Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #8545 üzenetére
Röhögni fogsz, én a reggeli szünetben 9-kor mondtam munkatársaimnak, hogy tarlóst meg orbánt kéne már átnevezni. Szóban elmondtam az új névjavaslatomat, de itt kimoderálnák. Erre délután látom hogy ismerősöm már lájkolja ..
Úgy tűnik az átlagembernek egy rugóra jár az agya. Pedig nem is vagyok pesti.
Csak ezeknek a seggberugóra járna már a segge. Vagy sóspuska találatára. Tényleg, ismeri itt valaki a sóspuskát?
teszkóparkolóban lejmolnak egy csomóan kocsiszázast. őket kéne megkérdezniük egyesével személyesen hogy "ugyanmostéppenmitnevezzünkmégát?"De tényleg, mit nem neveztünk még át? Prohardvert nem akarjuk átnevezni mondjuk Neumann János Magyar Nemzeti Informatikai és Számítástechnikai Közösségi Portál Információs Tudásbázis és Szakmai Fórum! -ra.
A Mobilarénát meg Puskás Tivadar Magyar Nemzeti Mobil Telekommunikációs Közösségi Portál és Szakmai Fórum! -ra.
Az IT-Café lehetne mondjuk Jászberényi-Priskin-Perlaki Magyar Nemzeti Szoftverfejlesztői és Szoftverfelhasználói Szakmai Közösségi Információs Tudásbázis.
Logout: Örkény István Nemzeti Weblog Közzétételi és Elemző Közösségi Fórum.
Gamepod: Rubik Ernő Magyar Nemzeti Közösségi Játék- és Szórakoztató Központ Hírportál és Internetes Szakmai Fórum.Nos??
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Akciókamerák
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Linux kezdőknek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jövedelem
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB 100% Akku Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lian Li O11 mini snow edition // SFX 750W // 6x Deepcool argb venti
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest