Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz kovaax #11633 üzenetére
Most meg már vagy másfél órája ezt írja:
Hiba a HTTP-átjárónál
http://www.flickr.com/signin/ cím, melyet meg akart nyitni, jelenleg nem elérhető. Győződjön meg róla, hogy a webcímet (URL) helyesen írta be, majd próbálja meg újratölteni a lapot.(stb.)
Firefox simán belép ugyanarról a gépről...
-=- There's no place like /home -=-
-
Penge_4
veterán
válasz kovaax #11784 üzenetére
Ha UPC-ről van szó, nem irigyellek. De ez sajnos nem az Opera hibája, nálam ilyenkor minden böngészővel szar volt. Gyakran volt olyan, amikor net volt, de például a Google semelyik oldala (a google.com sem) nem volt elérhető és hasonló aranyos dolgok.
Volt, hogy 1 hónapig voltam TPB nélkül, mert akkoriban voltak a perek és nem gyanakodtam semmire, aztán valamelyik fórumon szembesültem vele, hogy megy az oldal és nálam nem ment (a nettel ekkor semmi probléma nem volt).
Amúgy meg itthon a Digi az egyetlen szolgáltató, a többi fos.
-
brd
nagyúr
válasz kovaax #12415 üzenetére
Valami a te Operádban lesz elkutyulva (valami bővítmény, vagy blokkolás nincs beállítva?), mert az USB-s/portable-s, alapbeállításos Operáimban is hibátlanul betöltődik (10.63 és 11.00). A topictárs által írt beállítás egyikben sincs bekapcsolva egyébként.
The only real valuable thing is intuition.
-
Penge_4
veterán
válasz kovaax #12421 üzenetére
1: Miután bezártad az Operát a profilodban lévő operaprefs.ini és cookies4.dat fájlokat valamint a pstorage mappát helyezd át egy másik helyre.
2: Indítsd el az Operát, nyisd meg az opera:config-ot, majd állítsd be ezt a beállítást, amit korábban írtam, hogy alul legyen az állapotsáv.
3: Most próbáld meg betölteni az oldalt, amit az előbb nem sikerült."Nincs amúgy elállítgatva nekem semmi, tök default beállításokat használok mindig, és csak stabil verziót."
És olyan szoftvered sincs, amivel "takarítod" a gépet? Beleértve a böngésző sütiket, Temp mappát és társait? CCleaner, vagy valami Registry buherátor?
Ha a fent leírt megoldástól nem javul meg, akkor Uninstall (ezután töröld a Roaming-ban, a Local-ban és a Program Files-ban hátramaradt Opera mappákat mindenestől (persze a profil számodra értékes fájljait, mint könyvjelzők, jegyzetek, stb. tartsd meg), ezután pedig telepítsd újra. Ennek már legvégső esetben is működnie kell.
[ Szerkesztve ]
-
Penge_4
veterán
válasz kovaax #12424 üzenetére
Mármint a C meghajtót? Az szép. Csak nem logikai partícióra húzott Windows XP-ről van szó?
Ha beírod a Start->Futtatás-ba (idézőjelek nélkül), hogy: "%appdata%" akkor hova dob?
(#12425) brd: Ettől a változattól inkább óvakodjunk, mert hajlamos a már telepített Operából beállításokat átvenni. 11-től viszont bárhová kicsomagolható a gyári telepítő, tehát minden trükközés nélkül készíthető a telepítőből hordozható változat.
Egyébként drasztikus megoldásokat elkerülendő írtam áthelyezést törlés helyett.
[ Szerkesztve ]
-
kovaax
őstag
-
dqdb
Topikgazda
válasz kovaax #12545 üzenetére
Most néztem meg Opera 11.01 alatt:
* ezt a profilt csak tesztelésre használom, nincsen semmi extra beállításom rajta
* angol nyelvűre állított Opera
* angol nyelvűre állított Gmail
* kizárólag az Advanced IMAP Controls van engedélyezve a Gmail Labsban
* a Gmail téma Classicre van állítvaAz oldal rendesen megy. Próbáld meg az összes Google-os és Gmailes sütit törölni.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Penge_4
veterán
válasz kovaax #12591 üzenetére
Mivel JS alapú webalkalmazásokban nem működik a vissza gomb.
History Navigation Mode=3 esetén visszalép ugyan, de mivel nem futnak le újra a scriptek, így az oldal újratöltésig használhatatlan lesz, 1 és 2 esetén pedig asszem hülyebiztos okokból nem csinál semmit, vagy csak szimplán megpróbálja újratölteni az egész oldalt, mivel ebben a két esetben lefutnak a scriptek visszalépés után.[ Szerkesztve ]
-
kbalazsa
senior tag
válasz kovaax #12620 üzenetére
Haladunk visszafelé? Lassanként az egyetlen dolog, amiért operát használok az az, hogy a Fülsávot jobbra is lehet tenni... a flash videókkal is folyamatosan probléma van, most már alap oldalak is bugzanak... gratulálok.
Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.
-
-
dqdb
Topikgazda
-
Penge_4
veterán
válasz kovaax #12725 üzenetére
Persze a Google Reader attól függ, hogy milyen feedeket olvasol és milyen gyakran akarod őket frissíteni. Mert ahova több ezer Google Reader felhasználó fel van iratkozva (pl: lifehacker) az gyorsan frissül, míg 1-1 olyan csatorna, ahova senki rajtad kívül, vagy csak alig arra esetenként várhatsz 2-3 órát is, ami mondjuk olyan helyen nem engedhető meg, ahol 5-10 perc alatt betelik a 10-20 db-os feed limit.
Én is használtam még régebben, mert tetszett a platformfüggetlenség, de aztán úgy voltam vele, hogy fontosabb, hogy a feedeket minden alkalommal megkapjam, mint, hogy látom 10 vagy 20 új feed, de valójában 11 vagy 21 jött és a legkorábban érkezett(ek)ről már lemaradtam, mivel későn frissített.
A legjobb az lenne, ha mikor fut az Opera az töltené a feedeket, mikor nem fut akkor pedig átvenné a helyét valamilyen webalapú aggregátor.
Hasonló módon, mint például az levelezőfióknál az IMAP esetében.
De sajna feedolvasókból is hiány van, a Google Reader az egyetlen normális, a többi élő könyvjelző alapon működik, tehát nemhogy egy egész cikk képekkel, formázásokkal, beágyazott tartalmakkal, de még egy 2-3 mondatos összefoglaló sincs alatta csak a cím.
-
kovaax
őstag
válasz kovaax #12756 üzenetére
Úgy tűnik nem opera specifikus a probléma... Úgyhogy akkor ez itt off. Mondjuk nekem az említett iceweasel-lel (=firefox) megy a lejátszás, szal nem értem...
-=- There's no place like /home -=-
-
kovaax
őstag
-
fatal`
titán
válasz kovaax #13087 üzenetére
Nem egy rakás szar csak te vagy béna.
Jobb click egy fülön -> Rendezés -> Mindet teljes méretre.
Mod: Ja azt hittem a füleket rendezted el, nem figyeltem a fejlesztői módot.
Hírolvasónak meg pl. használhatsz google readert is, az webes, és akkor nem vagy az Operához kötve, ha már ennyire fikázod..
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
Topikgazda
válasz kovaax #13089 üzenetére
A Dragonflynak bekapcsoláskor mindig a legfrissebb verziója töltődik le az Opera szerveréről. Ha ez nem jön össze, akkor a elvileg a legutoljára letöltöttet használja, de nálad nem volt ilyen, a friss letöltése pedig nálad - gondolom helyi hálózati beállítások miatt - nem jött össze.
A probléma ott van, hogy a panelt bezáró gombot a már letöltött Dragonfly rakja ki a saját felületére, szóval ez egy jelentésre szoruló bug.
#13091: pár kényelmi apróságtól eltekintve nekem semmi problémám nincsen. Olvass bele a Firefox topikjába, ott ugyanerre a következtetésre jutsz. Ha átmész a Chrome-éba, ott is. Mivel itt a felhasználók általában kérdéseket tesznek fel, problémákat beszélnek meg, így helyből azt látod, hogy mi nem jó, és nem azt, hogy mi jó.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest