- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mini PC
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hobby elektronika
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Androidos fejegységek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
XaraX
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Közben megtaláltam ezt a funkciót én is, bár nem e-mailt írtam, hanem az amerikai live chat funkciót választottam, nem akarván hétfőig várni (prospektus szerint H-P 9.00-18.00 elérhető az EA Magyarország, bár ez a telefonos ügyintézésnél van feltüntetve).
Az ügyintéző segítőkész volt, leírta az Origin azonosító végét, amire regisztrálva van: .pl, tehát egy lengyel bajtárs a ludas, nem a bolt (persze megkerülhető a dolog, de legyünk jóindulatúak). A regisztráció időpontja pedig 2012-03-08, azaz már elég régen. Sajnos ezen felül segíteni nem tudott, csak annyit mondott, hogy a boltba vigyem vissza; őket viszont még éppen felhívtam zárás előtt, és azt mondták, hogy az EA Magyarországot keressem meg a problémával, hétfőig viszont nem szívesen várnék ha elkerülhető. Holnap nyitva van a bolt, be fogok menni blokkal, lemezzel és elviszem magammal ezt a chat logot, amiben az EA-s ügyintéző kérdésemre megerősítette, hogy bizonyíték értékű, aztán meglátjuk hogy erre mit lépnek.
Kérdés: esetleg van valakinek tapasztalata az EA Magyarország e-mail ügyintézésével kapcsolatban abban a tekintetben, hogy hétvégén mennyire aktívak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 MAX 14CPU 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyű Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- EVGA RTX 3080 10GB GDDR6X FTW3 ULTRTA GAMING Eladó!
- Dell Latitude 5490 14",FHD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
- Részletfizetés.Bontatlan. Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr fekete/fekete 24 hónap garancia.
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 840 G10 14" i5 1335U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - Asus RoG Strix XG27ACDNG QD-OLED Gaming Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync/ FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest