Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
édes pezsgő nem létezik, csak habzóbor.
otthon nem gyártanak pezsgőt.
pezsgőt csak chapmagne-ban gyártanak, s csak száraz lehet.
a cukros, szénsavas bor alapú italok a legdurvább másnaposság alappillérei.kellemes bulizást mindenkinek, mentem dolgozni a patkányok közé!
BÚÉK
-
Domxc
senior tag
válasz
Winner_hun #18795 üzenetére
En sem. Ertelmesek az olaszok is
Nolf.: Most mar igazan mindegy.
Nekem marad edes pezsgonek.
-
Mawyx
őstag
válasz
Még én se
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Egy ilyen képet én is megnézném
-
Domxc
senior tag
válasz
Winner_hun #18790 üzenetére
Nalunk meg csak most jon a lencsefozelek.
93: mi mindig ma eszunk.
Szerk2.: Na megvolt az elso petarda.
-
válasz
Winner_hun #18790 üzenetére
És a mogyoró ???
-
Winner_hun
félisten
No káposztás kaja megtöltött. Böff
-
Domxc
senior tag
Kozel allunk szilveszterhez. Tehat ehhez kapcsolodo kerdes, az edes, vagy a szaraz pezsgot szeretitek?
Buek mindenkinek.Szerk.: Mckane, baromi szep video.
-
Mawyx
őstag
sör az van
[link]
(#18788) Domxc: az édes jön be
-
fokukac
nagyúr
válasz
fokukac #18776 üzenetére
Egy barátom most írta:
CSILLOGÓ HÁBORODOTTAK
Réges régen egy messzi - messzi szarakszisban
Gazdasági polgárháború dúl...A Birodalom zord adóbehajtó droidjai kíméletlen szigorral sanyargatják Gubivan hajléktalan nyomorultjait. Végső elkeseredettségükben a polgári ellenállók kis csapata utolsó próbálkozásként az elrabolt költségvetési tervekkel egy diplomáciai hajót küldött az Ájemef bolygóra Rimánka hercegnővel a fedélzetén. A titkos küldetést azonban elárulták, így Zorbán nagyúr üldözőbe vette a maroknyi lázadót szállító törékeny lélekvesztőt....
-
ToBeY
nagyúr
válasz
fokukac #18781 üzenetére
Azt láttam de kicsit soknak érzem 3x6nm-es panelszobába 50" plazmát 2,5m nézési távolságra.Talán 42" még ok lenne,de szekrénysornak mennie kéne mert kicsi a lyuk a tv-nek.
Így egy kicsit komplexebb feladat nagyobb tv-re váltás,mert teljesen át kéne variálni a szobámat. -
Mawyx
őstag
válasz
fokukac #18781 üzenetére
Az a baj, hogy össze van zavarodva az ember, vagyis én
, mert én is ahogy beszélgettem erről barátokkal, teljesen kiakadt, hogy nem bólogatok ahhoz, amit őt mond és erről mindenki meg van győződve és a full hd az Isten meg a LED és a plazma az meg egy szar. Ha konkrétan én vennék egy plazmát, tudom, hogy lenne olyan ember a körülöttem lévőkből, aki konkrétan megharagudna rám ezért meg hogy csakis fullhd-t érdemes venni. Nézési távolság meg nézett filmek minősége nem számít. Kisméretű fullhd kell, mert minek akarok nagy tévét, olcsóbban megúszhatnám, de nem, mert nekem semmi se jó, pedig rosszul keresek. Kaptam is egy kicsi full hd monitort, amit asztali gép nélkül nem tudok nézni és megmondtam hogy tévére gyűjtök és a 7" utn nagyot szeretnék, inkább várok, de gyűjtök rá, de mivel ezzel nem ért egyet, képes volt venni nekem egy monitort, mert így nem veszek tévét. Inkább költött rám, csak azért mert nem ért egyet a nagy tévével és hogy ne vegyek. Eszem megáll azért.
-
fokukac
nagyúr
ne viccelj már, 32 colnál 2,5 méterről hogy látnád a különbséget?
Ahhoz legalább egy 46-os, 50-eslazma kéne, hogy ezt lásd 2,5 méterről.
Ez a marketingesek hülyesége, hogy vegyen mindenki full hd-t.(a plazma topic 1. hozzászólásában van egy táblázat az ideális nézési távolságokról.)
-
kraftxld
félisten
Buek mindenkinek igy 2012bol az iszonyatos mennyisegu pezsgo es henessy xo utan innen a vilag vegerol :-)
-
Pisztillus
senior tag
Ahogy Mawyx is írta, orvosi ügyelet, antibiotikum és gyulladáscsökkentő (Algoflex és társai), sok folyadék, C-vitamin. Gyógyulást!
Sajnos ez az év nem tud elmúlni negatív hír nélkül: Elhunyt Garas Dezső. Nyugodjék békében!
-
Mawyx
őstag
(#18764) tope: voltál dokinál? Szarul is vagy, vagy "csak" a torkod fáj ?
Hogy kap az olyan ember ellátást öreg korában (pénzbeli jutatást, nevezzük nyugdíjnak vagy mindegy), aki dolgozott bejelentve Mo-n pl 1évet, majd kiköltözött Angliába, ott élt és dolgozott pár évet, majd áttelepült Németországba stb?
Jár valamiféle legalább kis összeg azokból az országokból, ahol dolgozott valaha? -
-
pohár
félisten
-
neduddki
nagyúr
HI!
VenF!-ok hefun este sorozes az nyocszogon?
udv
neduddki
-
Winner_hun
félisten
Minimum éjfélig társasjátékozás:-)
-
tildy
nagyúr
Meleg van
Hazaertunk, a lakasban ket hete nem volt se sutve, se fozve, se futve. 16 fok. Nice
Imadom ezt a varost, jo itthon lenni -
McKane
senior tag
-
ToBeY
nagyúr
Honnan tudnék letölteni 720p és 1080p mozielőzeteseket?
-
Az jó ha ilyenkor influenza szerű támadt meg ? főként hogy estére mentem volna befele a városba, hogy rohadna meg, most hajnalban alig aludtam
-
Winner_hun
félisten
Na go Katanozni.
-
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló #18744 üzenetére
Kaszkadőr? Azmiaz?
-
venember83
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
megnéztem a Dexter évadzáró két részt...
basszus, hogy lehet így befejezni egy évadot???
most várhatok szeptemberig.. -
fokukac
nagyúr
Fateromat sokszor kísértem ki a reptérre. Egyszer mondta, hogy üljünk be az étterembe, mert még van ideje. Kért egy 2 deci bort, nekem meg egy sprite-ot, alig került az egész olyan 4000-be.
rég voltUi. egyszer münchenben lekéste a gépem a csatlakozást. kaptam is a lufthansától kárpótlásul egy 8 eurós voucher-t , amit elkölthettem a büfében. így már csak 2 eurót kellett ráfizetnem, hogy kapjak egy pohár gyümölcslevet meg valami péksüteményt.
és egy átutazott éjszaka után 6 órát ülhettem a váróban, és nem lehetett lefeküdni, konnektor nem volt, és 10 ojró volt egy óra internet a wifin. imádom a reptereket -
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun #18743 üzenetére
Mennyit fizettek neked a főszerepért? Ugye nem sérültél meg, volt kaszkadőröd?
-
Winner_hun
félisten
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #18738 üzenetére
Meg kinn, a chek-in elott, az egybenyilt reszen. Raadasul szerencsere nem osztottak az ulesek, lehet pihenni
-
lorcsi
veterán
-
tildy
nagyúr
de, csak mechanikus, és nem pontos. legalábbis a csomagot 32-33nak mérte, aztan csak kevesebb volt. 32 a sulyhatar. a hatiba meg jajj csak még ezt vagy azt bár azt nem igazán szokták lemérni, jajj a pulcsi kimaradt, ó inkabb magamra kapom, ó esmeinnel még van hely, kabatzsebbe is elfér a kávé. megoldottuk, hati 9.8, nagycsomag 31.6
-
tildy
nagyúr
lisztferihegy 1, maradhatunk éjszakára. cserébe bombariadó volt, fél órára kiküldtek. nagycsomag 31.6 kiló (hehe sulyhataron belül) kis csomaggal még mahina , mert 11.8.
-
válasz
fokukac #18731 üzenetére
...Szép új világ
Sajnos ide jutunk, ettől már csak rosszabb lehet. Még ez a 27%-os áfa is... ehhh... nem húzom fel magam
.
-
fokukac
nagyúr
Gyerekek, ma olyat láttam, amit még sose.
Az Árpád-hídnál lévő kisteszkóban mágneses lopásgátló bizbasz volt a sajtra szerelve, olyan, ami a cd-ken, dvd-ken van a média-marktban.
szép új világ -
-
zolynet
veterán
mert megérdemlem
3helyett 6ig cumiztam melóhelyen, szép zárása az évnek -
nem jó helyen kajálsz
fehérvári úti vásárcsarnok elérhető közelségben van? mert az a tuti hely
770-ért van 2 bainagy szelet cordon bleu, körettel. én mindig azt eszem szinte. marha finom, cserébe tuti nem egészséges, dehát ezvan
meg minden egyéb is kijön 7-800 forintból.
-
Mawyx
őstag
Körúton felirat a bolton: Euro shop, minden 390Ft. Ezek vajon tudnak valamit?
Vettem vacsit, a kaja méretek kezdenek nagyon pofátlan méretet ölteni.
Tegnap vettem ebédet mára, megtetszett valami zöldbabos husi, 750Ft, mondom tökéletes, ez még belefér, kértem hozzá krumpli köretet, ahan, csak az +390Ft -
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #18712 üzenetére
Utolso szegedi vonat 20.30kor felegyhazarol ferihegyig
Kinn a checkines varoban meg majd alszunk
Azt hiszem van valahol konnektor is, egyszer mar felfedeztem valahol a bejaratnal, meg tan hatul a szekeknel isMost kiderul lehet-e ott aludni, nem lesz oszinte a mosolyom, ha nem.
Kecskemeten frankon felhuztak ezt a merci (nem a csoki!) gyarat, jo nagy teruleten van.
-
Mawyx
őstag
Azért reméltem, hogy ma hamarabb hazamehetünk, sehol egy árva lélek se, mit gondolnak, ilyenkor jön valaki venni tőlünk valamit
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #18720 üzenetére
ahova szeretné.
-
fokukac
nagyúr
na, ma is kurvajó a világsajtónk, a forint meg egyenesen szárnyal
-
-
pohár
félisten
válasz
Tothgera30 #18714 üzenetére
inkontinencia?
-
Huh, ezen majdnem bepisiltem...
-
Mawyx
őstag
válasz
FehérHolló #18712 üzenetére
Milyen váró?
Bemész az ajtón a reptéren a T1-en, felmész az emeletre pl éjjel 2-kor, vannak fotelok és alszol vagy netezel a váróban, T1 nyitva lesz ez tuti.
Becsekkolni nyilván nem lehet, azt hiszem ezek szerint te a váró alatt a tranzitot érted. -
FehérHolló
veterán
Amcsiból fél 1 körül érkeztünk, annyira üres és kihalt volt az egész terep, hogy egy olcsóbb horrorfilmet le lehetett volna forgatni. (Mellesleg a váróról beszéltünk, nem a reptérről. A folyosókon is lehet például ácsorogni.)
tildy: Ha lesz biztos információd a témában, kérlek oszd meg itt!
-
Mawyx
őstag
Ráadásul éjfélkor még érkezik a római gép, ha nincs késés, de általában az estieknél van, az első gép meg 6-kor indul, ahhoz 4-re kint kell lenni, nem zárnak be 3órára egy repteret.
(#18712) FehérHolló: de nem volt zárva. Azt nem mondtam, hogy tömeg lesz
Amcsiból meg nem T1-re érkeztetek, hanem T2-re.
-
Mawyx
őstag
Hozzám jöhettek, kicsi a hely, de van, felcsorogni a Nyugatiba, 4-es 6-o villamos jár egész éjjel, a 6-os villamos megálllójától 2 utcányira lakok. Reptér-Mawyx kb 1 óra.
(#18709) FehérHolló: én nem, de több ismerősöm is aludt már T1-en, nem tudom titeket miért tessékeltek ki.
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus #18706 üzenetére
Hajnali kettokor 120 kmrol? Nem, nem igazan.
De nem lennenk elorebb Szentgyorgyrol jove sem. Anyum alig lat es vezetni sem tud, jogsija sincs, apum meg fizikailag keptelen most autot vezetni.
Baratnom onnet el tudna mondjuk vinni, de o meg a 4-esen nem mer vezetni, vegulis ertheto miert.
Marad a MAV es ismerosnel alvas Pesten ( de ketten, nagy csomaggal maceras) vagy pedig repteren szunya.
Nem akarunk masnak a terhere lenni, igy az utobbi marad. Reggel 6-kor indul a gep, 4re fel kell erni. Mawyx igy is rengetegszer segitett mar, azt hiszem most ez a legegyszerubb megoldas.
Mindegy megoldjuk, remelem nem zavanak ki.
Feherhollo: probalok bud.hun utananezni, de nem irja. A vicces, hogy azt a honlapot anno en is fejlesztettem.
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #18701 üzenetére
2008-ban, mikor mentunk eloszor , akkor 3-ra ertunk fel videkrol, az egyes terminal epulete nyitva volt.
Nem tudjuk maskepp megoldani, fennalvas maceras, aki felvitt volna az eppen az intenziv osztalyo fekszik, sajnos.
-
-
Mawyx
őstag
Úgy tom van.
Én szívesen csöveznék kint, ha már nem utazhatok, legalább airport sleepinget nyomhassak
Hogy bezár-e, azt nem tudom, de bent lehet aludni ez biztos.
Olaszban volt, hogy 10-kor zárt egy kis reptér, de aki zárás előtt odaért, az bemehetett, kvázi rázárták a repteret, aki nem ért oda addig, az kint csövezhetett az utcán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Házi hangfal építés
- Külpolitika