- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Androidos tablet topic
- AMD FX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
dredbiro
senior tag
Sziasztok! Hogy lehet életkort módosítani mert reginél rosszat sikerült megadnom?
-
dredbiro
senior tag
válasz
Zoltanberta2
üzenetére
nálam is ugyanez a helyzet pedig szeretném megvenni az Airborne-t de már sokadszorra is kidobja a hibát

-
dredbiro
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék játszani a BF3-al, de 2 napja csak initializing-ot ír ki a böngészőben kattintás után,nálam van a gond vagy globális szinten? -
dredbiro
senior tag
válasz
Alcatraz13
üzenetére
próbáld meg uninstalállni az origin-t, a telepítési helyét manuálisan töröld (biztonsági mentést azért készíts,ha van miről )
-
dredbiro
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Megpróbáltam,köszi, sajna egyik sem működik,origin nem fogadja el a kódot, a leírtak alapján sem megy

-
dredbiro
senior tag
Sziasztok!
Megvásároltam (steamre) az NFS Shift 2-őt,viszont nem tudok belépni az autologra, mert belépéskor kidobja a játék szériaszámát amivel aktiválva lett és azt írja rá, hogy már regisztrálták egy EA fiókon (persze,én,telepítéskor) Segítséget kérnék, hogyan tudnám használatba venni a szóban forgó programot?
-
dredbiro
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ez most komoly? A PF-ból egyszerűen átmásolom és működni is fog? Arra gondoltam ,olyan mint a steamnél,van belső programja,ami elkészíti, csak nem találtam sehol sem ilyen opciót

genndy.- köszi,kipróbálom

-
dredbiro
senior tag
Sziasztok!
A könyvtáramban lévő játékokról hogyan lehet back up-ot készíteni, hogy ne kelljen letölteni minden egyes alkalommal amikor játszani szeretnék valamelyikkel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű villámgyors 4K! Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 (Core I7 16Gb 512Gb 4K 100% Akku) laptop!
- HP Elitebook 830 G7, I5-10310U (4 mag 8 szál.), 16 GB RAM, 512 SSD
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CSERE IS! Samsung Galaxy S21+ 5G 8/256 Black
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest