Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• garga01

őstag

válasz cocka #7636 üzenetére

Jah utána olvasni nem akarsz, de mondatonként "megszakérteni" a hsz-emet arra van idő. Lehet kommenthuszrákodni, meg érteni is hozzá...
    De hogy utoljára kifejtsem a válaszom, aztán majd jól megszakértheted, nem fogok reagálni, majd ha hajlandó leszel utána nézni. Az meg, hogy te hogyan torrentezel, mostmár kb. nem is érdekel, de gondolom ott is az ész osztás megy nem a seed :D

- nem érdekel a felhő továbbra sem. Azt a részét nyilván elengedted, h a szolgáltató úgy korlátozhat be rajta, ahogy csak akar.

-Digis voltam mindig is, de amúgy saját magamnak nincs tv előfizum :D Szüleimnek van, a saját lakásom meg más téma. De összesen amúgy egy műholdas HD+ előfizetésem (1 éve pre-paid) van. Úgyhogy nekem nem fog senki sem szolga boxot hozni v rámtukmálni :D

-nem tud a boxom felvenni, max 1! kábeles csatornát és vele szimultán 1 műholdasat. Megint ide kevered a több tuneres boxot, amiről szó nem volt. Nem tud 8 csatornáról felvenni a boxom, nem is akarok és nem is érdekel, csak tudom mik a technikai lehetőségek. Az egész lineáris tv 90%-ban a technikai részében érdekel, ez ilyen overboomer gondolat, hogy mindent is fel kell venni :D Nekem az az 1 tuner is bőven sok, mivel 99%-ban szülőknek veszek fel ha kérnek vmit. Arra meg a CI+os box is jó, olyan is van. Sőt megsúgom, a linxuos boxok nagy része papíron CI-s de 1 db pluginnel olvassa a CI+ modult is. Ugyanúgy, ahogy csok box papíron csak Conax kártyát fogad, gyakorlatban bármit :D Csak utána kell olvasni, meg érteni hozzá...

- A microSD kártya köszöni jól van, kb 5 éve van benne, persze nem alsópolcos és nem non-stop van írva.

-Az utas hasonlat meg, maradjunk annyiban hogy amíg sokan vágynak 1-1 műsorra 4K-ban (főleg sport), addig én azt megoldom magamnak műholdról, sok más mellett. Az, hogy jön az FTA DVB-C kábel is a boxon, egy extra, mondjuk úgy 10%-a a box tudásának, a másik 90-et bőven használom, szóval a hasonlat nem állja meg a helyét. Csak épp a műholdas dolgokat hiába ecsetelném a topikban.

Megint amúgy ott tartunk, mint amikor vezetékes telefont akartad átvinni másik szobába, ott is mindenbe belekötöttél, meg persze minden is drága, úgy h nem értesz hozzá.:D Most akkor döntsd el mit akarsz, de részemről a vita lezárva. Leírtam a megfelelő márkákat, keresőszavakat, ha akarsz utána olvasol, ha nem nem, de ne köss bele minden mondatomba.
    Te örülsz a Voda/One szolga eszköznek, én saját boxomnak, happy end :)

Új hozzászólás Aktív témák