Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Ehhez megjegyezném, hogy bizonyos jelszavakat az Opera valahogyan máshogyan tárol (nem néztem utána, miért), emiatt néhányat nem tud kiolvasni ez a program, meg a másik nirsoftos sem, ill. hibásan jelenítik meg: a user, ill. password oszlopban nem a user/pass szerepel, hanem valami más adat. Ezeket csak pl. az innen letölthető program mutatja meg (unwand.exe, libeay32.dll, ssleay32.dll, kell csak), ez egy parancssoros tool, és szövegfile-t készít. Az oldal egyébkénti tartalma ne riasszon el senkit, csak most hirtelen itt találtam letölthető változatot ezekből a file-okból (megnéztem, nekem byte-ra pontosan ugyanezek a file-ok vannak meg, és nincsen benne rossztevő, persze a vírusirtók visítani fognak, mert jelszavakat olvas ki ez is).
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Beszámítás! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest