Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kételkedem #19899 üzenetére
Jól tudod
. Én szerencsére Intellimouse-ból jól elraktároztam egy feketét és egy fehéret, örök élet, talán egy mikrokapcsoló csere jó pár év múlva
.
-
kételkedem
addikt
válasz
Tothgera30 #19897 üzenetére
Boltban nem is lehet már kapni, ha jól emlékszem!
-
Lehet hogy nagyot nézne ha elé állnál és felmondanál
. Bár új munkahelyet találni elég nehéz lenne most, ezért csak kitartás, lesz az jobb is
.
#19895 kételkedem: Vettél volna ezek közül egyet, mert sohasem romlik el
.
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #19895 üzenetére
Én is ezért vettem, bár megmondták saját cuccot nem hozhatok be, mondom ez az egér meg billentyűzet kiakaszt és vettem mégis, de most lenyúlta a tulaj pereputtya, nem neki vettem, hanem magamnak, hogy tudjak rendesen dolgozni, vissza kell adnia, nálam van a számla róla.
-
kételkedem
addikt
Régi munkahelyemen ha elromlott az egér, vettem magamnak, ha ismét elromlott akkor ismét vettem. A mai napig azt használják amit én vittem be. Hiába érveltem, hogy nevetségesen olcsó egy új egér, vagy egy új billentyűzet, nem vettek. én pedig úgy döntöttem, nem fogok idegbajt kapni egy olyan egérrel, ami vagy görget, vagy nem, vagy kattint, vagy nem.
-
Mawyx
őstag
Próbáltam, mondtam behozom az otthoni monitort, de nem vihetek be saját cuccot.
Alapvetően munkát keresek, nem szeretnék spéci szemüvegre költeni, az kéne, hogy visszahozzák a monitort ide, de annak annyi, a tulaj pereputtya kinézte magának és vitte... A cégvezető próbálja visszaszerezni, de azt mondta ő se mindegy melyik pillanatban szól és kihez és alapvetően vessek rá keresztet, mert amit a "gyerekek" elvisznek, az el van víve (ha a saját cuccod, akkor az, őket nem érdekli...)
Pisztillus: meló után kerítek az általad említett készítményt, amelyik olcsóbb lesz.
tope: a helyi infós én vagyok
Számlamásolattal próbálom betámadni ezt a beképzelt ffej pereputtyot, de még nincs nyitva az ajtaja...Ha már utazás, nekem is van jegyem, 1nappal kéne megtoldani a hosszú hétvégét, persze a főnöknek nem tetszik, mert nem mehet el mindenki. Mert mondom más is megy és már szóltak még előttem? Hát nem, de akkor se így működik.
-
Pisztillus
senior tag
Szia!
Nos, Degu a lényeget leírta (vérnyomás, vércukor, CRT monitor ellen meg szemüveg - én a TFT-k ellen is használok, mert ha sokat ülök előttük, akkor nekem is bevörösödik a szemem, bár a fejfájásig nem jut el a dolog). Glycosept helyett meg a Phlogosol vagy Tantum Verde oldatot javasolom.
-
degu
senior tag
Elso menetben nezesd meg a vernyomasod,meg a vercukrod!
Ha ezek rendben vannak,akkor probalj egy speci monitor-szemuveget csinaltatni.
/Eleg draga mulatsag,de ha ez a problema,akkor megoldodik.Igaz,egyszerubb venni sajat penzbol egy LCD-t,ha mar ilyen gane cegnel dolgozol.../ -
Mawyx
őstag
Jah értem, én minden nap lustálkodok melóban, jó tudni
(#19885) bandus: jó lesz az
A PH!atikusunkat keresném: másfél hete megállás nélkül fáj a fejem, nem hinném, hogy ez normális lenne. A munkahelyemen napi 8órát ülök egy crt monitor előtt, mert elvitték az lcd monitoromat másfél hete. Kicsi is a monitor az olyan munkához, amit végzek. Kérdés, hogy lehet-e hogy ettől fáj ennyire?
vagy
belenéztem a torkomba és kicsit piros, de nem látok sok különöset, ha szénsavasat iszok, akkor érzem a nyelést, de így nem fáj. Lehet valami kis lappangó mandula/torok akármi és attól fáj a fejem?
Régen Glukosepttel öblögettem, de az megszűnt.Mit javasolsz?
A privát egerem is elvitték, pedig azt én fizettem ki, sikerült a boltból számlamásolatot szerezni, kész szerencse, hogy számlásan vettem, megpróbálom a kedves cégemből kiverni, hogy adják vissza az egeret.
-
Jó reggelt, egy kis ágyból kibújós számot hoztam...
-
Mawyx
őstag
Van itt egy KLM-mel Bp-Madrid, Sydney-Bp-Sydney, Bristol-Afrika, kimaradtam valamiből, ON-ra szakadt a bank?
(#19880) degu: bizonytalan
-
-
NoLF
veterán
hmm, én meg az októberi afrikai utamat nézegetem, lehet meg kéne venni már most a jegyet, nem tűnik brutálnak
-
tildy
nagyúr
válasz
bobsys #19861 üzenetére
Ena skyscannert szoktam, hat nem olcso, tenyleg....
Bar ertem a dolog tobbi reszet, a nevvaltoztatas dolgat soha-de-soha nem fogom megerteni ebben az esetben.
-
degu
senior tag
Raadasul a birka kemeny valuta,mert nem csak nyirni lehet,es szorcsuhat kesziteni belole,hanem kivalo ragu van belole! Ja! Es maguktol maszkalnak,keresnek legelot.
Ha minden valuta bedol,es jon a kokorszak, bobsys akkor is kiraly lesz! Ezert meg a nosules sem nagy aldozat... -
vikvuk
senior tag
válasz
Tothgera30 #19865 üzenetére
[link] ?
-
-
válasz
Tothgera30 #19865 üzenetére
"Az első három helyezett a PH!-s avatarjára egy DG azaz DESKTOP GURU "érmet" kap; arany, ezüst illetve bronz színben, helyezésének megfelelően. Eme emblémát két hónapig büszkén "viselheti", a nagy Logout világ csodálatára."
-
válasz
Winner_hun #19864 üzenetére
...de mi is ez pontosan?
-
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem #19860 üzenetére
DG
-
bobsys
veterán
Tud valaki egy jo online repulojegy keresot, esetleg utazasi irodat (magyar, angol, ir, uj-zelandi, ausztral, kanadai, amerikai, tokmindegy) ahol jo aron adjak a jegyeket?
Majusban megyunk Magyarorszagra es az eddigi a legjobb ajanlat elegge draga. -
kételkedem
addikt
válasz
Winner_hun #19858 üzenetére
-
NoLF
veterán
naakkormost 2 nap off
-
Winner_hun
félisten
-
ToBeY
nagyúr
Ez a house rész ( 7/13 ) nem volt valami jó.
Na meg szerintem az egész 7.évad gyengébb mint az előzőek voltak. -
vikvuk
senior tag
képet
-
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem #19852 üzenetére
Nálunk úgy volt bekötve,hogy bejött a jel az 3felé osztva.Egy ment a nagyszobába 2 kisszobába.Kisszobain 2osztó 1 videóba egy a tv-be.Az egyik szálon még osztó hogy a tv tunerembe is legyen adás.
-
Lukas Kmit nagyon tud valamit...
-
kételkedem
addikt
Apósoméknál nem volt jó a digitális adás, sokszor blokkosodott a kép és pattogott a hangja. Múltkor kért, hogy nézzem már meg, hogy mi lehet a gond. Náluk a bejövő jelet 3 irányba osztották tovább, de ezt nem egy egyszerű 1be és 3 ki elosztóval, hanem összesen 4 db 1be és 2 ki elosztóval. Ráadásul a csatlakozások sem voltak meghúzva. Tulajdonképpen csoda, hogy a tv összetudott rakni bármit a digitális adásból!
-
neduddki
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Mar vasaroltam itt, hatha valakinek jol jon, ingyen szallitanak Magyarorszagra is www.cyclestore.co.uk, [link]
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #19834 üzenetére
volt kollegamnak meg kellett adnia
-
zoltanz
nagyúr
válasz
FehérHolló #19842 üzenetére
Olyan törvények kellenek amik egyértelműek, nem azért hozzák, hogy nagyobb legyen a bürokrácia, akkor nem lesz ilyen gond... (most már nyeljék le a békát)
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #19842 üzenetére
HI!
Ez csak simman HUJJJEEEEE:- ((
udv
neduddki
-
degu
senior tag
válasz
kételkedem #19838 üzenetére
...szerintem, az elkovetkezo 1000 evben nem fog csokkenni az olaj ara,csak akkor,ha teljesen elfogy...
-
FehérHolló
veterán
-
aphra2
senior tag
válasz
kételkedem #19838 üzenetére
Jah , és a termelés 20%-a jön (jött) az EU-ba, van 5 hónap kifutás, a tiltás 2 olyan ország nyomására jött létre, akik nem függnek az Iráni olajtól.
Szaudiak igéretet tettek , hogy növelik a kitermelést, elemzők szerint emiatt nem nőhet jelentősen az olaj ára, ....hát majd nyáron kiderülOff: Lehet tényleg ki akarják csinálni az EU-t
-
ToBeY
nagyúr
Végre sok emailezgetés után kijöttek a digitől megnézni mitől szar a digitális adás.
Mondjuk nem volt egyszerű elérni.Próbáltak lerázni olyannal,hogy rossz az 1éves tv,meg hogy rosszul állítottam be.
De végül csak kiküldtek két szerelőt és valóban igazam volt.Az előző digis ember kötötte be rosszul,Az egyik szobába túl sok volt a jel a másik szobába alig csordogált valami. -
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #19836 üzenetére
Az EU most hirdetett embargót az iráni olajra, Irán le kívánja zárni a Hormuzi-szorost, az USA néhány hadihajója úszkál a környéken, hogy Irán ne zárjon le semmiféle szorost. A kőolaj drágulni fog. A kőolajszármazékok drágulni fognak. Az elkövetkező negyedévben érdemben nem fog csökkenni az üzemanyagok ára.
-
BlacKSouL
addikt
Az elmúlt hetekben gyengült a forint.
Ezzel magyarázták részben a benzináremelkedést.Úgy hallom tegnapig viszont újra jelentősen erősödött a forint.
Mennyivel csökkentik a benzin árát és mikor??
Ha nem miért nem????? -
tbs
addikt
válasz
kételkedem #19834 üzenetére
Nem tudom. Amúgy is szteganográfia hívő vagyok, nem titkosításhívő. Kicsit szószátyárabb, de egy irgalmatlan jépeggyűjtemény kevésbé szemetszúró, mint egy random biteket tartalmazó 500G-ás bináris blob...
-
tbs
addikt
-
válasz
kételkedem #19829 üzenetére
Ehh, ezen pozitúra nem kényelmes hosszútávon, szóval nekem nem kéne a néni
-
Jó reggelt
. Indul a napom
.
-
NoLF
veterán
eddig még nem nagyon sétálgattam ilyenkor az utcán, így még nem láttam, amit ma:
angliában ez a dolog is remekül működik. estére fagyot mondtak? semmi gond, a fagy előtt, este 8kor beszórjuk az utakat, 'sztjónapot.
nahát...
-
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #19810 üzenetére
aki internet explorert használ, az sikeres ember nem lehet...
ui. nálunk a cégnél ma hatalmas bejelentés jött, kérlek, a cég vált a 6-os explorerről (10 éves) a 8-asra (4 éves), szenzációs, nem?
azért ez már valami, 2012-ben...már csak az kéne, hogy a 2003-as- 2004-es tetűlassú számítógépeinket is kidobják, és mondjuk kapjunk helyette egy 2006-ost...
-
BlacKSouL
addikt
Én meg túl sokáig gépeltem, mert közben fateromnak csináltam az iexplorert, mert nem nyitotta meg a freemailt.
De most meg az ie7pro nem tetszik, eltűnt belőle az adblocker... hogy mindennek rosszabbnak kell lenni frissítés után.
A bal fülem meg becsendült, és fél órája félsüket vagyok rá... -
BlacKSouL
addikt
Kérdés: "Az igazmondó madár a mennyország előtt áll?"
'A' mennyország, 'a' igazmondó
'B' pokol, 'b' hazug.Aa Bb eset: Aa válasza: igen; Bb válasza: nem
Ab Ba eset: Ab válasza: igen; Ba válasza: nemA célod, hogy az A ajtón menj be, tehát fentiek alapján ott menj be, ahol igen hangzik el, vagy a másikon, mint ahol a nem.
-
tildy
nagyúr
:-)
Szerintem ez egy kerdes
Csak vegigzongoraztam a lehetosegeket, hogy milyen valaszokat kaphatsz , ha egyik vagy masik madartol kerdezel. De nem tudod melyik melyik, es erre a kerdesre mindketten egyforman felelnek, igy egy kerdessel kideritheto, anelkul hogy tudnad az most melyik madar
Na jo az utso mondat felrertheto (hiszen csak egy madarat kerdezhetsz) , helyesen, ott kell bemenned, amelyiknel nem a mennynek a kapuja valaszt kaptad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Házi hangfal építés
- Külpolitika