- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Ehhez megjegyezném, hogy bizonyos jelszavakat az Opera valahogyan máshogyan tárol (nem néztem utána, miért), emiatt néhányat nem tud kiolvasni ez a program, meg a másik nirsoftos sem, ill. hibásan jelenítik meg: a user, ill. password oszlopban nem a user/pass szerepel, hanem valami más adat. Ezeket csak pl. az innen letölthető program mutatja meg (unwand.exe, libeay32.dll, ssleay32.dll, kell csak), ez egy parancssoros tool, és szövegfile-t készít. Az oldal egyébkénti tartalma ne riasszon el senkit, csak most hirtelen itt találtam letölthető változatot ezekből a file-okból (megnéztem, nekem byte-ra pontosan ugyanezek a file-ok vannak meg, és nincsen benne rossztevő, persze a vírusirtók visítani fognak, mert jelszavakat olvas ki ez is).
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest