Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    válasz kovaax #12725 üzenetére

    Persze a Google Reader attól függ, hogy milyen feedeket olvasol és milyen gyakran akarod őket frissíteni. Mert ahova több ezer Google Reader felhasználó fel van iratkozva (pl: lifehacker) az gyorsan frissül, míg 1-1 olyan csatorna, ahova senki rajtad kívül, vagy csak alig arra esetenként várhatsz 2-3 órát is, ami mondjuk olyan helyen nem engedhető meg, ahol 5-10 perc alatt betelik a 10-20 db-os feed limit.

    Én is használtam még régebben, mert tetszett a platformfüggetlenség, de aztán úgy voltam vele, hogy fontosabb, hogy a feedeket minden alkalommal megkapjam, mint, hogy látom 10 vagy 20 új feed, de valójában 11 vagy 21 jött és a legkorábban érkezett(ek)ről már lemaradtam, mivel későn frissített.

    A legjobb az lenne, ha mikor fut az Opera az töltené a feedeket, mikor nem fut akkor pedig átvenné a helyét valamilyen webalapú aggregátor.

    Hasonló módon, mint például az levelezőfióknál az IMAP esetében.

    De sajna feedolvasókból is hiány van, a Google Reader az egyetlen normális, a többi élő könyvjelző alapon működik, tehát nemhogy egy egész cikk képekkel, formázásokkal, beágyazott tartalmakkal, de még egy 2-3 mondatos összefoglaló sincs alatta csak a cím.

Új hozzászólás Aktív témák