Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DRB

senior tag

Sziasztok!

Valaki indított már ezeknél az idiótáknál „ügyet”(case) valami probléma megoldása érdekében, és ha igen sikerült ezzel megoldani, vagy ne is küzdjek? Csak azért kérdezem, mert már harmadszor írom le nekik, hogy nem tudom cserélni az ea fiókomban regisztrált email címem, mert mielőtt megadnám az újat, küld egy ellenörző kódot, de azt a régire, de oda hiába, az nincs. Már az is nehezen ment, hogy az új címemere válaszoljanak, kellett hozzá 3 üzenet(az eddigi 6-7-ből), pedig az „ügy” indításánál eleve nem azt adtam meg válasz email címnek, ami regisztrálva van, nyilván(itt van rá lehetőség). Most ott tartunk, hogy kaptam egy linket, le tudom cserélni vele a jelszavam, és lezárták az ügyet, azzal, hogy javítva. Hogy mi van? Minek kellett jelszót cserélni? Semmi nem történt, az email cseréhez ugyan úgy a régi, már nem létező címre akarja küldeni a kódot. Ezek ennyire ostobák, vagy én volnék a bóbita, én néztem be valamit? Áhh mindegy, újra nyitottam az ügyet, nem másikat, mert akkor kezdheteném előről az egészet, mondjuk kb. most is ott tartok. Valaki mondja már azt, hogy ha nehezen is, de meg tudta oldani a problémáját ezekkel, azt se bánom, ha hazudtok, csak legyen egy kis remény. :D

Új hozzászólás Aktív témák