Hirdetés
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Sziasztok!
Valaki indított már ezeknél az idiótáknál „ügyet”(case) valami probléma megoldása érdekében, és ha igen sikerült ezzel megoldani, vagy ne is küzdjek? Csak azért kérdezem, mert már harmadszor írom le nekik, hogy nem tudom cserélni az ea fiókomban regisztrált email címem, mert mielőtt megadnám az újat, küld egy ellenörző kódot, de azt a régire, de oda hiába, az nincs. Már az is nehezen ment, hogy az új címemere válaszoljanak, kellett hozzá 3 üzenet(az eddigi 6-7-ből), pedig az „ügy” indításánál eleve nem azt adtam meg válasz email címnek, ami regisztrálva van, nyilván(itt van rá lehetőség). Most ott tartunk, hogy kaptam egy linket, le tudom cserélni vele a jelszavam, és lezárták az ügyet, azzal, hogy javítva. Hogy mi van? Minek kellett jelszót cserélni? Semmi nem történt, az email cseréhez ugyan úgy a régi, már nem létező címre akarja küldeni a kódot. Ezek ennyire ostobák, vagy én volnék a bóbita, én néztem be valamit? Áhh mindegy, újra nyitottam az ügyet, nem másikat, mert akkor kezdheteném előről az egészet, mondjuk kb. most is ott tartok. Valaki mondja már azt, hogy ha nehezen is, de meg tudta oldani a problémáját ezekkel, azt se bánom, ha hazudtok, csak legyen egy kis remény.

Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- MSI Z390 Tomahawk + Intel I7 9700K + Be Quiet torony + 2x16GB DDR4 3000Mhz (Garancia)
- ZOTAC RTX 4080 16GB AMP Extreme AIRO
- Transcend ÚJ 512Gb nvme m.2 2280 SSD
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest