- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
na ma este volt hazafele leggyilkosabb befagyott a kezem:- ((( hazaere az ablakban -6.7, felhovom a falusiaat, -11.3, ellnebn reggel -15.7 volt es hona jpn a halihooooo
udv
neduddki
-
fokukac
nagyúr
Hát, nálunk meg megint elkezdtek ma hullani a fejek..,
Kicsit már unom. 3 éve vagyok itt, és azoknak az embereknek a többsége, akikkel együtt dolgoztam, már nincs itt.
A főnökeim is hullanak sorra... -
Mawyx
őstag
Húha, Anyuéknál durva lesz.
Macska fázik, a paplan alatt alszik, édespofa
Hívogatnak, de elvérzek az angolon
Viszont köszönöm a bátorító priviket, mert ha nem kaptam volna egy kis bíztatást múltkor, akkor sose próbáltam volna meg ilyen helyekre beadni a jelentkezést. Úgy tűnik a végzettségem és önéletrajzom jó. Kedves hr-es picsákkal futottam össze telefonon is, adtak pár tanácsot ők is. 2-3 hónapig heti 1 óra angol tanárral és jelenetkezzek újra, mert infós csajokat nagyon várnának. Álom munkahely számomra és első telefonos angol interjúm volt. Mondta is a csaj, hogy egyből vágta ezt, azért is szeretne segíteni...
Csak mondtam azért kéne a jobb munkahely, hogy ha több a pénz, akkor jobban lehet költeni tanuásra, de anélkül meg nemvesznek fel, szóval ezt máshogy kell megoldani. Ezt netről nem lehet, mert a kommunikációmmal van gond, de azzal magyarul is.
Próbálok többet beszélniVan ahová a jelentkezéssel kéne csatolni a végzettséget igazoló dokumentumokat. Csak én parázom túl vagy tényleg nem szokták azért a diploma szkennelt képét csak úgy elküldeni e-mailben? Nem akarom úgy, hogy látszik a száma és a titkárnő meg továbbküldözgeti véletlenül és hamisítanak az én diplomámról másikat vagy rémeket látok?
-
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Tothgera30 #20189 üzenetére
Áá, max leesik sztem egy 10 cm hó.
Még korizni is hideg van. -
Áh, egy laza fagyhalál nem árt meg senkinek
. De a lényegre térve, egyetértek veled, nincs olyan nagy hideg, inkább csak "ezt várná az ember Decemberben" jellegű
. De az évszakok csak tolódnak, a havat pedig jövőhétre ígérik, ha a szél nem fújna néha, engem nem zavarna, a hólapátolás meg jó kis testmozgás, így is elvan híva a társadalom, majd az időjárás + közterhek megoldják
.
-
ToBeY
nagyúr
Mekkora hype van a hideg körül ami most jön.Tuti nem lesz olyan mint ami 86-ban volt.
Corába is mindenki kartonnal vitte a vízeket meg a sok kenyeret mint ha valami atomtámadás jönne. -
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #20175 üzenetére
az olyan sziszákat én nem is szeretem...
-
kételkedem
addikt
-
föccer
nagyúr
Üdv!
Van még olyan hely, ahol megvásárolhatóak a régi Magyar Mesék? Vuk, Ludas Matyi stbstb..
Tudom, hogy maradi vagyok, hogy meg szeretném venni korongon, de ez van. Nem szeretem a tőcsünk le mindent hozzáállást.
Köszi szépen.
üdv, föccer
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #20170 üzenetére
A fűtés szabályozható, de soha senki nem nyúl hozzá. Ha mégis, akkor vagy csutkán fönt, vagy csutkán lent van. Pedig a szabályzó intelligens, hőmérsékletfüggő. Ha rendesen lenne használva, akkor működne is faszán. Így viszont a kazán teljes melegét bezúdítja, gyakorlatilag megérinthetetlen.
Továbbá a radiátorok száma kissé magas(4 db 1.5m hosszú, duplabordás) az iroda teljes hosszának falfelülete több mint 50%-ban radiátor, míg a nyitható ablakfelületek száma és mértéke kissé alacsony(2 db 10 centire billenthető ablak a 11 db ablaktáblából) és a délutáni nap fényt adó jótékonysága mellett az üvegházhatás minden negatívumát is beönti az ablakon. Csináltam fotót, csak nem tudom még felrakni.
Ráadásul a kazán kb 95°C körül tolja be a vizet.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #20176 üzenetére
Ezen felül mindig van valaki okostojás aki azt hiszi hogy jót csinál ha nem úgy csinál valamit ahogy kérem hanem ahogy ő jónak gondolja
-
Winner_hun
félisten
Fuuu ez a hét nagyon vacak, fail fail hátán.
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #20170 üzenetére
nincs is annál jobb, mint amikor ilyen intelligens ember a főnök
-
Dylen
senior tag
hideg van
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #20168 üzenetére
Olvastam ezt a hozzászólásod, azt nem értem, hogy hogyan lehet elérni egy irodában télen +27 fokot! Ha normális lenne a páratartalom, a kardigánosokról is lerohadna a pulóver és lejjebb vennék a fűtést. Egyáltalán lehet szabályozni a fűtést?
Korábbi munkahelyemen a főnököm a padlófűtés sajátosságát nem értette. Délután munka után lecsavarta a mechanikus termosztátot 18 fokra, nehogy már menjen a fűtés, mikor senki sincs bent. Másnap reggel az első dolga volt, hogy legalább +25-re tekerje a termosztátot. Elindult a kazán, nyomta a padlófűtés csöveibe a 40 fokos vizet. Az egész aljzatbeton, padlólap teljes tömegében átmelegedett 40 fokosra, mire kattant a termosztát. A padlót nem állta a cipőbe bújtatott lábam! Már olyan meleg volt, hogy ki kellett nyitni az ajtót és levenni az összes levehető ruhadarabot, amikor a padló még mindig ontotta a forróságot.
-
neduddki
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #20165 üzenetére
se koncentrálni, se ébren maradni, se lélegezni, se semmit csinálni nem lehet ilyen körülmények között. És látom hogy vannak akiknek ez a kellemes, sőt, inkább itt kezdődik, innen felfelé érzik jól magukat. Oxigén 21% helyett 10% körül lehet, CO2 az egekben, hőmérséklet felk.rva az egekbe, én pólóban izzadok, (B)más pulóverben plusz(!) céges kabátban(100% műszál) érzi jól magát, pontosabban határán van a fogvacogós fázásnak(/B).
Nyáron amikor 27 fok van, az ember rövidgatyában, papucsban, pólóban/félmeztelen áll, ül, sétál.
Miért KELL télen 27 fokban pulóverben, vastag nadrágban, kabátban ülni???
Mi a különbség? Nem agyi probléma?
Régóta mondom, hogy az emberek hülyék. Nem a hőmérséklethez, hanem az évszakhoz öltöznek. És az agyuk aszerint érzi jól magát. Ha nyáron pólóban nem fázik, télen ugyanolyan hőmérsékleten miért??? Relatív páratartalom? Vajon miért röhögnek rajtam, hogy locsolom a radiátort, ahelyett hogy megoldást találnának? Pedig a párás levegőben nekik is melegük lenne. -
zoltanz
nagyúr
Nekem tetszik ez a hideg, de csak reggel mert felébreszt gyorsan.
Egésznap már kicsit gáz.
-
neduddki
nagyúr
válasz
kételkedem #20160 üzenetére
HI!
msot nezegetem a kondenzaciosakat ~250tol indulnak a szanier izek, meg a ferrolik /imadom a msotni ferroli elitemet ez csialt 80rugos eves gzszmlat:- )/ egy darabif filozgattam a retegviztarolosakon, de a fujjuk aldasos trevekenysgenkl hala mar nem ~400tol indulnak hanem inkabb ~550tol, valszeg marad a ~120literes melegviztarolo
udv
neduddki
mod: kukuc: van itt minden radiatoorn kamilas viz ejszakara 5 liter viz beforralva es agymellerakva es meg a teafozo is uzemel de nemeleg
-
BlacKSouL
addikt
-
kételkedem
addikt
válasz
neduddki #20159 üzenetére
Otthon -18, itt -15.
A mi lakásunk sajnos sok hőt veszít! Ha este 8-kor 22 fok van a lakásban, reggelre 16-17 fokra is lehűl. Emiatt kénytelenek voltunk bekapcsolni a gázkazánt. Így most állandó a hőmérséklet, csak a kazán robaja és a gázóra kerregése borzolja az idegeket
Ki kellene cserélni a 20 éves ÉTI25-ös gázkazánunkat valami korszerűbb darabra! Bár a gáz csak ilyen hideg időben megy, egyébként fával tüzelünk. Az új kazán így gyakorlatilag sosem hozná be az árát!
-
neduddki
nagyúr
HI!
stabilan hukunk ma mar -7.7vlt az ablakban ellneben a lakas 12 oras futesnelkulisegben se ment 20 fok ala, ellenbna nyomorek paratartaom 23%, es meg minisg nemkesuzlt el a qvaparadito:- (
udv
neduddki
-
-
-
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem #20153 üzenetére
A külseje meg hidegebb, ezáltal kisebb a vagon kerülete de a belseje nagyobb. Akkor zsugorodik a fala.
-
zoltanz
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #20153 üzenetére
azért áll le a fűtés, hogy összemenjen, és kisebb legyen a légellenállása!
-
fokukac
nagyúr
válasz
Tothgera30 #20151 üzenetére
ja, de lehet, hogy egyszerűen nem bírja a kettőt egyszerre, húzni is a vonatot, meg fűteni is?
-
Vonaton a fűtés megy ezerrel, álló kocsinál, 10km után off. Ez szép, gondolják hogy 70kmalatt annyi hőt szívott magába a fülkés vonat belső anatómiailag tervezett utascellája hogy megtartja a hőt egy órán át is. A valóság pedig az hogy jelen esetben a hideg levegő szabadon és kötetlenül, ki-be áramlik az ajtón-ablakon.
-
kételkedem
addikt
SZON.hu nyitólap:
-
Timocicu
senior tag
válasz
kételkedem #20148 üzenetére
Köszönöm a jó tanácsot!
Élni fogok vele! Nem kell feltétlenül Mindenkiről a rosszat feltételezni, de inkább tartani, mint rosszul járni, ezek után ez a meglátásom!
-
kételkedem
addikt
válasz
Timocicu #20147 üzenetére
Mikor kijön a szerelő, úgyis otthon kell lennie valakinek. Ha már otthon van az illető, nyugodtan fényképezze akár mobillal, hogy mi történik.
Természetesen nem állítom, hogy a villanyórát cserélő szakember bármi rosszaságot akarna csinálni!
De amíg vannak olyan szakik, akik némi készpénzért visszatekerik a villanyórát, addig elképzelhető, hogy vannak olyanok, akik egy kis prémiumért képesek megpiszkálni a mérőt. -
Timocicu
senior tag
válasz
kételkedem #20146 üzenetére
Jó erre felkészülni, ahogy látom.
Mi épp villanyóra csere előtt állunk ... teljesítmény növelés miatt.
Ismét tanultam! -
kételkedem
addikt
Mikor a villanyóránkat cserélte a szolgáltató embere, én is kivonultam a digitális fényképezőmmel és gondosan lefotóztam az előtte-utána állapotot.
Manapság jó ha észnél van az ember! Semmi takargatni valóm nincs, bármelyik szolgáltató bármikor ellenőrizheti a mérőket! Éppen ezért baromi rosszul esne, ha valami turpissággal felesleges költségbe vernének. -
pohár
félisten
válasz
kételkedem #20144 üzenetére
ez nem mai gyerek, már a nyáron is volt ilyen, ha jönnek a gázosok, akkor mielőtt beengeded őket, videót, fényképet csinálni a gázóráról, aztán mehet a móka
olvastam már olyat is hogy míg az ügyféllel szórakozott az egyik a papírmunkával, a másik leszerelte az órát és rendesen földhözbaszta, tulaj oda is szólt neki hogy vigyázzon már a csempére, gondolom nem látta mi dübbent akkorát... -
kételkedem
addikt
Sajnos a környező utcákból én is hallottam olyat, akinek azért vitték el a gázóráját, mert az előtte levő gázcsap csavarjának a feje karcos volt!
Ebből a szerelő rögtön megállapította, hogy úgy lopják a gázt, hogy kicsavarják a csavarokat, kiveszik a csap belsejét, aztán egy oda illeszkedő közdarab segítségével flexibilis csövön megy a gáz a kazánba.
Persze ez elvileg lehetséges, illetve tény, hogy sokan lopják a gázt, csak a lopás tényét bizonyítani is kell valahogy! Ha gonosz akarnék lenni, akkor azt is mondhatnám, hogy miután leszedik az órát meg a csapot, a szerelő azt csinál vele amit akar. Suttognak olyanról is, hogy a szerelők "órapénzt" kapnak minden sikeres gázlopási ügy után. Nem állítom, hogy a szerelők csalnak! De teljesen kizárni sem lehet, hogy anyagi érdek miatt nem mindig járnak el teljesen korrekten...
A bünti egyébként állítólag 400 k, ehhez jön hozzá az új gázterv, a nyomáspróba, a mérő felszerelésének díja...
-
degu
senior tag
válasz
bandus #20103 üzenetére
De ez egy igazi hienanak nem eleg!
Reggel foglalkoztak a Bumerangban azzal,hogy ujabban a gazgeza uberfosztogatok szereloket kuldenek ki a kiszolgaltatott fogyasztokhoz,akik villamgyorsanmegallalpitjak,hogy serult a gazmero,tehat lopjak a gazt,es mivel hatosagi jogkorrel vannak felruhazva,jonnek a 300.000.-Ft os buntetesek.../SMS-ek tomkelege futott be a temara a radiohoz/ -
BlacKSouL
addikt
válasz
Timocicu #20138 üzenetére
Hát mostanában alig vagyok bent, mert tüntetőleg kivonulok folyamatosan, ugyanis se koncentrálni, se ébren maradni, se lélegezni, se semmit csinálni nem lehet ilyen körülmények között. És látom hogy vannak akiknek ez a kellemes, sőt, inkább itt kezdődik, innen felfelé érzik jól magukat. Oxigén 21% helyett 10% körül lehet, CO2 az egekben, hőmérséklet felk.rva az egekbe, én pólóban izzadok, más pulóverben plusz(!) céges kabátban(100% műszál) érzi jól magát, pontosabban határán van a fogvacogós fázásnak.
Namost fentiek nem állnak ellentétben azzal, hogy kint -10°C van, és ott befagy az ember luka, bármelyikről is legyen szó. De teljesen más az, hogy télen van meleg bent, meg nyáron. Ha tél van, és hideg, akkor idebent is viseljük a hűvösebbet. Ha meg nyár van, akkor én is kevésbé panaszkodom, pedig olyankor is van hogy 29-30 van idebent, míg be nem nyomom a légkondit. Az ember szervezete is jobban elviseli ha a téli hideghez igazodva bent a zárt terekben is hűvösebb van, nyáron meg melegebb. De az hogy 27 fokon főzzük a radiátort...
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #20139 üzenetére
ahelyett, hogy ülnél nyugton a s.ggeden!
-
kételkedem
addikt
Feltételezve, hogy tavaly 200 napot dolgoztam:
18.000 km-t vonatoztam 400 óra alatt, ami 379.200 Ft-ba került. Durva! -
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki #20133 üzenetére
Ma reggel a városban -12, az ipari parkban -15. Ez már az amikor a takony belefagy az orromba.
Ellenben normális dolog az, hogy 10-en vagyunk egy irodában, naponta délben 20 percre van nyitva a 2 db bukóablak, és alapból 26,8°C van, 17%-os páratartalom mellett?
Fulladozok az oxigénhiánytól, a melegtől és a párátlan levegőtől. Csak mert ketten a 10-ből 30 fokban is fáznak, és nem lehet ablakot nyitni.
Amúgy a 17% eléggé, mondhatnám kurv.ra alacsony, ha a 30 az alsó eü határérték. Pislogni is szar, mert két blikk között egyből kiszárad a szemem.No mindegy, csak így direkt betegítik meg az ember, és nem kell fizetésemelést meg bónuszt adni.
-
fokukac
nagyúr
válasz
neduddki #20133 üzenetére
hi, én miért ne élnék?
Ui. találtam pár jó helyet Blacksoul-nak!
Böff, izé,
A világ leghidegebb helyei -
Lortech
addikt
Milyen informatikai vagy informatikához kapcsolódó munkát kellene végezni 85 nettóért Pesten? Elnézést, ha volt már.
Egyszerűen elképesztő, ha bármi értelmes, szaktudást igénylő meló.Jaj már tildy, havi szinten több új technológiával kell dolgoznom mint amit itt felsoroltál, üdvözlet egy rendes programozói melóban, de vigyázz, ha jól csinálod, lesz ez még sokkal "rosszabb" is.
-
27-es imac
azt nevezem erőforrásnak
ezek a betűszavak nem mondanak semmit, a zend meg főőleg nem, de nem hangzik egyszerűnek. szerintem kicsit túlparázod a dolgod és esm-nek igaza van, ha nem látnának benned fantáziát, udvariasságból biztosan nem vettek volna fel
remélem sikerül bizonyítanod ez alatt a 3 hónap alatt!
-
neduddki
nagyúr
HI!
ma reggeli niokerdekelt: -5.7 szepn hulunk
udv
neduddki
p.s. Sett es Kukuc meg el?:- )
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #20127 üzenetére
Megértelek! A magyarban nagyon nem mindegy, hogy szór, szőr, szar, szár, szúr, szűr!
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus #20103 üzenetére
Most estem haza angol sulibol, epp csak ettem. Emellett dolgozok haza egy projekten, szabadidom kabe nulla, raadasul azt erzem , hogy szakmailag es angol ugyileg is keves vagyok. Van ket Zend certified engineer, raadasul nagyon gyorsan beszelnek. Bar esm nyugtat, ha nem latnanak fantaziat bennem, nem vettek volna fel.
Szoval jo penz, de joval tobb melo is. PEdig nekem most egy lightos munka kellett volna, ahol ha dolgozni kell, megy a porges, de vannak neha uresmenetek is.
Szerintem mindent elmond, hogy mukahelyi szunetekben pehazas nuku. Max wc, kave, aztan megyek vissza kodolni.
Aki jaratos a temaban: GIT (eletemben nem hasznaltam, SVN-t ismerem es szerettem) Agile/Scrum (eletemben nem csinaltam) , PHPUnit (soha nem volt meg ra szuksegem), Zend framework ( ezt ismerem, de meg sokat kell tanulnom, azt hittem mar kezdek belejonni OOP PHP-be, de ezek emelt szinten nyomjak).
Szoval szep , meg jo 27"-es iMacon programozni, meg ha kedvem van, kiszaladok egy kekszert, de ugy latom, 2 nap utan, hogy sokat kell meg tanulnom.
A csapat jo, csak en vagyok ilyen kis felos. Nehez elkepzelni, mi?
Esm amig allast kerestem lelki tamasz volt. Valoszinuleg jobb is volt igy, mert nagyon ki voltam bukva, volt , hogy ha o nem rak elem kajat, nem is eszem.
Ez van.Holnaptol (februar) viszont o is munkakeresesbe kezd, bar ez a honap most a korabbi munkaibol is hoz egy magyar minimalbernyit a konyhara.
-
válasz
FehérHolló #20117 üzenetére
leginkább csak az érdekelne, hogy mennyire érhetők el rá magyar nyelven könyvek, legálisan (és nem legálisan
). gondoltam anyukámat meglepném vele szülinapjára, mert imád olvasni, de sajnál 3-4 ezer ft-ot kiadni egy könyvre, amit néhány nap alatt elolvas, így praktikus lenne neki egy ilyen
-
neduddki
nagyúr
válasz
fokukac #20121 üzenetére
HI!
fel se veszik -25 allatt tesznek par ovintezkedest amugy csak rohognek, a meteres ho jobban zaarja oket /minden tiszteletme ovek, erdekes hogy vagy piszkosul birjak a hideget a ollegak van egybol megfagynak 0 kornyeken/
hogy is vna az a nevezetes radointeju?:- )udv
neduddki
mod: venseg: na gyere kicsoka mutassa vmit:- )))
-
ch003067
addikt
válasz
venember83 #20127 üzenetére
??
-
venember83
nagyúr
Aki nem tud/akar ékezeteket használni íráshoz, az ne menjen fordítónak, mert ha elkapom, levágom a kézfejét.
-
Mawyx
őstag
Fél órája értem haza, már ideje volt, régen volt fél 5
Mégis elmentem ma interjúra hátha ajánl valamit, de nettó 85, fizetett túlóra van, ha nekem jó, akkor fel vagyok véve, 1 hete már kezdeni kéne, kellett volnaés vihetek egy embert, mert nagy szükség van rá. Ha én nem vállalom, akkor küldjek két embert. Ennyiért nem csoda hogy nem talál embert. Rendes, tisztes bejelentett teljes állás, de ehhez az összeghez egy jól kereső férj nem árt.
Átlag fél 3-kor haza lehet jönni, de elég tré helyen van, 2-szer is át kell szállni, ilyen fizuból saját járműre meg nem telik. Viszont a főnök jófej, de a lényeg a kollégák meg akikkel dolgoznom kéne, no meg a feladat hogy tudnék én itt helytállni nem is értem, de jólesik a lelkemnek, hogy várnak.
3 egyetemi volt évfolyamtárs is ott dolgozik, mondjuk nem voltunk barátok, de tudom kik. -
ch003067
addikt
Hali.
Úgy unatkozok valaki mond egy jó viccet ? Vagy küld valami videót, amit el lehet szórakozni ? -
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #20120 üzenetére
azért elég durva az a -25 fok ott a kárpátok túloldalán...
ilyenkor értékelem Árpád apánkat, hogy behozott minket erre a szélvédett helyre -
válasz
FehérHolló #20117 üzenetére
Emlékszem. Igen, jobb megoldást akkor nem tudtam. Persze tudom hogy a rendőrök megtalálják hamar (sőt én is megtudtam azóta ezt-azt a google segítségével ami még később jól jön), ezzel gondolom ő is tisztában van, ezért mondta ma, hogy fizetés után vissza utalja a pénzt. De sajnos elég sok hitegetést kaptam már innen-onnan, az ész érvek azt sugallják hogy tegyek egy feljelentést és majd meglátjuk mit lép a másik fél. Esetleg visszavonom, ha hihetőnek tűnik és visszajön az átutalt összeg, de most túl sok hiba van és túl kevés bizonyíték az ő részéről.
-
pohár
félisten
-
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30 #20115 üzenetére
Emlékszel még a régebbi nyilvános beszédünkre?
Ha tényleg ez volt az akkori ismereteid alapján a legjobb (=legolcsóbb) megoldás, akkor ne bánkódj! Nem tudtad volna jobban csinálni.bandus: Én kindle-lel kapcsolatban esetleg tudok értelmes információt szolgáltatni, a többihez nem értek.
Szerk3.: Mi a bús péktalicskának írok ide, amikor nem akarok? Tán a tudatmódosító szerek teszik.
-
-
tbs
addikt
válasz
Tothgera30 #20113 üzenetére
hajrá.
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
Tothgera30 #20108 üzenetére
elutaltad a pénzt a messzi távolba, egy ismeretlennek?
édes istenem...Ui. amúgy a kérdésedre válaszolva: akinek egyszer volt számlája, annak az adatait bármikor le tudja nyomozni a rendőrség.
Már, ha valósak voltak egyáltalán az adatai... -
-
válasz
Tothgera30 #20108 üzenetére
remélem minden rendben lesz vele végül!
ebook olvasókkal kapcsolatosan van topik itt a ph-n?
-
-
válasz
Tothgera30 #20106 üzenetére
ugye nem a laptoppal van gáz
-
...Ha egy számlát megszüntetnek, a személyes adatok még kikérhetőek a rendőrség számára (mármint ha szolgálaton belüli rendőrök kérik ki nyomozás miatt)?
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #20104 üzenetére
Nemcsak fűtésre megy el több, a kocsi is többet eszik.
Reggel azon röhögtem, hogy a vonat fűtő rendszere képtelen megbirkózni a feladattal ha tényleg szükség van rá! Mínusz 1-2 fokig működik, de a reggeli 12-15 fokos hidegben csak éppen langyos levegőt fújt a rendszer.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #20095 üzenetére
Garázsban az 1000W-os hősugárzó hatására +10°C van. Ugyanekkor a belvárosban -11°C van. Ugyanekkor az ipari parkban ahova járok melózni -14°C. A házunktól a garázsig 13 percet kell gyalogolnom a -11°C-ban. Onnan beesni a +10°C-ba olyan mintha valami szaunába érkeznék. Melóból indulva 16:15 körül -4°C van. Ilyen autóba beülni már kellemetlenebb. Ha nem lenne ülésfűtésem akkor már befagyott volna a lukszi.
A kocsi -10 -15 fokban úgy recseg ropog, mintha kekszből lenne összerakva, noha +5 felett egy nyikkanást sem hallat. Pedig most ebben a pillanatban épp 50000-et mutat a km-számláló.
Azért jó ez a hideg, mert irgalmatlan pénzeket kell elkölteni fűtésre. Úgyis olyan faszán élünk, mit számít.
-
-
kételkedem
addikt
A Magyar Posta Zrt.-Magyar Villamosművek Zrt.-MFB Invest Zrt. konzorciuma lesz a negyedik mobilszolgáltató a magyar piacon
[link]
Már csak egy frappáns cégnevet kell találni!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megújult a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
- Gyári ergonomikus monitor karral 31,5" 4K UHD HDR10 monitor 32UN880-B
- Kedvező ár! Lenovo X1 Yoga laptop-tablet (14FHD/I7-G7/16GB/256SSD) + ceruza
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest