Aktív témák
- HP Z240 munkaállomás több darab (Intel Core I7-6700, 8GB DDR4)
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A55 - 256 GB - kék (311) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Minőségi dobozos Asus TUF RTX 3070 VGA kártya garanciával!!! AkciÓÓÓ
- Apple iPhone 14 Pro - 256 GB - szürke (310) Használt, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)